L'Oreal Professionnel Serie Nature, Abondance de Cacao, Shampooing Ekologiczny szampon do włosów cienkich i delikatnych

• 28 lutego 2014 o 17:03
    Jako szampon wygładzający ;)
    Po wielu pozytywnych opiniach na temat tego szamponu, zakupiłam go i ... szampon powinien być sklasyfikowany jako wygładzający,a nie nadający objętość;) +Najdelikatniejszy szampon jaki miałam, skóra nie swędzi mnie tak często, jak po innych szamponach +Włosy są miękkie, gładkie i mega błyszczące, żaden szampon nie nadał nigdy moim włosom takiego blasku, jak ten ;) +Włosy nabrały pięknego odcienia, zapewne dzięki karmelowi i kakao w składzie ;) -Nie nadaje objętości :( Podsumowując: szampon jest bardzo delikatny dla włosów i skóry głowy.Co prawda, nie nadaje objętości, ale włosy wyglądają zdrowo, są po prostu piękne;) Używam tego produktu od: Jakiś czas Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 2 stycznia 2014 o 16:36
    Bardzo, bardzo dobry szampon
    Kupiłam go w pojemności 250 ml za 28 zł w sklepie fryzjerskim. Ostatnio moje włosy bardzo się przetłuszczały, więc stwierdziłam, że taki szampon dla włosów cienkich i dodający objętości będzie strzałem w 10. I nie zawiodłam się! Szampon ma dość gęstą konsystencję, przez co jest bardzo wydajny. Dosłownie kropelka wielkości groszku wystarczy na jedno umycie moich dość długich włosów. Pięknie pachnie! Kakaowo-orzechowo-czekoladowo, cudownie, ale zapach nie utrzymuje się jakoś szczególnie na włosach. Bardzo ładnie myje włosy, są po nim czyste, kompletnie ich nie plącze. Zauważyłam, że mogę je myć rzadziej, bo wyglądają dobrze nawet 2 dni po umyciu. Nadaje delikatnego blasku, nie wysusza końcówek. Włoski są po nim miękkie i bardzo lekkie, podatne na stylizację. Bardzo polecam ten szampon wszystkim, nie tylko "cienkowłosym" :) Używam tego produktu od: niecałe 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego (używam go co 3 dni)
    Mariti
    5 grudnia 2013 o 21:07
    Idelany dla cienkich włosów
    Szampn pozywtywnie mnie zaskoczył,mam włosy cienkie, gęste, ale z uwagi na czynniki zdrowotne mocno wypadające, ponadto jeszcze do niedawna dośc silnie się przetłuszczały. Mimo wszystko,a przede wszystkim mimo pewnych problemów jakie mam już mam nadzieję za sobą, wyglądają na zadbane i sa lśniące. Skusiłam się z uwagi na obietnicę naturalnych składników i działanie. Nie zawiodłam się. Zapach wprawdzie nie jest taki na jaki liczyłam i dzięki temu cieszę się, że nie utrzymuje się dłuże, jednak działanie rekompensuje tą niedogodność. Konsystencja zbita, żelowa, w sam arz. Szampon bardzo dobrze oczyszcza zarówno włosy jak i skórę głowy ( co nie jest znów takie oczywiste), pozostawia włosy sypkie i nie obciążone. Nie ma walorów nawilżająch, więc w zależności od rodzaju włosa co jakiś czas przydaje się odpowiednia odżywka. Spełnia swoje zadanie. Używam tego produktu od: miesiącaIlość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego ps Doradzam mycie włósów dwa razy, i to kaŻdym szamponem, efekt jest później o wiele lepszy ;)
  • 18 sierpnia 2013 o 14:18
    Dobry
    Szampon jest przystępny cenowo oraz w miarę wydajny. Ma karmelowy kolor i pachnie moim zdaniem jak budyń czekoladowy. Jak na szampon naturalny dobrze się pieni. Dzięki niemu włosy są błyszczące, gładkie, miękkie i nie obciążone. Nie zauważyłam jednak, żeby w jakiś rewelacyjny sposób zwiększał ich objętość.
    MiK88
    4 sierpnia 2013 o 14:27
    Lubię go
    Szampon po pierwsze ślicznie pachnie, dobrze się pieni, dobrze myje i nie plącze włosów, nie muszę po nim używać odżywki by je rozczesać. Włosy są sypkie, nie przetłuszczają się tak szybko. Ja jestem zadowolona i na pewno kupię go ponownie, po krótkiej przerwie z innym szamponem tej firmy. Lubię zmieniać kosmetyki ale do niego na pewno wrócę. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno