Róże do policzków

Everyday Minerals Mineral Blush Sypki róż mineralny

Nasi użytkownicy zostawili 86 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 maja 2017 o 23:39
    Subtelny i delikatny :)
    Pokochałam go, bo efekt jest bardzo naturalny i nawet niewprawione w makijażu osoby (jak ja) nie są w stanie zrobić sobie nim krzywdy :) Utrzymuje się dość długo, spokojnie minimum pół dnia. A odcień można dopasować nawet do najbledszej karnacji. No i cena również jest stosunkowo dobra jak na minerałki :)
  • 29 grudnia 2013 o 15:02
    naturalne cudo
    Miałam już z 5 próbek różu i jestem wierna jednemu kolorowi Viki\'s radiant. Coś niesamowitego, tak naturalny efekt, a tak idealnie wyostrza rysy twarzy. I nie trzeba być tutaj ekspertką, żeby go dobrze nałożyć. Po prostu nie da się nic zepsuć. Wydajność jest wręcz patologiczna! Próbki po 1,5 ml a ja używam już od 3 tygodni - jedną. Na pewno kupię pełnowymiarówkę i już żadnego, innego nie chcę. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 4 sample
  • 26 kwietnia 2013 o 14:16
    Bardzo dobry :)
    Posiadam dwa kolory - Apple oraz All Smiles. Plusy: + mega wydajny, używam próbek obu kolorów od lutego i jeszcze sporo zostało + Ładnie stapia się ze skórą + Nie tworzy plam + Trwałość, spokojnie wytrzymuje ok 6 godzin Pół gwiazdki odejmuję za to, że bardzo łatwo z nim przesadzić ;) Nie wiem czy kupię ponownie, ponieważ jednak wolę prasowane róże Używam tego produktu od: luty 2013 Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
    esquilo
    12 lutego 2013 o 18:05
    Ciągle mi mało... odcieni :)
    Jestem posiadaczką 19 odcieni tegoż różu i postaram się parę moich ulubieńców opisać z osobna... Generalnie jest to kosmetyk, który trudno ocenić ogólnie, gdyż odcień odcieniowi nierówny. Wszystkie mają jednak parę wspólnych PLUSÓW: :) dobra pigmentacja :) trwałość- od 7.00 do 15.00 bez problemu siedzi na swoim miejscu- później "znika" z twarzy, a nie spływa czy tworzy plamy jak większość rózów. :) pomaga kontrolować stan skóry z problemami- bezpieczny dla cery trądzikowej- bez obaw, że pogorszy jej stan :) świetnie leży na niemal każdym podkładzie :) pięknie stapia się ze skórą i nie tworzy "placków"- oczywiście przy umiejętnej aplikacji. :) cena- około 6 zł za próbkę 0,30 ml w opakowaniu z sitkiem- starcza na baaaardzo długo, gdyż jest niesamowicie wydajny. Moi ulubieńcy :) - SoCo- chłodny róż, tworzy efekt naturalnych rumieńców i co ważne, nie ma tendencji do ocieplania się. - Snuggle- delikatny łososiowy kolor z drobinkami, idealny na codzień, pasuje właściwie kazdemu... - Waffle Cone- brązero-róż, idealny do modelowania policzków - Ambrosia- całuśne policzki gwarantowane - piękny! - Sprung!- dość ciemny róż, z niewielką ilością czerwonawych tonów, mimo iż producent podaje ze zawiera drobinki- nic a nic ich na twarzy nie widać. Swietny na imprezę i chyba najtrwalszy z dostępnych - Theme Park- również bardzo uniwersalny na codzień, bo poprostu nie da się w nim źle wyglądać- cera wygląda zdrowo :) Uwielbiam te róże i wiem, że moja kolekcja będzie się stale powiększać. Pół gwiazdki odejmuję za (chyba subiektywne) odczucie, że z większości odcieni po pewnym czasie wybijają się czerwonawe tony... Używam tego produktu od: 2, może 3 lata Ilość zużytych opakowań: 18 sampli, 1 big
  • 29 stycznia 2013 o 11:02
    Uwielbiam i prawie nigdy nie używam
    Ten produkt wzbudza we mnie ambiwalentne uczucia. Kupiłam kolor Girl\'s Day, który na stronie sklepu wygląda na taki brunatny róż z drobinkami, a w rzeczywistości okazał się ceglany. Pierwszy zgrzyt. Nasycenie koloru jest niesamowite! Łatwo zrobić sobie krzywdę tym różem. Ja nakładam na pędzel ten pyłek, który osadza się na pokrywce, a to i tak ledwo ją muskając. Róż zawiera wyraźne złote drobinki, które się jakoś tak zlewają ze skórą, że widać tylko piękny blask. Dostajemy jednak nieziemsko wydajny, genialnie napigmentowany produkt z potężną wadą. Opakowanie. Słoiczek z sitkiem jest totalnie do bani. Mimo, że moje sitko jest cały czas zasunięte, wszystkie dziurki zakryte, produkt się wysypuje. Trzymam go w woreczku strunowym w szufladzie i naprawdę nie lubię go wyciągać, gdyż wystarczy, że go tylko wyjmę z tego woreczka i wszystko wokół jest brudne. Nie wiem czy kupię ponownie, bo mimo, że produkt jest genialny, wybór kolorów obłędny, a wydajność szalona, to opakowanie na tyle mi uprzykrza korzystanie z tego różu, że za każdym razem, kiedy chcę dodać ten kosmetyk do koszyka, myślę, eee, nie, lepiej nie. Używam tego produktu od: ok 9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie