WIZAŻ logo

4,5 (86)
9 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 86 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 maja 2017 o 23:39
    Subtelny i delikatny :)
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Pokochałam go, bo efekt jest bardzo naturalny i nawet niewprawione w makijażu osoby (jak ja) nie są w stanie zrobić sobie nim krzywdy :) Utrzymuje się dość długo, spokojnie minimum pół dnia. A odcień można dopasować nawet do najbledszej karnacji. No i cena również jest stosunkowo dobra jak na minerałki :)
  • 29 grudnia 2013 o 15:02
    naturalne cudo
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Miałam już z 5 próbek różu i jestem wierna jednemu kolorowi Viki\'s radiant. Coś niesamowitego, tak naturalny efekt, a tak idealnie wyostrza rysy twarzy. I nie trzeba być tutaj ekspertką, żeby go dobrze nałożyć. Po prostu nie da się nic zepsuć. Wydajność jest wręcz patologiczna! Próbki po 1,5 ml a ja używam już od 3 tygodni - jedną. Na pewno kupię pełnowymiarówkę i już żadnego, innego nie chcę. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 4 sample
  • 26 kwietnia 2013 o 14:16
    Bardzo dobry :)
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Posiadam dwa kolory - Apple oraz All Smiles. Plusy: + mega wydajny, używam próbek obu kolorów od lutego i jeszcze sporo zostało + Ładnie stapia się ze skórą + Nie tworzy plam + Trwałość, spokojnie wytrzymuje ok 6 godzin Pół gwiazdki odejmuję za to, że bardzo łatwo z nim przesadzić ;) Nie wiem czy kupię ponownie, ponieważ jednak wolę prasowane róże Używam tego produktu od: luty 2013 Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    12 lutego 2013 o 18:05
    Ciągle mi mało... odcieni :)
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Jestem posiadaczką 19 odcieni tegoż różu i postaram się parę moich ulubieńców opisać z osobna... Generalnie jest to kosmetyk, który trudno ocenić ogólnie, gdyż odcień odcieniowi nierówny. Wszystkie mają jednak parę wspólnych PLUSÓW: :) dobra pigmentacja :) trwałość- od 7.00 do 15.00 bez problemu siedzi na swoim miejscu- później "znika" z twarzy, a nie spływa czy tworzy plamy jak większość rózów. :) pomaga kontrolować stan skóry z problemami- bezpieczny dla cery trądzikowej- bez obaw, że pogorszy jej stan :) świetnie leży na niemal każdym podkładzie :) pięknie stapia się ze skórą i nie tworzy "placków"- oczywiście przy umiejętnej aplikacji. :) cena- około 6 zł za próbkę 0,30 ml w opakowaniu z sitkiem- starcza na baaaardzo długo, gdyż jest niesamowicie wydajny. Moi ulubieńcy :) - SoCo- chłodny róż, tworzy efekt naturalnych rumieńców i co ważne, nie ma tendencji do ocieplania się. - Snuggle- delikatny łososiowy kolor z drobinkami, idealny na codzień, pasuje właściwie kazdemu... - Waffle Cone- brązero-róż, idealny do modelowania policzków - Ambrosia- całuśne policzki gwarantowane - piękny! - Sprung!- dość ciemny róż, z niewielką ilością czerwonawych tonów, mimo iż producent podaje ze zawiera drobinki- nic a nic ich na twarzy nie widać. Swietny na imprezę i chyba najtrwalszy z dostępnych - Theme Park- również bardzo uniwersalny na codzień, bo poprostu nie da się w nim źle wyglądać- cera wygląda zdrowo :) Uwielbiam te róże i wiem, że moja kolekcja będzie się stale powiększać. Pół gwiazdki odejmuję za (chyba subiektywne) odczucie, że z większości odcieni po pewnym czasie wybijają się czerwonawe tony... Używam tego produktu od: 2, może 3 lata Ilość zużytych opakowań: 18 sampli, 1 big
  • 29 stycznia 2013 o 11:02
    Uwielbiam i prawie nigdy nie używam
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Ten produkt wzbudza we mnie ambiwalentne uczucia. Kupiłam kolor Girl\'s Day, który na stronie sklepu wygląda na taki brunatny róż z drobinkami, a w rzeczywistości okazał się ceglany. Pierwszy zgrzyt. Nasycenie koloru jest niesamowite! Łatwo zrobić sobie krzywdę tym różem. Ja nakładam na pędzel ten pyłek, który osadza się na pokrywce, a to i tak ledwo ją muskając. Róż zawiera wyraźne złote drobinki, które się jakoś tak zlewają ze skórą, że widać tylko piękny blask. Dostajemy jednak nieziemsko wydajny, genialnie napigmentowany produkt z potężną wadą. Opakowanie. Słoiczek z sitkiem jest totalnie do bani. Mimo, że moje sitko jest cały czas zasunięte, wszystkie dziurki zakryte, produkt się wysypuje. Trzymam go w woreczku strunowym w szufladzie i naprawdę nie lubię go wyciągać, gdyż wystarczy, że go tylko wyjmę z tego woreczka i wszystko wokół jest brudne. Nie wiem czy kupię ponownie, bo mimo, że produkt jest genialny, wybór kolorów obłędny, a wydajność szalona, to opakowanie na tyle mi uprzykrza korzystanie z tego różu, że za każdym razem, kiedy chcę dodać ten kosmetyk do koszyka, myślę, eee, nie, lepiej nie. Używam tego produktu od: ok 9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie

szukaj