Płyny do demakijażu

Nivea MicellAIR Skin Breathe, Profesjonalny płyn micelarny do zmywania długotrwałego makijażu

Nivea
TAGOMAGO.PL
Nivea MicellAir Skin Breathe profesjonalny płyn do demakijażu oczu - makijaż wodoodporny 125ml
NIVEA Profesjonalny Dwufazowy Płyn Micelarny Makijaż Wodoodporny 400ml
Nivea Micellair Skin Breathe płyn micelarny

• 15 sierpnia 2024 o 6:59
    Bardzo dobry
    Nivea MicellAIR Skin Breathe to produkt, który zyskał na popularności wśród osób poszukujących skutecznego sposobu na demakijaż, w szczególności w przypadku długotrwałego makijażu. Osobiście miałam okazję wypróbować ten płyn micelarny i chciałabym podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to estetyczne opakowanie – wygodna butelka z dozownikiem, która ułatwia aplikację. Płyn ma delikatny, przyjemny zapach, który sprawia, że demakijaż staje się bardziej relaksującym rytuałem. Jednak to, co najważniejsze, to jego działanie. Nivea MicellAIR Skin Breathe naprawdę spełnia obietnice, które stawia producent. Już niewielka ilość produktu na waciku wystarcza, aby skutecznie zmyć nawet najbardziej oporny makijaż. Nie trzeba mocno pocierać skóry, co jest ogromnym plusem, szczególnie dla osób o wrażliwej cerze. Płyn doskonale radzi sobie z tuszem do rzęs, eyelinerem oraz podkładem – zmywa je bez problemu, pozostawiając skórę czystą i świeżą. Co również warto podkreślić, to fakt, że po użyciu płynu skóra nie jest przesuszona ani lepka. Wręcz przeciwnie – czułam, że jest nawilżona i odżywiona, co jest zasługą formuły wzbogaconej o składniki pielęgnacyjne. Płyn jest bezzapachowy i nie podrażnia skóry, co czyni go świetnym wyborem także dla osób z cerą skłonną do alergii. Podsumowując, Nivea MicellAIR Skin Breathe to świetny produkt do demakijażu, który łączy skuteczność ze delikatnością. Zalecam go każdemu, kto szuka prostego i efektywnego sposobu na zmywanie makijażu. Osobiście jestem bardzo zadowolona z efektów i na pewno wrócę do tego płynu w przyszłości.
  • 10 czerwca 2024 o 14:27
    Najlepszy do zmywania wodoodpornych kosmetyków
    Testowałam sporo płynów micelarnych, ale do tego wracam najczęściej. Zazwyczaj używam tuszów wodoodpornych i wiele z nich jest ciężkich do dokładnego zmycia bez mocnego tarcia. Ten produkt sprawdza się idealnie. Nie wysusza skóry, nie uczulił mnie, jego cena jest przystępna, jest wydajny. Nie mam żadnych zastrzeżeń!
    Zalety:
    • Dobrze zmywa nawet wodoodporny makijaż, przystępna cena, łatwa dostępność, wydajny
    Wady:
  • 17 stycznia 2024 o 23:35
    Nivea, MicellAIR Skin Breathe
    Bardzo fajny, nie pozostawia tłustego odczucia na skórze, jest wydajny. Zmywa nawet wodoodporny makijaż. Dużym plusem jest to że szybko, bez tarcia zmywa makijaż oczu, nie ma problemu z tuszem do rzęs czy innymi kosmetykami. Nie powoduje pieczenia i innego dyskomfortu.
    Zalety:
    • Nie jest za tłusty,
  • 15 listopada 2023 o 7:35
    Nivea Miccelair
    Jest to świetny płyn micelarny, który w mig rozpuszcza makijaż i usuwa go. Nie podrażnia skóry, nie pieni się, nie pozostawia lepkiego filmu i co najważniejsze nie szczypie w oczy. Wystarczy przyłożyć płatek do zamkniętej powieki i już po kilku sekundach cały tusz i cienie do powiek zostają na płatku. Jeśli chodzi o usuwanie podkładu to świetnie radzi sobie nawet z produktami wodoodpornymi. Do tego jest bezzapachowy, wydajny i jak na tak dużą pojemność to w dobrej cenie. Napewno nie raz go kupię.
  • 2 listopada 2023 o 20:15
    Lekki, ale skuteczny
    Płyn dwufazowy skutecznie, ale delikatnie usuwa makijaż. Kupiłam go w celu usuwania wodoodpornej maskary, z którą wiele płynów nie dawało sobie rady. Płyn skutecznie usuwał makijaż, nie szczypał. Pozostawiał tłustą warstwę na skórze, co nie przeszkadzało mi za bardzo. Zawsze używam jeszcze żelu do twarzy. Jest bardzo wydajny. Ma przyjemny zapach i opakowanie ułatwiające dozowanie.