Neboa Lift Up Conditioner Naturalna odżywka zwiększająca objętość

• 19 listopada 2022 o 11:37
    Nie dla mnie
    Kupiłam z szamponem z uwagi na naturalny skład i ciekawa szatę opakowania. Odzywka nie była dla moich włosów, po użyciu były oklapłe ciężko się ich stylizowało. Połączenie szampon i odzywka stosowałam tylko jak wiedziałam ze nigdzie nie wychodzę bo szkoda nerwów na układanie włosów. Zapach ok, delikatny. Ale butelka omg, co za okropieństwo, nameczylam sie żeby wydobyć produkt. Później w połowie obcięłam na pół. Nie kupię więcej.
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie i opakowanie
  • 29 stycznia 2022 o 10:55
    Jednorazowy zakup
    Odżywka nie obciąża włosów, co przy krótkiej fryzurce jest ważną cechą. Niestety nie zauważyłam efektu zwiększającego objętość. Dobrze nawilża włosy. Stosuję razem z szamponem z tej samej serii. Oba produkty nie sprawiły, że bym poczuła jakieś specjalne efekty działania na włosach, które by mnie zachęciły do ponownego zakupu. I kluczowa sprawa. Opakowani, które są przyjazne dla środowiska. To jest ich główna zaleta. Niestety ich użyteczność jest niewielka. O ile przy szamponie to opakowanie jeszcze daje radę, to przy odżywce niestety utrudnia wydobycie produktu. Odżywka ma gęstą konsystencje a sztywne opakowanie jest ciężko ścisnąć. Opakowania zniechęcają do ponownego zakupu.
    • Konsystencja
    • Nie obciąża włosów
    • Nawilża włosy
    Wady:
    • Brak efektu zwiększonej objętości
    • Opakowanie z którego ciężko wydobyć produkt
    Kar_kos
    24 stycznia 2022 o 14:41
    NIE DLA MNIE
    Kupiłam produkt zachęcona ładnym kolorem opakowania, oraz samą butelką jednak nie wiem kto ją wymyślił. Butelka jest nieporęczna i czasami bardzo ciężko wydobyć z niej sam produkt. Sama odżywka jak producent obiecuje, powinna zwiększać objętość włosów, jednak moim zdaniem oprócz przyjemnego zapachu jaki ma odżywka, nie robi nic.
    Zalety:
    • łada lecz niepraktyczna butelka
    Wady:
    • zero działania
    Gaabs
    20 listopada 2021 o 16:55
    Fajna odżywka w odchęcającym opakowaniu
    Działanie odżywki jest bradzo fajne. Zapach i konsystencja powodują że nakładanie jej jest przyjemne . Nie radzę sobie z tym opakowaniem. Chyba jest ujednolicone dla szamponów i odżywek. Może dla bardziej płynnego produktu to działa, ale dla produktu, który trzeba wycisnąć - butelka jest za mało plastyczna. Ja wiem, że z wyłowionego z oceanów plastku... ale mogłaby po prostu być okrągła. Chyba, że ten materiał nie wytrzymuje dobrze naprężeń?
    Zalety:
    • działanie jest okej
    • zapach i konsystencja sa fajne, miłe, aksamitne
    Wady:
    • OPAKOWANIE! jest tak złe, że chyba zrezygnuję z zakupu odżywek tej firmy na zawsze, bez względu na skład i działanie
    Mondza
    8 września 2021 o 22:22
    Spontaniczny zakup
    Zakupiłam produkt spontanicznie, skuszona ładnym opakowaniem i naturalnym kosmetykiem. Niestety tak to już jest, że kiedy nie poczyta się o produkcie wcześniej to bywa różnie... Odżywka pachnie pięknie! Opakowanie minimalistyczne, ekologiczne, o ciekawym kształcie i otwieraniu wieczka... niestety całkowicie nieporęczne i zaprojektowane po prostu... źle, biorąc pod uwagę gęstą konsystencję produktu, który z tego opakowania po prostu nie chce wylecieć. Poza zapachem tak naprawdę mam wrażenie, że odżywka niewiele robi. Ułatwia rozczesywanie, jednak szczególnie włosów nie nawilża. Objętości z pewnością nie dodaje.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Naturalne składniki
    • Ekologiczna butelka
    Wady:
    • Złe opakowanie, ciężkie w obsłudze
    • Mało zauważalne działanie