Sole do kąpieli

Altapharma Gelenk & Muskel Meeressalz -Bad Sól do kąpieli `Rozmaryn`

• 5 stycznia 2025 o 14:49
    Relaksująca
    Kolejna świetna, przyjemnie pachnąca, odprężająca, relaksująca i rozgrzewająca sól do kąpieli od firmy Altapharma. Ciało i mięśnie są odprężone jeszcze długo po kąpieli.
    KardiaM
    20 grudnia 2024 o 16:12
    Rozgrzewa i intensywnie pachnie
    Lubię co jakiś czas urządzić sobie domowe SPA, dlatego chętnie sięgam po różne kosmetyki do kąpieli :) Zachęcona opisem i ziołowym aromatem, zdecydowałam się na propozycję od Firmy Altapharma (a także powracałam do niej przede wszystkim wtedy, gdy dopadło mnie przeziębienie). Opakowanie to saszetka, która zawiera sporą ilość soli. Jest ona czerwonego koloru, ale barwi wodę na malinowo. Na szczęście nie ubrudziła wanny ani skóry. Zapach jest intensywny przez większość czasu, ale nie męczył. Kąpiel była rozgrzewająca i relaksująca. Kosmetyk nie spowodował u mnie podrażnień i uczulenia, ale nieco przesuszył skórę, więc konieczny był solidny balsam do ciała.
  • 2 listopada 2024 o 20:15
    Przyjemność rozgrzewajacej kąpieli
    Staram się zawsze mieć którąś z tych saszetek w domu - są świetne zwłaszcza wtedy, gdy zmarzniemy i chcemy się rozgrzać lub gdy czujemy, że nadchodzi przeziębienie. Dziś bardzo zmarzłam i wybór padł na tą wersję zapachową. Saszetka zawiera kryształki w intensywnie pomarańczowym kolorze, które szybko się rozpuszczają i bawią wodę. Na szczęście nie brudzą wanny. Zapach, jaki nam towarzyszy podczas kąpieli, jest intensywnie ziołowy - główne nuty to eukaliptus i rozmaryn. Kąpieli z tym dodatkiem świetnie odpręża, relaksuje i rozgrzewa. Jako że to jedne z moich ulubionych saszetek do kąpieli, zagoszczą u mnie jeszcze nie raz.
  • 8 października 2023 o 19:34
    Moje zbawienie na spięte mięśnie
    Saszetka zawiera 80 g drobnych krysztalkwo solo w kolorze pomarańczowym. Już po otwarciu saszetki wydobył się mocny aromat ziół, który w chwilę zaczął oczyszczać zatoki. Produkt wsypany do wody od razu zabarwił ją w swoim kolorze, a zapach uwydatnił się jeszcze mocniej. Kryształki soli w chwilę się rozpuściły. Kosmetyk nie zmienił struktury wody. Sol pozwoliła się zrelaksować, a kąpiel była mocno unilona gdyż zapach odetkał moje zapchane zatoki i mogłam spokojnie oddychać. Po kąpieli ciało było zrelaksowane i gotowe do dalszych czynności pielęgnacyjnych. Kosmetyk mnie nie zapchał, nie uczulił ani nie wysuszył. Chętnie sięgnę po nią ponownie ! Sol okazała się być nie tylko relaksująca ale i zbawienna.
    Zalety:
    • Odpręża spięte mięśnie. Podczas choroby rozgrzewa i udroznia oddychanie
  • 29 czerwca 2023 o 23:05
    Relaks
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Sole do kąpieli od Altapharmy mają intensywne, relaksujące zapachy i ta nie jest tutaj wyjątkiem. Sól barwi wodę na pomarańczowy kolor i sprawia, że w całej łazience roznosi się rozgrzewający, ziołowy zapach. Sól nie ma właściwości pielęgnujących, ale zdecydowanie dobrze się sprawdza jako chwila relaksu.
    Zalety:

Zobacz także inne Sole do kąpieli