Pianki do włosów

Syoss Volume Lift, Pianka do włosów

Syoss Professional Volume Lift pianka do włosów 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 62 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 września 2024 o 12:36
    Mogło być lepiej
    Pianka miała zwiększać objętość, utrzymywać fryzurę utrwaloną ale jakoś tego nie czuję. Sama pianka jest dość gęsta, zbita, dobrze się nakłada na włosy ale szybko odparowuje i zostawia jakby skorupkę na włosach, co nie wygląda fajnie. Włosy wcale nie utrzymują objętości, wcale nie odbijają się łatwo od nasady. Miałam lepsze produkty.
    Zalety:
    • wydajna pianka
    • dobra zbita gęsta konsystencja
    Wady:
    • nie utrzymuje objetości, nie odbija włosów od nasady
  • 21 stycznia 2021 o 17:09
    Nie polubilam sie z nia
    Pianka owszem dodaje objetosci i na moich wlosach ta objetosc pozostaje na okolo 24h ale nie jest to taki efekt jak zaraz po wysuszeniu i ulozeniu wlosow, maksymalna objetosc utrzymuje sie u mnie ok 3h. Niestety pianka jest klejaca, lepia sie rece, wlosy poprostu masakra. Do tego placze wlosy i strasznie je wysusza. Krotko mowiac robi z wlosow siano o sporej objetosci :-). Wlosy ciezko sie stylizuje po niej. Zapach rowniez jakis dziwny , nie jest brzydki ale tez nie jest zachwycajacy, trudny do okreslenia, konsystencja pianki bardzo lekka, pojawia sie i znika. Ta pianka ze wszystkich jakie do tej pory uzywalam byla najgorsza.
  • 12 czerwca 2020 o 15:37
    Syoss, Volume Lift, Pianka do włosów
    Bardzo słaba pianka i daje krótkotrwały efekt. Utrwalenie i uniesienie u nasady zauważyłam tylko po użyciu. Efekt ten nie trwał długo i fryzura szybko 'upadła.' Sama pianka dość mocno wysuszyła mi włosy i skórę głowy. Mocno skleja i plącze włosy. Ciężko cokolwiek poprawić. Sam zapach duszący i brzydki. Zarazem wysusza i tłuści włosy. Nie dla mnie ta pianka od Syoss.
  • 1 czerwca 2019 o 10:33
    Do moich cienkich włosów sprawdza się znakomicie
    Całe szczęście, że musiałam tę piankę kupić podczas wyjazdu, gdy zapomniałam swojego sprayu do włosów. Nie miałam czasu do namysłu. I nie przeczytałam wczesniej wizażowych opinii. Inaczej pewnie bym zupełnie ją skreśliła. A to całkiem dobry produkt. I piszę to jako posiadaczka super cienkich włosów, które są kapryśne, nie są zbyt chętne do współpracy i łatwo je obciążyć. Opakowanie tej pianki wydaje się (choć może to złudzenie) większe niż opakowania pianek konkurencji. Standardowe, z wygodnym aplikatorem. Konsystencja pianki jest w sam raz - ani nie za rzadka, ani nie za gęsta. Produkt można łatwo rozprowadzić na włosach. Na moje włosy poniżej ramion używam porcji wielkości małego jabłka. I daje to efekt, jakiego oczekuję: włosy można wymodelować, nie są obciążone. Efekt - wiadomo - utrwalam lakierem. Ale w takiej konfiguracji, efekt utrzymuje się długo. Co ważne-pianka nie wyszusza włosów. I nie obciąża ich. Są puszyste i wyglądają dobrze.
    Zalety:
    • nie wysusza włosów;
    • nie daje efektu siana;
    • włosy można wymodelować;
    • w połączeniu z lakierem, efekt utyrzymuje się długo;
    • włosy nie są obciążone;
    • konsystencja w sam raz;
    • włosy nie są zmatowione.
    Drogeria Super-Pharm
    Alaku12
    28 lipca 2018 o 16:36
    Objętość na 2 godzinki
    Na ten produkt trafiłam w jednej z drogerii w moim mieście. Skuszona pięknym wyglądem produktu i opisem producenta pobiegłam do kasy fiskalnej. Pierwsze wrażenie było mieszane. Zapach niby nie jest jakiś potworny, konsystencja produktu jest fajna. Niestety pianka skleja włosy, wysusza, a objętość trzyma się 2 godzinki. Więcej informacji poniżej.
    Zalety:
    • Objętość u nasady
    • Lekka konsystencja
    • Bardzo wydajny dzięki pompce aplikującej
    • Niska cena
    • Duża pojemność opakowania
    • Atrakcyjny design opakowania
    • Duża dostępność w sklepach internetowych jak i drogeriach
    • Szeroka gama produktów z tej serii
    • Utrwala fryzurę
    Wady:
    • Słaby zapach
    • Zły skład
    • Wysusza i puszy włosy
    • Skleja pojedyncze pasma
    • Kiepsko z objętością, trzyma przez 2 godzinki

Zobacz także inne Pianki do włosów