CHYBA NAJLEPSZZE.....
Tak sobie myslę że pewnie kupię większość z możliwych odcieni tego różu !!!
Wynalazłam tę firmę tutaj, na Kwc, prędzej nawet o niej nie słyszałam...
Zamówiłam przez internet p115- ten chwalony róż z brązerem i się zakochałam !
Dodam,że dla mnie ten brązer to wcale nie brązer tylko bardzo fajny i dobry rozświetlacz ! A róż ?
Róż daje śliczny delikatny kolorek na buzi i cudownie ją rozświetla. Uważam,że nie można zrobić nim sobie krzywdy, tzn. przesadzić. Jeśli chcemy można nakładać warstwami ale dobrze widać kiedy efekt jest już fajny.
Buźka wygląda świeżo i energicznie, taki zdrowy młodzieńczy rumieniec !
Bronzer- rozświetlacz jest super na kości policzkowe i skronie, daje efekt tafli wody a nie świecenia typu disco, trochę przyciemnia bladą cerę ale u mnie to za mało by używać go jako typowego brązera !
Dodam jeszcze,że cena jest śmiesznie niska patrząc na wysoką jakość kosmetyku i jego pojemność ( Ok. 15 zł /14 gram). Kosmetyk jest bardzo wydajny, nigdy się nie kruszy, nie osypuje, na pędzel nabiera się idealnie. Nie zapycha porów, nie robi przykrych niespodzianek. Spokojnie wystarczy na ładnych parę lat ( albo paręnaście dla oszczędnych lub tych kobiet, które maję inne róże dla odmiany :) )
Na dole zrobiłam swatche dla porównania odcieni. Nie żałowałam produktów i gęsto mazałam palcem, dlatego wiedzcie, że nie są aż tak ciemne i intensywne. Dałam takie porównanie, bo sama czasem poszukuję jakiegoś odcienia, mam go w głowie ale potem na stoiskach, gdzie jest taki ogromny wybór nie umiem już wyszperać tego poszukiwanego ( najlepszy przykład to to ,że w odstępie 2 miesięcy kupiłam dokładnie te same dwa róże do paletki Freedom System z Inglota teraz to mój ulubiony od nich róż)
Dla poprawnej kolejności podaję jak sprawdzać który pasek koloru, odpowiada któwemu kosmetykowi: 1. Sleek Face Form, Fair, 2. MIYO 03 Rose, 3. Nouba Blushon Bubble nr.42, 4. W7 Africa, 5. Golden Rose 102, 6. Flormar Pretty Compact Blush ON P113 (Mój ulubiony!), 7. Flormar Pretty Compact Blush ON P115, 8. Flormar Blush- On nr.91, 9.10.11. Inglot Freedom System kolejno: nr. 88,89, AMC68, 12.Pupa Jeans n\\\\\\\'Roses Dual Blush nr2( jak dla mnie bardzo słaba jakość i bardzo słabo napigmentowany, 13. W7 Candy Floss (dla mnie to rozświetlacz ale dla niektórych dziewczyn róż).
Na 2 ostatnich fotkach porównanie rozświetlaczy.Na dole fotki z moimi rozświetlaczami, są tez 3 wyjątki, cień i 2 niby róże, które dają takie rozświetlenie,że ho ho! Dla porządku swatche są w kolejności od lewej do prawej góra, potem dół: 1. Golden Rose Terracotta Blush On 01, 2. W7 Candy Floss, 3. Kobo Luminous Baked Colour róż, 4. Kobo Luminous Baked Colour cień do powiek, 5. MAC Soft & Gentle, Mineralize Skinfinish, 6. Inglot AMC nr. 84, 7. Mememe Goddes Rosks (moje kochane kamienie), 8. Gosh Giant Sun Powder (tez nie trzeba przedstawiać ), 9. Flormar Pretty Compact Blush On p115 (dla mnie obok różu jest rozświetlacz a nie bronzer) 10. Sleek Face Form paletka róż + bronzer + rozświetlacz kolor Fair, 11. The Balm Mary Lou -Manizer, 12. W7 Africa( dla mnie to różo-bronzero-rozświetlacz 3w1 )
Używam tego produktu od: prawie roku choć śladu użytkowania nie widać
Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2