Żele pod prysznic dla mężczyzn

Adidas UEFA Champions League, Champions Edition, Shower Gel Żel pod prysznic dla mężczyzn

• 12 grudnia 2024 o 10:27
    Dobry, ładnie pachnący żel.
    Kupiłam go mężowi w prezencie, bo oboje lubimy żele z Adidasa. Ujął mnie zapach - świeży, sportowy, podobny do czarnego cytrusowego żelu z Palmolive, który również posiadamy aktualnie w naszych zapasach. Podoba mi się, a dodatkowo zostaje na skórze po myciu przez jakiś czas. Pod względem użytkowym żel jest zupełnie w porządku. Optymalnie się pieni używany wprost na ciało, łatwo sie spłukuje, nie podrażnia ani nie wysusza. Skutecznie myje codzienne zabrudzenia. Nie był używany do mycia włosów, bo mój mąż woli ziołowe szampony. Butelka jest granatowa, ale pod światło doskonale widać zużycie. Wydajność również na plus, taka ilość kosmetyku wystarcza na jakieś 2-3 miesiące codziennego użytku. Podsumowując, wszystko jest ok. Robi co ma robić, ładnie pachnie i nie szkodzi skórze. Zapewne kiedyś kupię go ponownie.
    jaskvx
    4 sierpnia 2024 o 21:22
    Żel męski adidas
    To żel pod prysznic dla mężczyzn, który zachwyca swoim zapachem. Produkt ma atrakcyjny wygląd i jest ergonomicznie wyprofilowany, co ułatwia jego używanie. Żel skutecznie odświeża i oczyszcza ciało, pozostawiając skórę miękką i wygładzoną. Co ważne, nie powoduje przesuszenia ani uczucia ściągnięcia, co jest istotne dla delikatnej skóry. Mój partner, który testuje różne żele, szczególnie polubił ten za jego intensywną pianę i długotrwały efekt świeżości. Adidas żele jak dotąd najlepiej się sprawdzają w codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Kształt
    • Pieni się
    Sabi01
    2 lutego 2024 o 11:51
    Cudny zapach
    Niezwykle uwodzicielski, lekko szyprowy zapach zachęca do wypróbowania od pierwszego kontaktu. Jest w nim coś wyjątkowego. Zamknięty w matowej, plastikowej buteleczce z logiem UEFA Champions League w sportowym stylu, przywodzi na myśl skojarzenia związane z ulubionym sportem. Bardzo świeży i pociągający zapach, a jednocześnie nienachalny. Subtelnie roztacza swój aromat po użyciu i jest dobrze wyczuwalny przez pewien czas po kąpieli. Zapewnia dobre nawilżenie i jest łagodny dla bariery hydrolipidowej naskórka. Nie podrażnia. Spełnia wszystkie wytyczne producenta, jest też wydajny i bardzo dobrze się pieni. Polecam.
  • 4 września 2023 o 11:34
    Zapach Adidas mają to coś...
    Żele pod prysznic dla męża zazwyczaj kupuję ją. Wie, że lubię kupować kosmetyki więc w tej kwestii daje mi wolną rękę;))) a że lubimy podobne zapachy to nigdy nie widziałam jakiego niezadowolenia. Żele Adidas często są w promocji więc tym bardziej chętnie po nie sięgam. Żel z logo Campions League niekoniecznie jest przeznaczony tylko dla fanów piłki nożnej. Jest dedykowany dla osób aktywnych fizycznie ale także do codziennej pielęgnacji. Można nim myć również włosy. Żel zamknięty jest w butelce w kolorach granatu z logiem wspomnianym wcześniej, zamknięcie na klik. Na odwrocie znajdziemy informacje dotyczące produktu (po polsku jest tylko nalepka z informacją że to żel pod prysznic), sklad oraz okres przydatności po pierwszym otwarciu - 12 mcy. Żel jest przeźroczysty, gęsty, dobrze się pieni. Jest bardzo wydajny bo wystarczy naprawde niewielka ilość aby sie umyć. Nawilża bardzo solidnie i to nawilżenie się utrzymuje, nie znika po godzinie. Zapach jest piękny, meski, mocny, a przy tym słodki, wyczuwam jabłko i wanilię. Jak wchodzę do łazienki to zapach utrzymuje się jeszcze przez długi czas. Co do stosowania na włosy to ciężko mi się wypowiedzieć bo mąż używa osobno szampon.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza,
    • nawilża,
    • wygodna, poręczna butelka z zamknięciem na klik,
    • pięknie pachnie jeszcze przez długi czas,
    • często w promocji,
  • 8 stycznia 2023 o 22:07
    Kolejny fajny wariant Adidasa
    Żele Adidas zaczęły co raz częściej gościć w kosmetyczce męża, gdy pojawiły się w Biedronce - nie ukrywam, że to dla mnie duże ułatwienie logistyczne, gdy słyszę "Kup jakikolwiek w Biedronce" ;) Lubię limitowane edycje czy też wydawane z jakiejś konkretnej okazji, także wersja UEFA zwróciła moją uwagę. Jest to bardzo męski, konkretnie pachnący kosmetyk, wart nie tylko zakupu do codziennej pielęgnacji, ale i jako uzupełnienie wody toaletowej i dezodorantu. + Ładne i wygodne opakowanie. Męska szata graficzna, ciemna kolorystyka. Ma ciekawe wypustki po bokach butelki, dzięki czemu dobrze leży w dłoni. Mam tylko zastrzeżenie do zatyczki, która jest nieco ścięta, przez co ciężko jest postawić butelkę na głowie. + Pięknie pachnie! Bardzo perfumowany, męski, konkretny zapach. Mi jako kobiecie się podoba, mąż też nie narzeka. Idealnie dopełni wodę toaletową z tej samej linii. + Robi to, co żel robić powinien - dobrze oczyszcza skórę, myje, pieni się. Przyjemnie odświeża i zapewnia relaks pod prysznicem. Zapach długo utrzymuje się na skórze. Nie wysusza, nie ściąga skóry. + Bardzo wydajny, na pewno wydajniejszy, niż np. żele Isany. + Niska cena, dostępność w Rossmannie.