Płyny do demakijażu

Ziaja Jaśminowa, Jaśmin w płynie micelarnym

zIAJA JAŚMIN PŁYN MICELARNY 200ml

• 25 lutego 2021 o 12:06
    Bardzo dobry
    Używam różnych produktów z różnych półek cenowych i uważam, że produkt płyn micelarny marki ziaja z serii Jaśmin jest świetnym produktem. Produkt dobrze usuwa makijaż twarzy i oczu. Bez problemu radzi sobie z usunięciem tuszu z oczu. Mam bardzo wrażliwą cerę a ten produkt w żaden sposób nie podrażnił mojej skóry. Opakowanie jest poręczne i estetyczne. Produkt jest wydajny.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza skórę twarzy i oczu
    • idealny dla wrażliwej skóry
    • produkt jest wydajny
    dianaro
    6 grudnia 2019 o 16:48
    Bez szaleństw
    Kosmetyk kupiony w sklepie firmowym Ziaja. Wygodne opakowanie. Płyn bez rewelacji, zmywa makijaż choć z maskarą nie do końca sobie radzi. Nie wysusza i nie podrażnia skóry. Aczkolwiek nie jest łagodny dla oczu, szczypie. Za tę cenę może być.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie, wydajność, nie wysusza skóry.
    Wady:
    • Podrażnia oczy, szczypie, nie do końca zmywa maskarę.
    Rose_77
    16 października 2018 o 23:50
    Bardzo przyzwoity kosmetyk z dolnej półki cenowej
    Mój ulubiony płyn micelarny, a miałam przynajmniej kilka. Mam bardzo suchą skórę i skłonną do podrażnień. Ten płyn nigdy mnie nie uczulił i nie wysuszył jeszcze bardziej skóry. Ma delikatny przyjemny zapach. Troszkę szczypie w oczy ale mi to akurat nie przeszkadza. Dobrze zmywa makijaż, lekko przy tym nawilżając skórę. Można kupić lepszy kosmetyk tego typu ale na pewno nie za tą cenę. Ten za niewielkie pieniądze jest naprawdę przyzwoity.
    Zalety:
    • wystarczająca skuteczność, nawilżanie skóry, nie zawiera parabenów, delikatny zapach, niska cena.
    Wady:
    • lekko szczypie w oczy, lekko ściąga skórę
  • 6 września 2018 o 22:04
    Piękno bez ograniczeń wiekowych
    Co prawda jaśmin w płynie micelarnym dedykowany jest paniom 50+, ale dla mnie to żadna przeszkoda. Usuwa bardzo ładnie makijaż, choć nie jest moim faworytem do usuwania tuszu do rzęs (nie z każdym tuszem radzi sobie w 100%). Zauważyłam pozytywny wpływ na stan skóry- buzia stała się gładka i bardzo ujędrniona. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do powstawania niedoskonałości. Płyn micelarny nie przyczynił się do powstawania nowych zmian, a wręcz koił skórę, zmniejszał wszelkie podrażnienia. Po zastosowaniu kosmetyku nie czułam na twarzy tłustej warstwy, a moja buzia była odświeżona. Znam kilka lepszych płynów micelarnych, ale jaśmin w płynie micelarnym ma ode mnie mocną 4.
    Zalety:
    • ujędrnia, nawilża, wygładza,
    • wydajny,
    • przystępna cena,
    • ogólnodostępny,
    • nie podrażnia, nie zapycha, a wręcz koi,
    • poprawia stan cery,
    • dokładnie usuwa makijaż,
    • daje poczucie odświeżenia,
    • nie klei się, nie pozostawia tłustego filmu,
    • nie daje uczucia ściągnięcia skóry,
    • bezzapachowy,
    • proste, ale miłe dla oka opakowanie,
    Wady:
    • może sobie nie radzić z niektórymi tuszami do rzęs,
  • 30 czerwca 2018 o 9:58
    Jaśminowy przeciętniak
    Daleko mi do 50-siątki ale czasami nocując u mamy zapominałam swojego płynu, wtedy podłączałam się pod to co u mamy. Ten płyn używałam kilka razy i jest bardzo przeciętny. Największy minus dla nigo - szczypie w oczy. Oczyszcza skórę z makijażu i brudu, tonizuje, ale niestety zmywając okolice oczu szczypie w oczy. Poza tym nie uczula i nie wysusza cery, zaczerwienień nie zauważyłam. Płyn zamknięty w ładnym, przyjemnym rózowym opakowaniu. Nic się z niego nie wylewa, zamknięcie porządne.
    Zalety:
    • niska cena
    • ładne opakowanie
    • oczyszczanie
    Wady:
    • szczypie w oczy