Dezodoranty i antyperspiranty

Fusswohl Fuss Deo (Dezodorant do stóp (nowa wersja))

• 2 lipca 2024 o 18:51
    Niezawodny!!!
    Dezodorant do stóp od Fusswohl okazał się hitem za grosze z Rossmana! Atomizer skrywa spray do stóp i butów o zapachu cytrynowym o pojemności 200 ml w śmiesznie niskiej cenie. Produkt dostępny w każdym Rossmanie, odpowiedni dla wegan, przebadany dermatologicznie, pH odpowiednie dla skóry, formuła bez mikroplastiku. Pojemnik wykonany z aluminium z atomizerem działa bez zarzutu rozpylając delikatną mgiełkę na stopy lub buty, zapewnia skuteczną ochronę przed brzydkim zapachem, odświeża i neutralizuje nieprzyjemne zapachy, stosuje cała rodzina na stopy w okresie letnim i zimowym oraz do odświeżania butów przez cały rok. Wydajność zależy od intensywności i ilości stosowania, ale niska cena zachęca do zakupu i wypróbowania. Produkt śmiało może konkurować z dużo droższymi i popularniejszymi markami.
    Manta21
    2 marca 2024 o 4:20
    Mój ulubiony odświeżacz do stóp
    Odświeżacza do stóp z Fusswohl używam od lat. Pamiętam jak pierwszy raz go kupiłam i zastanawiałam czy to w ogóle działa. Otóż działa i to fantastycznie. Jego dużą zaletą jest fakt, że można go używać nie tylko jako odświeżacz do buta, ale i bezpośrednio na stopę. Aplikacja na stopę przynosi ogromną ulgę, poprzez chłodzenie. Co jest dla mnie szczególnie zbawienne po 11h w pracy. Dezodorant faktycznie eliminuje brzydki zapach na bardzo długi czas. Zdecydowanie polecam
  • 2 marca 2024 o 0:24
    Świetny odświeżacz do stóp
    Używamy go razem z mężem i oboje mamy jedną, jednomyślną opinię - ten dezodorant jest świetny ! Ja go stosuję bardziej „na wszelki wypadek” , natomiast mąż codziennie. Czuje się pewniej mając go w szafce w pracy w razie gdybym wybierała się gdzieś po niej i musiała w gościach ściągnąć buty po całym dniu chodzenia w nich. Staram sie nie używać go w małych pomieszczeniach, ponieważ naprawdę odświeża tak aż dusi . Dla mnie najważniejsze jest to , że działa . Stopa nie ślizga się później w butach i nie brudzi obuwia .
    Zalety:
    • Skutecznie odświeża stopy
    • Idealny na awaryjne akcje i codzienne używanie
    • Dobra cena za dobrą jakość
  • 2 marca 2024 o 0:16
    Fajne psik, psik do stóp
    Okej, kupiłam ten produkt przez całkowity przypadek, jakoś tak przed wakacjami i byłam naprawdę z niego zadowolona. Pamiętajcie tylko kochani, że to dezodorant a nie antyperspirant, więc to oczywiste, że nie będzie on blokować potu a jedynie będzie hamować on nieprzyjemny zapach, a raczej do maskować. Tak czy inaczej to bardzo dobry produkt. Na plus na pewno jest to, że nie jest to typowa mgiełka a produkt jest rozpylany jak tradycyjne dezodoranty w "puszce" (jeśli mogę tak to określić) Więc dzięki temu nie musimy się denerwować na to, że mamy mokrą podłogę albo łóżko, bo produkt wygodnie jest kierowany bezpośrednio na stopę. Jak dla mnie bardzo dobra opcja, szczególnie w lato jeśli zwyczajnie macie problemem z samym nieprzyjemnym zapachem. Jedyny mój zarzut jest taki, że opakowanie jest mało kompaktowe ???????? ale to już taka pierdoła raczej
    • Dobrze maskuje nieprzyjemny zapach
    Wady:
  • 7 września 2023 o 18:09
    Bardzo dobry produkt do stóp
    Latem często używam produktów do stóp, ponieważ nie lubię ślizgania się w butach. Ten dezodorant spełnia swoje zadanie w stu procentach. Chroni przed potem i nieprzyjemnym zapachem, sam ładnie pachnie. Nie podrażnił moich stóp, ani nie wysuszył, co zdarzało się już przy stosowaniu innych tego typu produktów. Jedyny minus to wydajność, mam wrażenie, że bardzo szybko się skończył. Niemniej jednak, na pewno w okresie wakacyjnym jeszcze do niego wrócę.
    • działanie
    Wady: