Avon Naturals, Almond Oil & Avocado, Moisturising Conditioning Mist Spray (Odżywcza mgiełka do włosów `Migdały i awokado`)

• 17 kwietnia 2013 o 20:50
    Żadna rewelacja.
    Tak się składa, że jestem fetyszystką mgiełek do włosów. ^^ Cóż ta była taka sobie. Bardziej polecam:\'Orzech makadamii i aloes. Zapach zniosę. Ważne, że włosy jakoś pachną. Ale minus to przetłuszczanie ich. Co powinno być niedozwolone! włosy to jedyny atut! Używam jak nie mam nic innego pod ręką, a się śpieszę. Używam tego produktu od: Powolnie, rok. Ilość zużytych opakowań: Nie całe 1.
  • 5 lipca 2012 o 14:02
    Najgorszy kosmetyk na który mogłam wpaść
    Kiedyś jako konsultantka AVONu próbowałam przetestować każdy produkt. Kończyło się na tym że albo był bublem i wyrzucałam go do kosza albo niechętnie go używałam przez co termin przydatności się skończył i również wylądował w koszu. I niestety, tak było także i z tym produktem. Nie spodobał mi się zapach tej mgiełki. Dla mnie był nieco sztuczny. Kolejnym punktem w którym ta mgiełka mi podpadła była konsystencja-jeszcze nigdy nie widziałam tak gęstej mgiełki-swoją treściwością przypominała raczej mleczko do ciała. Nic dziwnego że zamiast odżywiać, zaczęła obciążać moje włosy, a nie spryskiwałam ich nie wiadomo jaką ilością. Zdecydowanie odradzam i nie polecam. Używałam tego produktu: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: wyrzucone, nieskończone
  • 5 lipca 2012 o 12:21
    Przyjemne perfumy do włosów
    Odżywka, która nie jest typową odżywką. Przede wszystkim ma dziwną konsystencję - za rzadka do stosowania jako maska, za gęsta na spray. Mimo to pompka działa prawidłowo, nie zatyka się i równomiernie spryskuje włosy. Po zastosowaniu w zbyt dużej ilości może posklejać i przytępić włosy ale przy oszczędnym stosowaniu jest okej. Pachnie obłędnie - głównie ze względu na zapach ją polecam. Utrzymuje się długo na włosach, szczególnie kiedy po zastosowaniu i wysuszeniu delikatnie spryskamy nią suche włosy. U mnie sprawdziła się latem - włosy zmęczone słońcem i wodą morską po nałożeniu tej odżywki wyglądały duuużo lepiej. Jednak używam jej wraz z innymi odżywkami i maskami, raczej jako wykończenie niż główny kosmetyk. W tej roli sprawdza się idealnie no i nadaje piękny zapach włosom :) Sposób użycia: Spryskuję umyte i osuszone włosy dość obficie, uważając, żeby nie przesadzić z ilością. Po wysuszeniu spryskuję jeszcze raz ale bardzo delikatnie całe włosy.
  • 1 marca 2012 o 18:53
    Nigdy wiecej!
    Nie wiem co mnie podkusiło żeby sobie ja nabyć... Po pierwsze - konsystencja nie nadaje się dla moich włosów, są po uzyciu jak kluski, pozlepiane, sztywne i jakby bardziej suche niż były mimo ze genetalnie kosmyki z góry wyglądaja na mocno tłuste. Po drugie zapach, strasznie chemiczny, taki który po dłuższym przebywaniu z nim przyprawia o ból głowy. Nie wiem dla kogo oni taki kosmetyk wymyślili. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 marca 2012 o 18:14
    tak
    pomimo, że nie odżywia głęboko ani nic z tych rzeczy. bo w sumie czego się spodziewać po zwykłej mgiełce. polecam do stosowania jako uzupełnienie przy używaniu mocnych masek i odżywek. pięknie pachnie i jest bardzo przyjemna. ułatwia rozczesywanie włosów. Używam tego produktu od: 2mieś Ilość zużytych opakowań: jedno