Sole do kąpieli

Hello You! Bubble Bath Orange Pomarańczowe bąbelki do kąpieli z olejkami eterycznymi

ksanaru
    23 lutego 2024 o 23:30
    Nie bąbelkują, ale pielęgnują
    Trafiłam na ten produkt przypadkowo podczas zakupów w Rossmannie i mnie zaciekawił. Do wyboru były 3 wersję zapachowe, ta wydała mi się najbardziej trafiająca w mój gust. Jest to fajny produkt i chętnie będę do niego wracać, ale trochę się zawiodłam, bo nazwa bąbelki dała mi nadzieję na jakąś pianę i musowanie, a tu nic z tych rzeczy. Są to typowe perełki do kąpieli - ładnie pachną, przyjemnie barwią wodę i wydaje mi się że nawet lekko pielęgnują skórę. Nie barwią wanny, ani nie zostawiają na niej trudnego do usunięcia osadu. Cenowo wychodzą znacznie lepiej niż saszetki nawet marek z niższej półki cenowej.
    Zalety:
    • pozytywny wpływ na skórę
    Wady:
    • brak bąbelków :D
  • 24 września 2023 o 18:27
    Z perełkami czy kulami do kąpieli nie mam na co dzień do czynienia, ponieważ w swoim mieszkaniu posiadam prysznic. Stosuję je jedynie wtedy, kiedy nocuję u swoich rodziców i mam okazję na długie przesiadywanie w wannie wraz ze wszelkimi poprawiaczami jakości kąpieli, jakimi są właśnie wyżej wymienione produkty. Tym razem miałam okazję stosować perełki do kąpieli od marki Hello! You. Do tej pory nie miałam z nią styczności natomiast czytałam sporo pozytywnych opinii na temat produktów od tego producenta, dlatego też bardzo się cieszyłam, że w końcu będę mieć okazję je przetestować. Bąbelki zostały zamknięte w opakowaniu w formie przeźroczystego słoika o pojemności aż czterystu gram. Ich cena regularna wynosi około szesnastu złotych. Na opakowaniu umieszczono wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku takie, jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany sposób użytku czy wszelkie, bardzo szczegółowe rady czy informacje. Same perełki są dosyć spore i posiadają ciemnopomarańczowy kolor. Bardzo łatwo rozpuszczają się w wodzie i nadają jej naprawdę intensywny kolor, oczywiście pomarańczowy. Sprawiają, że woda zaczyna naprawdę mocno pachnieć świeżą, słodką pomarańczą. Po wyjściu z kąpieli skóra faktycznie jest nieco bardziej wygładzona czy nawilżona. Kuleczki nie podrażniają nawet bardzo wrażliwego ciała. Te bąbelki do kąpieli to naprawdę udany kosmetyk o lekkim działaniu pielęgnującym, natomiast przede wszystkim bardzo dobrze sprawdzą się do urozmaicenia naszej kąpieli. Myślę, że zdecydowanie mogę je polecić.
    Zalety:
    • Szybko rozpuszczają się w wodzie
    • Nadają jej intensywnego koloru
    • Efekt nawilżenia i wygładzenia
    Wady:
  • 5 stycznia 2023 o 11:09
    Bardzo fajny dodatek do kąpieli, który cudownie pachnie a kąpiel z nimi super odpręża po ciężkim dniu
    Lubię przeróżne dodatki do kąpieli i w zasadzie jaka to nie byłaby gramatura opakowania zawsze będzie mi za mało. Opakowanie to tylko 400g Przy codziennym stosowaniu z pewnością bym je zużyła w ciągu dwóch tygodni, ale stosowane nie dzień w dzień opakowanie 400g wystarczyło mi na miesiąc. Nie żałuję sobie takich dodatków, tzn wszelakie płyny proszki czy sole lubię w dużych ilościach i kocham mieszać zapachy. Podoba mi się opakowanie w postaci plastikowego słoika, które jest dodatkowo wygodne, i można je później do czegoś wykorzystać. Ogólnie zamknięcie dobre, utrzymywało perełki w formie suchej, mimo iż jakaś wilgotność w łazience jest i nie chowałam ich do szafki. Nie spowodowało to ich rozpuszczenia czy coś. Także na plus. Perełki pachną słodko pomarańczowo, nie brudzą wanny, skóry, nawet rąk, bo lubię je rozcierać w palcach i bawić w wodzie się jak dziecko. Odprężenie „pełną gębą”. Uwielbiam. Zapach cudownie odpręża po ciężkim dniu i w sumie nie tylko. Zmiękczają wodę, zabarwiając ją na pomarańczowy kolor, nie podrażniają skóry. Nie zauważyłam typowego widocznego nawilżenia skóry, ale w ogóle jej nie wysuszają, więc na plus. Zauważalne lekkie zmiękczenie skóry. Czekam na większe opakowania oraz inne ciekawsze zapachy. ZALETY: dobra cena słodki pomarańczowy zapach nie brudzi wanny ani skóry dobrze zmiękczają wodę nie podrażniają skóry zmiękczają lekko skórę WADY: brak widocznego nawilżenia skóry
    KIN0183
    9 listopada 2022 o 23:30
    Słaby dodatek do kąpieli :(
    Mam perełki już 2 tygodnie, kończę opakowanie i wiem ,że tego produktu już nie kupię, nie spełnił moich oczekiwań prawie wogóle. Oto powody dla którego już perełek nie zakupię: * słaby zapach, już dawałam więcej niż 2 nakrętki do kąpieli i zapach olejków nadal słabo wyczuwalny * nawilżenia- zero, po osuszeniu się ręcznikiem moja sucha skóra ( taki mam rodzaj skóry ) nadal odrazu wymaga posmarowania balsamem * dodatkowo przy większej ilość nakrętek perełek i użycia innego kosmetku do mycia na wannie zostaje osad na wysokości poziomu wody co powoduje, że po kąpieli dobrze jest wymyć wannę. Na temat ceny nie piszę, bo kupiłam perełki na promocji. Co do koloru - wychodzi taki rdzawy pomarańcz, kolor ten nie barwi białych ręczników- to jedyny plus tego kosmetyku . Szczerze powiem, że czuję rozczarowanie. Po otwarciu opakowania pomyślałam, że produkt będzie hitem ,ale okazało się inaczej. Nie spełnił wogóle moich oczekiwań :(.
  • 16 października 2022 o 10:10
    Fajny produkt za niską cenę
    Kupiłam te perełki na promocji w rossmannie w bardzo atrakcyjnej cenie, ponieważ zapłaciłam za nie jedynie 10 zł. Opakowanie jest bardzo przyjemne dla oka, do tego jest szczelne, dzięki czemu zapach nie wymyka się z niego. Sam produkt w środku pachnie bardzo ładnie. Pomarańczowo, słodko, ale jednocześnie nie jest mdły, czy też drażniący. Perełki bardzo szybko rozpuszczają się w wodzie, barwiąc ją na intensywną pomarańcz. Są bardzo wydajne - na spokojnie starczają na kilkanaście użyć. Pozostawiają skórę delikatnie pachnącą i miękką, a do tego nie osadzają się na wannie.

Zobacz także inne Sole do kąpieli