Sole do kąpieli

Hagi Naturalna sól do kąpieli Boso po Mchu
Hagi Sól do Kąpieli Boso po Mchu 1300g
Hagi Hagi Naturalna Sól Do Kąpieli Boso Po Mchu 1300g

• 6 stycznia 2025 o 20:58
    Sole czy kule do kąpieli stały się niezmiennie i bardzo często kupowanymi przeze mnie kosmetykami odkąd stałam się szczęśliwą posiadaczką wanny. Uwielbiam długie, relaksujące, ciepłe kąpiele, a tego typu kosmetyki zdecydowaniu uprzyjemniają całą kąpiel. Tym razem wybrałam dla siebie propozycję od marki Hagi, czyli od producenta, którego naprawdę bardzo lubię i który co do zasady robi na mnie naprawdę bardzo dobre wrażenie. Kosmetyk w wersji o nazwie ,,Boso po mchu" udało mi się zakupić będąc w drogerii Rossmann. Kosmetyk został zamknięty w kilku wersjach opakowania, ja posiadałam tę mniejszą o pojemności wynoszącej 480 gram. Opakowanie to nieduży słoiczek wykonany z plastiku. Umieszczono na nim etykietkę w kolorze zgaszonej zieleni oraz botaniczną grafiką. Dodatkowo na opakowaniu umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób użytku. Cena regularna soli o tej pojemności wynosi około trzydziestu trzech złotych. Kosmetyk posiada pudrową, drobną formułę. Wedle opisu producenta wystarczy dodać go do wanny z wodą naprawdę niedużo, aby otrzymać pełne działanie tego produktu. Sól pachnie naprawdę bardzo ładnie, świeżo, niczym mokra trawa, bardzo naturalnie, leciutko ziołowo. Kosmetyk zdecydowanie posiada działanie relaksujące oraz aromaterapeutyczne. Nawilża skórę, ale także odpręża mięśnie. Działa przeciwzapalnie, regeneruje skórę oraz układ oddechowy co jest możliwe dzięki jego niesamowitemu zapachowi. Kosmetyk od marki Hagi działa na naprawdę wiele sposób, jest bardzo uniwersalny, jednocześnie zapewnia pełną regenerację oraz relaks. Idealnie nadaje się na długie, relaksujące kąpiele. Dodatkowo jest to produkt bardzo wydajny, zdecydowanie polecam tę propozycję.
    Zalety:
    • Odświeża
    Wady:
  • 11 sierpnia 2024 o 12:56
    Przyjemna moc natury
    Sól do kąpieli to jeden z moich ulubionych produktów niezbędny w łazience bo stosuje wiele różnego rodzaju wariantów i często testuje nowości a robiąc zakupy w Rossmanie natrafiłam na tą sól w dość sporym opakowaniu a skusiła mnie zarówno jej zawartość i skład jak również działanie oczyszczające i działające relaksacyjnie więc musiałam ją wypróbować i jestem już po przetestowaniu i jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z rezultatów stosowania jak po jej użyciu bo ilość korzystnie działających olejków eterycznych oraz sama sól z Bochni działają wiele dobrego,to mieszanka pełna cudownych i wspomagających składników pochodzenia naturalnego a stosowana regularnie pobudza krążenie i działa odprężająco i koi nerwy więc można poczuć się jak w basenie pełnym solanki i zafundować sobie pełną relaksu kąpiel w zaciszu domowym o zapachu lasu iglastego pełnego żywicznego zapachu.Jest to produkt który zagościł już na dobre w moim domu i z pewnością zakupię kolejne opakowanie bo warto i mogę ją polecić.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo sól do kąpieli o przyjemnym zapachu i działaniu relaksującym
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 10 kwietnia 2024 o 17:22
    Pachnie i pielęgnuje , świetna sól
    Zapach tej soli jest przepiękny, oczywiście kwestia gustu. Zapach leśny, świeży, w jego skład wchodzi amirys, cedr, jodła, pomarańcza, mandarynki i liście cynamonu. Produkt ma świetny skład , zawiera również naturalny ekstrakt z bukko brzozowego który działa pozytywnie na nasza skórę . Nie zauważyłam żadnych podrażnień na skórze po zastosowaniu jej. Żałuje że tej soli jest mało a cena nie jest zbyt niska , oczywiście ilość soli zalezy od naszych preferencji, sypiemy ile chcemy. Ja lubię często ją mieszać z płynem do kąpieli wtedy kiedy chce uzyskać dużo pachnącej białej piany. Sól Boso po mchu dostałam w prezencie i jestem bardzo zadowolona z jakości , działania i zapachu. Idealna na koniec dnia, odpręża i relaksuje , uspokaja. Bedę do niej wracać jak i próbować innych soli od tej marki.
    carly_m
    4 marca 2024 o 0:31
    Uwielbiam za wspaniały zapach
    Niesamowicie fajna sól dostępna w Rossmannie. Ma bardzo drobne kryształki, niczym pyłek. Jeśli chodzi o tempo zużycia to u każdego będzie ono inne, w zależności ile się jej wsypie. Nie jest to takie oczywiste, bowiem z wytycznych na opakowaniu odczytamy, żeby dodać "odpowiednią ilość", co daje dużą dowolność. Sól jest biała, więc nie barwi wody, za to ją zmiękcza. Jeśli chodzi o zapach, jest to prawdziwa poezja. Nie da się go jednoznacznie opisać, dla mnie to mieszanka kwiatowo-leśna, odświeżająca i kojąca; cierpka a jednocześnie delikatnie słodka, po prostu wspaniała. Opakowanie ma przyjemną dla oka grafikę i ładnie się prezentuje.
  • 3 lipca 2023 o 8:45
    Piękny zapach, ale pachnie tylko po otwarciu opakowania
    Hagi ma cudowne zapachy, uwielbiam ich kompozycje i dużą część produktów. Tu mamy prawdziwy, naturalny zapach lasu. Nie jest kubełkowy, nie jest kamforowy i nie jest sztuczny. Prawdziwie leśny, magiczny, relaksujący. Sól zakupiona w Rossmanie ma 460 g i kosztuje 30 zł. Jest to jak na sól raczej mała pojemność, która starcza na 3 może 4 kąpiele. Choć po otwarciu towarzyszy nam piękna woń, to zaraz znika. I to w zasadzie już po zamknięciu opakowania. Woda nie pachnie, łazienka nie pachnie. Trudno o relaks, kiedy zapachu praktycznie nie ma. Co do właściwości, ciężko ocenić. Odrobinę zmiękcza wodę, jak to sól. Nie nawilża (niektóre sole mają dodatek olejów). Niestety nie mogę polecić tego produktu. Owszem zapach jest piękny, ale możemy się nim delektować tylko kiedy mamy opakowanie pod nosem.

Zobacz także inne Sole do kąpieli