Żele pod prysznic dla mężczyzn

LaQ Gel 8 in 1 Extremely Wild with an Oak Extract Ekstremalnie dziki żel 8 w 1 z ekstraktem z dębu

• 13 lutego 2025 o 18:52
    Świetny na prezent
    Żel kupiłam dla męża na prezent. Jak tylko zobaczył etykietę to nieźle się uśmiał. I ja też kupując go :) Świetny pomysł z tą etykietą, bo wtedy żel stanowi naprawdę fajny dodatek do prezentu. Żel kupiłam dla męża też ze względu na naturalny skład, a jego skóra często jest podrażniona. Przy tym produkcie nie ma uczucia swędzenia, czy podrażnienia, sprawdza się naprawdę świetnie. Zapach jest bardzo przyjemny taki orzeźwiający. Jak mam ochotę na taki zapach to podkradam go mężowi :) Jak to faceci używają jednego żelu do wszystkiego.. to fajnie, że ten produkt naprawdę nadaje się też do włosów. Nie ma drażniącego SLS w składzie więc jest to fajna opcja do mycia włosów, które po zastosowaniu tego żelu są super odświeżone, oczyszczone i delikatnie błyszczą. Jest to naprawdę super wybór, polecamy oboje :)
    Zalety:
    • Świetna, zabawna etykieta!
    • Fajny pomysł na prezent
    • Nie podrażnia i nie uczula
    • Przyjemnie pachnie
    • Odświeża i orzeźwia
    • Super do mycia włosów
  • 6 stycznia 2024 o 10:56
    Uwielbiam!
    Wiem, że nie jestem grupą docelową tego żelu pod prysznic, ale tak bardzo go lubię, że często podkradam go mojemu chłopakowi. “Pomogłam” mu zużyć tyle butelek, że czuję się upoważniona, żeby napisać opinię na jego temat :) Żel zamknięty jest w plastikowej butelce z pompką, którą wystarczy przekręcić, żeby zupełnie ją zamknąć. Konsystencja jest bardzo przyjemna - żel tylko lekko się pieni, ale jest na tyle śliski, że tej piany wcale więcej nie potrzeba. Sensorycznie bardzo przypadają mi do gustu konsystencje żelów pod prysznic tej marki - w użyciu są bardzo przyjemne, a w niczym się ustępują typowym drogeryjnym i powszechnie lubianym kosmetykom pod prysznic innych firm. Ten żel uwielbiam też za zapach - to zapach lasu z lekką “męską” nutą, co czyni ten zapach bardzo uniwersalnym. Zapach utrzymuje się na skórze przez kilka godzin, w takiej bardzo delikatnej formie. Myje dobrze, nie przesusza nadmiernie, choć faktycznie należy do grupy tych nieco mocniejszych. Nie czuję potrzeby użycia balsamu po każdym myciu tym żelem, ale staram się w międzyczasie dobrze nawilżać skórę i czasami używać innego żelu. Ale ja mam raczej suchą skórę z natury, dlatego mój przypadek może być specyficzny. Wydajność jest w mojej ocenie bardzo dobra - pojemność jest duża, nie trzeba go wiele, żeby wziąć prysznic. U mnie używają go dwie osoby, a i tak wystarcza na długo. Chciałam jeszcze się odnieść do zastosowania “8 w 1” tego żelu - ja oceniam go jako typowy żel pod prysznic, a nie wszechstronny kosmetyk, w moim odczuciu to ironiczne podejście do kwestii używania kosmetyków przez mężczyzn, a nie deklaracja marketingowa. Ale nawiązując do tego - nie używałam go jako szamponu, ale do golenia i owszem - chociaż w tej kwestii nie mam wielkich wymagań. Jest śliski, dlatego łatwo się golić z jego użyciem. Nie wiem jakie inne zastosowania mógłby mieć, bardzo lubię ten żel, będę kupować kolejne opakowania :)
  • 11 stycznia 2023 o 19:34
    Ekstremalnie dziki żel 8 w 1 LaQ
    Dzisiaj przychodzę z recenzją ekstremalnie dzikiego żelu 8 w 1, który mój mąż miał przyjemność testować dzięki kamajka sklep To co pierwsze rzuca się w oczy to bardzo fajne opakowanie z fajną, ,, męską " grafiką i jeszcze fajniejszymi opisami. Buteleczka ma pojemność 500 ml więc starcza na bardzo długi czas oraz ma pompkę, na co nawet mąż zwrócił uwagę, że zdecydowanie łatwiej korzysta się z takiego produktu. Konsystencja lekka, fajnie się pieni i ma bardzo przyjemny i dość mocny zapach, który długo utrzymuje się na skórze i nie tylko mężowi się to podobało. Skład w 98% naturalny. Produkt idealny na prezent, ze względu na swoje działanie, fajną grafikę i opisy, które Nas osobiście doprowadziły ze śmiechu do łez - tutaj fragment ,, Brak negatywnych komentarzy. Ale szczerze, nawet gdyby się pojawiły, to i tak zignorowali byśmy je, bo wszystkie loszki zgodnie twierdzą, że żel dziko pachnie. ". Dla mnie żel idealny!! Mąż też zadowolony!!
    • działanie
  • 6 stycznia 2023 o 21:24
    Super żel dla mężczyzn
    Razem z narzeczonym uwielbiamy żele i inne produkty marki LAQ. Ten żel też nas nie zawiódł. Piękny, odświeżający zapach, cudowne opakowanie. Działanie na wielki plus - skóra jest ładnie oczyszczona, pięknie pachnie i jest nawilżona. Polecam!
    Zalety:
    • skład
    • działanie
  • 6 października 2022 o 13:33
    Niby dla mężczyzn ale ...
    Zapach ekstremalnie dzikiego żelu to prawdziwy sztos. Kupiłam jako prezent dla mojego faceta, ale szybko się okazało, że w tym konkretnym przypadku dojdzie do spółki :) Co prawda nie korzystam jako 8w1 :), ale jako żel do mycia sprawdza się idealnie. Uwielbiam jego zapach, jest moim numer 1 na równi z Różowym w Ch**** tej samej marki.
    Zalety:
    • przecudowany zapach długo utrzymujący się na skórze
    • wydajny
    • super skład (naturalny)
    • atrakcyjna cena
    • super etykietka produktu