Bell Multi Mineral, Anti - Age Concealer (Korektor w płynie z minerałami)

rochas
    14 grudnia 2017 o 10:14
    Do niczego
    Nie podzielam zachwytów nad tym korektorem. Nie mam cieni pod oczami, ale czasem lubię lekko rozjaśnić spojrzenie, no i zakryć nieprzyjaciela. Ale ten korektor nie spełnia żadnej funkcji. Mimo jasnego koloru bardzo szybko ciemnieje. Słabo kryje. Włazi w zmarszczki i załamania. Nietrwały. W zasadzie do niczego nieprzydatny, bo niedoskonałości też nie zakrywa. Jest widoczny na twarzy. Jednym słowem - nie chcę go.
    Zalety:
    • Przez chwilę jasny kolor
    Wady:
    • Szybko ciemnieje
    • uwydatnia załamania i zmarszczki
    • ma ciężką konsystencję
    • nie zakrywa niczego
    • nietrwały
  • 13 grudnia 2017 o 21:23
    Polubiliśmy się
    Kupiłam go ze względu na cenę. Był tani, a ja potrzebowałam korektora "na już". Okazało się, że przy takiej niskiej cenie nie ucierpiała jakość produktu. Korektor jest dosyć gęsty jak na produkt w płynie. Świetnie radzi sobie z zakrywaniem cieni pod oczami. Troszkę gorzej z niedoskonałościami. Dobrze blenduje się z podkładem i nadaje się do konturowania. Aplikator pozwala na precyzyjne nakładanie produktu. Jest dosyć wydajny. Kupiłam go prawie 3 miesiące temu i nadal używam pierwszego opakowania. Dla uzupełnienia dodam, że korektor nakładam praktycznie codziennie. Produkt nie ciemnieje, nie waży się. Jest trwały. Czasem bardziej trwały, niż podkład, którego używam na co dzień.
    • wydajny
    • radzi sobie z cieniami pod oczami
    Wady:
    • nie radzi sobie z niedoskonałościami
  • 8 grudnia 2017 o 6:50
    Nie najgorszy
    Kupiłam w biedronce gdy byłam w awarii ,bo mój korektor którego używałam się skończył A wszystkie drogerie były już pozamykane. Po przeczytanych opiniach tu trochę bałam się go użyć No ale nadszedł następny dzień kiedy musiałam się zebrać do pracy. Wywarł na mnie miłe zaskoczenie,bo na mnie kolor trzyma się taki jaki i nie zmienił swego odcieniu. Korektor prawie W ogóle nie kryje,No i po paru godzinach schodzi z twarzy . Nie ma tragedii i nie jest to najgorszy produkt,ale na pewno będę do niego wracać tylko w takich awariach a narazie zostanę przy swoim stałym ulubionym korektorze!
    Zalety:
    • jasny kolor
    • niska cena
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • słabe krycie
    • po kilku h noszenia schodzi z twarzy
    • wysusza
  • 6 listopada 2017 o 16:23
    Bardzo dobry jak na tą cenę
    Naprawdę fajny korektor dyskontowy:) Dyskontowy bo kupuję go w biedronce, ale oczywiście jest dostępny również w drogeriach. Bardzo lekki,dobrze kryjący korektor. Może nie wytrwa całego dnia, ale na 8 godzin do pracy daje radę. Nie roluje się, nie wchodzi w zmarszczki, nie obciąża delikatnej skóry pod oczami. Kosmetyk jest hypoalergiczny, nie uczula i nie powoduje żadnych podrażnień. Zdarza się, że używam go jako bazy pod cienie i bardzo dobrze się na nim trzymają, bez rolowania. Ma wygodne opakowanie z aplikatorem które bardzo lubię.
    Zalety:
    • krycie
    • kolory
  • 24 października 2017 o 21:57
    Bell multi mineral korektor
    Bardzo lubię kosmetyki Bell i mogę polecić wszystkie jakie miałam okazję testować :) Ten korektor jest moim ulubionym, dobrze kryje, ma bardzo lekką konsystencję, która nie zatyka porów. Malutką wadą jest to, że korektor utlenia się na twarzy i ciemnieje, jednakże jak nałożę podkład to nic nie widać.
    Zalety:
    • dobrze kryje
    • wydajny
    • lekka konsystencja
    • tani
    Wady:
    • ciemnieje po nałożeniu