Róże do policzków

Flormar Pretty Compact Blush On Róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 listopada 2020 o 17:01
    P115
    Zamiennik kultowych produktów do makijażu. Produkt składający się z bronzera oraz różu. Pozostawia satynowe wykończenie. Puder brązujacy ma chłodny, jasny odcień. Róż jest morelowy, świeży. Ma przyjemny zapach. Niegdyś bardzo popularny produkt. Korzystna cena.
    Zalety:
    • poręczna paletka
  • 12 lipca 2017 o 20:01
    świetny
    P115 zarówno róż jak i konturowy bronzer w trafionym dla mnie odcieniu, przy czym o ile bronzer dobrze wygląda bez względu na aplikowaną ilość (= trudno sobie nim zrobić krzywdę), to róż wymaga BARDZO lekkich muśnięć. Używam go szerokim wachlarzowym pędzlem do ożywienia opalonego makijażu w kierunku brzoskwinii, przypomina wtedy kultowy blusher NARS i cudnie wykańcza makijaż - ale faktycznie lekkie muśnięcia i oszczędne dozowanie są kluczowe. Używam na zmianę z innymi różami, dobrze się trzyma i jest to bardzo twarzowy kolor do mojej karnacji (jasna, Revlon CS Buff 150). Puder do konturowania praktycznie na wykończeniu, różu będę używać przez najbliższe 10 lat ;)
    Zalety:
    • idealna konsystencja
    • świetny kolor pudru konturowego
    Wady:
    • opakowanie słabe, połamało się i musiałam je ratować taśmą klejącą :( estetyką tez nie poraża
    • bronzer kończy sie znacznie szybciej niż róż
    • słaba dostępność (chyba tylko internety)
  • 17 kwietnia 2017 o 17:20
    Bronzer TAK, róż NIE
    Oceniam chyba najpopularniejszy wariant kolorystyczny, czyli nr P115 Fajne, kompaktowe duo idealne na podróż. Niestety dla mnie kompletnie nietrafione, gdy nie pasuje mi kolor różu do policzków. Bronzer posiada ładny, ciepły odcień ze złotymi drobinkami, pięknie ociepla moją jasną karnację. Nim raczej nie zrobimy siobie przysłowiowej krzywdy. Zaś róż jest tak piekielnie napigmentowany, a na dodatek jest koralowo-pomarańczowy. Jakbym go nie nałożyła i tak mi się nie podobał i bałam się go używać. Bronzer zużyłam calusieński, zaś róż pozostał praktycznie nienaruszony. Raczej już nie powrócę do tego produktu mimo, iż jest śmiesznie tani i wydajny. Niestety, zakup mija się z celem jeśli muszę pół produktu wyrzucić do śmieci.
  • 8 kwietnia 2016 o 19:50
    Bronzer dla jasnej karnacji świetny
    P115. Zacznę od tego że używam tylko bronzera. dla jasnej karnacji świetny, co prawda są drobinki ale na skórze ich już nie widzę. używam do konturowania i kolor naprawdę sprawia wrażenie naturalnego cienia a ja lubie efekt naturalny a nie jakieś placki brązowe. z jednej strony można sobie nim zrobić krzywdę z drugiej nie można. ciężko się nakłada produkt na pędzel wiec po nałożeniu na skore nic nie widać dopiero po drugim trzecim razie widać już jak się cos dzieje, w pierwszej chwili wydawał mi się marchewkowy ale za drugim razem juz ok, moze jakas powłoczka się na wierzchu zrobiła. co do robienia krzywdy, wg mnie ciężko rozmazać ten puder, jak juz gdzies wyjadę za daleko w policzek to musze sie nieźle namachać pędzelkiem zeby jakoś to naprawić. Plusy : -cena -kolor szarawo-bezowy- na jasnej skórze efekt super naturalny , Minusy -dostępność -czasochłonna aplikacja
    mandy9
    30 czerwca 2015 o 1:06
    Wart wypróbowania
    P115 Bronzer: Ogólnie ten kompakt to bardzo ciekawy produkt, ponieważ w zależności jak nałożymy ten bronzer inaczej się on prezentuje, takie mam wrażenie. Na początku nie byłam za bardzo jego fanką bo przysłowiowy "CHŁODNY odcień" to nie do końca prawda. Kiedy sprawdzę jego kolor na ręce i porównam np z w7 Honolulu to na Flormarze zostają pkatycznie same drobinki i rzeczywiście wygląda przy w7 chłodno, ale jak zacznie się nim ocieplać twarz to wygląda jak zwykły bronzer. Denerwują mnie trochę te ZŁOTE DROBINKI które są widoczne z bliska. Aczkolwiek jeśli użyjemy go do konturowania to efekt będzie zadowalający i wtedy okaże się chłodniejszy niż typowy bronzer i na prawdę dobrze wygląda. Róż: RÓWNIEŻ MA ZŁOTE DROBINKI Ładnie rozświetla Trzeba go wyjątkowo lekko aplikować żeby uzyskać ładny efekt. NA SWATCHACH wygląda ślicznie różanie, A NA POLICZKACH jak chamski, koralo-pomarańcz jeśli się go dobrze nie zaaplikuje. Także dla początkujących, lub nieposiadających pędzla typu skunks lub w podobny sposób (subtelny) aplikującego kolor nie polecam. Nie jest to raczej kolor dla każdego, sprawdzi się u posiadaczek ciemniejszej karnacji niż typowy bladzioch. Podkreśli opaleniznę TRWAŁOŚĆ: Z nią nie miałam problemów, mam cerę suchą. Produkt rozprowadza się dobrze, równomiernie, nie robi plam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie