Mgiełki do ciała

Nuxe Body, Reve de The, Eau Exaltante Parfumante (Zachwycająca woda zapachowa)

notino.pl
Nuxe Rve de Thé orzeźwiająca woda do ciała 100 ml
NUXE Body Reve de The Woda Zapachowa 100ml

• 20 maja 2023 o 10:38
    Jest zachwycająca, to fakt !
    Jako miłośniczka luksusowych kosmetyków, zawsze poszukuję czegoś wyjątkowego, co rozbudzi moje zmysły i podkreśli mój kobiecy urok. A to było miłosne uczucie od pierwszego wąchnięcia! Butelka jest elegancka i wyrafinowana. Jest to pierwszy znak, że produkt jest czymś wyjątkowym i warty eksploracji. Gdy otworzyłam butelkę i poczułam zapach, była to prawdziwa eksplozja zmysłów. Nuxe Body, Reve de The, Eau Exaltante Parfumante jest kwiatowym zapachem o niezwykłej delikatności i subtelnym uroku. Głównym składnikiem jest piękny zapach herbaty, który jest od razu wyczuwalny po spryskaniu ciała. Jest to świeży, zielony aromat, który przywołuje na myśl luksusowy salon herbaciany, gdzie można odpocząć i rozkoszować się chwilą relaksu. To, co naprawdę mnie zachwyca w tym zapachu, to jego trwałość. Nuxe Body, Reve de The utrzymuje się na skórze przez wiele godzin bez utraty swojej intensywności. Niezależnie od tego, czy jestem w pracy, na spotkaniu czy na wieczornej kolacji, mogę być pewna, że ten zapach będzie mnie otaczać i przyciągać uwagę innych ludzi. Nie mogę również zapomnieć o opakowaniu. Butelka jest poręczna i łatwa do przenoszenia, co sprawia, że jest idealna na podróże. Zawsze mogę mieć ją przy sobie i odświeżyć zapach w ciągu dnia. Jestem pod ogromnym wrażeniem Nuxe Body, Reve de The, Eau Exaltante Parfumante. To luksusowa woda perfumowana, która rozbudza moje zmysły i dodaje pewności siebie. Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego, czegoś, co sprawi, że będziesz czuć się piękna i uwodzicielska, polecam ci sięgnąć po ten produkt. Z pewnością nie będziesz rozczarowana!
  • 27 kwietnia 2022 o 12:36
    Mnie zachwyciła zapachem
    Kocham cała gamę kosmetyków Nuxe Reve de the za ten cudowny świeży i orzeźwiający zapach zielonej herbaty i odrobiny rabarbaru. Warto pamiętać że to mgiełka zapachowa a nie woda perfumowana dlatego zapach nie jest trwały. Dla mnie jest idealna o każdej porze roku latem na plażę a zimą żeby przywołać wspomnienia wakacyjne. Nuxe Reve de the można kupić w dwuch wielkościach, 30 ml i 100ml z czego od razu doradzę że lepiej wybrać większy wariant że względów cenowych.
    Zalety:
    • Nuty zapachowe mgiełki
    Wady:

Zobacz także inne Mgiełki do ciała