Essence Multi Action False Lashes (Tusz do rzęs `Efekt sztucznych rzęs`)

• 11 września 2013 o 13:22
    Masakra, nie maskara
    Dostałam maskarę gratis w ofercie kiedy to w drogerii była promocja, kup 2, trzecie dostaniesz gratis. Nawet się ucieszyłam bo nigd jej nie miałam, szczoteczka w moim typie więc jak tylko miałam okazję to ją wypróbowałam. Niestety...sypie się, szybko mi się wysuszyła, robi grudki i wszystko co robi maskara, która nie jest fajna:/ Dawałam jej szanse ale niestety zawsze było rozczarowanie. Zatem masakra a nie maskara:/ Jedna gwiazdka za cenę, nic więcej. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 23 sierpnia 2013 o 20:16
    na więcej niż 2 gwazdki nie zasługuje
    Jak każdy tusz, lekko wydłużył rzęsy, lekko pogrubił. Nie zrobił nic spektakularnego co sprawiłoby, że znalazłby się w mojej kosmetyczce ponownie. Najgorsze jest to , że zawaróść opakowania wyschła po tygodniu ! robił grudki, osypywał się. KIEPSKI ! Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno pełne
  • 23 sierpnia 2013 o 19:32
    mocna czwórka
    Bardzo fajny tusz. Przy odrobinie sprytu można ładnie wydłużyć i podwinąć rzęsy. Trzeba też uważać żeby nie przedobrzyć i nie posklejać. W przypadku tego tuszu sprawdza się powiedzenie "kuj żelazo póki ciepłe". Ciekawa szczoteczka i estetyczne opakowanie. Większych wad nie zauważyłam. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 24 marca 2013 o 21:45
    bez szału
    zgadzam się z poprzedniczkami. tusz miał być wielkim szałem a okazał się wielkim niewypałem. nie pogrubia, nie wydłuża, nie podkręca. szczoteczka jest rzadka. Nie podoba mi się. Nie polecam. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 lutego 2013 o 17:39
    Bubel przez duże be
    Kiepski tusz. Próbowałam dawać mu jakieś szanse, próbowałam kilka razy, ale... Już na początku był jakiś tępy, ciężko się go nakładało i grudy-grudy niemiłosierne. Strasznie sklejał rzęsy, zamiast je podkreślać to jeszcze bardziej pogarszał sprawę. Z pięciu rzęs robił jedną wielką, sklejoną. Mam wrażliwe oczy i dla mnie dobry tusz to taki, po którym mnie oczy nie pieką i swędzą-po pomalowaniu tym tuszem od razu miałam czerwone oczy, które piekły mnie jak nigdy w życiu. Szczoteczka niby zwykła, ale też jakaś toporna-to na pewno przez ten beznadziejny tusz. Zawsze staram się dostrzegać jakieś plusy w kosmetykach, ale w tym nie ma nic dobrego... Używam tego produktu od: używałam 1 rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 ledwie zaczęte, które od razu powędrowało do kosza