Pianki do włosów

Syoss Full Hair 5, Mousse Pianka do włosów

Syoss Full Hair 5D Pianka do włosów 250 ml
Syoss Full Hair

• 26 czerwca 2023 o 13:12
    Super utrwalenie
    ✔️ Pianka ma pojemność 250 ml ✔️ Ma wygodny aplikator ale trzeba delikatnie naciskać żeby za dużo sobie produktu nie wyciągnąć ✔️ Nie posiada zapachu ✔️ Pianka jest bardzo lekka i zwarta w białym kolorze ✔️ Zostawia delikatnie lepką warstwę ale mimo tego nie skleja włosów ✔️ Przed użyciem należy dobrze wstrząsnąć butelką ✔️ Bezproblemowa aplikacja ✔️ Świetnie utrwala a przy tym włosy wyglądają świeżo i lekko ✔️ Nie zostawia białego nalotu na włosach ✔️ Po ułożeniu włosów stylizacja trzyma się cały dzień ✔️ Łatwo można rozczesać włosy ✔️ Najlepiej nakładać ją na jeszcze wilgotne włosy ✔️ Jest bardzo wydajna
    Mela345
    6 sierpnia 2022 o 20:11
    GIT
    Plusy(+) - nadaję objętość i długo się ten efekt utrzymuję ( u mnie 2 dni, jeśli właściwie ją zaaplikuję ) - lekko nabłyszcza włosy - wygładza - zapach - świetnie utrwala fryzurę - nie skleja - łatwo ją wyczesać - przeciwdziała opadaniu - nie puszy włosów - wydajność - dostępność - cena Minusy(-) - efekt czasami różny :/ - obciąża włosy - skład Podsumowując pianka jest dobra, świetnie podnosi włosy u nasady jeśli dobrze ją wetrę. Jest to mój pierwszy produkt do stylizacji, więc nie mam do czego porównać, ale spełnia wymagania jakie tej piance postawiłam. I tak rzadko ją używam, ale lubi obciążyć, szczególnie się to odczuwa na następny dzień, włosy są jakby ciężkie, skóra głowy lekko swędzi ( przez skład, ale w końcu to produkt do stylizacji). Nie chcę jej wyczesywać bo podoba mi się efekt objętości na włosach, no ale coś za coś. Czasami tylko się z nią nie dogaduję i moje włosy nie zawsze wyglądają tak jakbym chciała - być może kwestia wprawy. Ogólnie jest w porządku.)
  • 16 maja 2022 o 13:49
    faktycznie przeciętna
    Pianka jakich wiele. Trochę usztywnia albo raczej nadaje teksturę - włosy są podatne na układanie ale nie są sztywne jak siano. Trochę skleja ale da się to wyczesać. Natomiast nie unosi włosów od nasady, przynajmniej moich - raczej cienkich włosów do ramion. No mooooże odrobinę. Myślę, że na krótszych lepiej się sprawdzi. Oddałam mamie i jest nią zachwycona (posiadaczka krótkich włosów:P).
  • 6 września 2021 o 12:23
    Ma plusy i minusy
    Piankę kupiłam zaraz po przeczytaniu opinii na szukałam czegoś konkretnego do moich włosów które są cienkie i oklapnięte.Kupiłam ją na promocji w Rossmanie za 10.99zł .Tak jak w tytule pianka ma swoje plusy i minusy (plusów jest więcej) otóż produkt faktycznie ładnie odbija włosy od nasady i zwiększa objętość jednak spodziewałam się większej objętości .Nie jest źle ale jak za 16.99 (cena bez promocji) mogło być lepiej . Dużym plusem jest to że nie ma tak intensywnego zapachu jak inne pianki (nie cierpię mocnego zapachu) oraz nie skleja włosów ani ich nie plącze co bardzo mi się spodobało .Jest wydajna a efekt utrzymuje się dwa dni (przynajmniej bu mnie tak było co mnie miło zaskoczyło). Ta pianka to taki przyjemniaczek do którego warto wracać i po mimo tego że objętość nie jest jakaś powalająca ale efekt zadowoli no i tak jak pisałam więcej jest plusów niż minusów.Po zużyciu opakowania napewno wrócę do tej pianki jeszcze nie raz .
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Zadowalający efekt
    • Ładnie odbija włosy od nasady
    • Nie plącze ani nie skleja włosów
    • U mnie efekt utrzymuje się przez dwa dni
    • Nie obciąża włosów
    Wady:
    • Objętość mogłaby być większa ale nie jest źle
  • 21 lutego 2021 o 23:29
    Syoss, Full Hair 5, Mousse (Pianka do włosów)
    Osobiście wolę 4, bo jest delikatniejsza ale 5 też nie jest zła. Syoss pod tym względem ma super system pianek i lakierów z podziałem numerycznym. Używam max do nr. 5 i te polecam do długich włosów, na krótkie fryzury może być zbyt słaba. Piątka to jeszcze stylizacja bez sztywnych twardych włosów, ale jak dla mnie to już max. Zbyt dużo pianki obciążają włosy, więc trzeba aplikować z wyczuciem. Nie mam problemu z rozczesywaniem przy piankach Syoss dlatego je używam, numery są rzeczywiście podziałem utrwalania.
    Zalety:
    • podział numeryczny pianek z możliwością doboru preferencji
    • między piankami jest rzeczywiście różnica w utrwalaniu włosów
    • panka nie skleja włosów, przy nr. 5 używam jej mniej
    • włosy świetnie się rozczesują
    • jest wydajna, na długie włosy / 1 butelka na 2- 3 msc
    Wady:
    • z efektem opadania włosów u nasady to bym polemizowała, działa tak samo jak nr. 4 tyle że jest ciut mocniejsza. Obydwie są delikatne i loków z prostych włosów nie zrobisz.