Tusze do rzęs

L'Oreal Paris Air Volume 30H Mega Black Mascara Pogrubiający tusz do rzęs o przedłużonej trwałości

Loreal Tusz do Rzęs Air Volume 30H Mega Black Mascara
Loreal L'Oreal Air Volume 30h Mega Black - Tusz do rzęs długotrwały i pogrubiający 9,4ml
L'Oréal Paris Air Volume

Nasi użytkownicy zostawili 210 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 czerwca 2024 o 6:01
    Ciężko się nim umalować
    Tusz kupiłam zachęcona dobrymi opiniami. Opakowanie jest płaskie i wygodnie trzyma się w dłoni. Bardzo ładna szata graficzna. Szczoteczka jest tradycyjna, włochata. Po wyjęciu szczoteczka jest tak oblepiona tuszem, że ciężko jest nim pomalować rzęsy. Wielokrotne wycieranie szczoteczki trochę pomaga, jednak tuszu jest na niej tyle że mam upaćkaną powiekę albo bardzo oblepione i posklejane rzęsy. Wygląda to nieestetycznie Tusz jest trwały ale cóż z tego skoro jest tak ciężki w obsłudze.. Ja go już więcej nie kupię.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • szczoteczka jest tak oblepiona tuszem, że bardzo ciężko jest się nim umalować
    • oblepione, posklejane rzęsy
    • nieestetyczny efekt
  • 12 kwietnia 2024 o 22:37
    Zawiedziona
    Kupiłam go w drogeri na promocji, pomyślałam z L'Oreala musi być dobry. Jednak się rozczarowałem jak tylko zobaczyłam ile tuszu jest na szczoteczce.Szczoteczka wogóle nie dozuje tuszu, jest go gruba warstwa i nie jestem w stanie się nim malować. Szczoteczka jest dość fajna, gdyby nie ilość tuszu na niej. Mam ładne i dość długie rzęsy i myślałam że ten tusz będzie tylko dodatkiem ale niestety nie pogrubia. Ponadto odbija i zostawia ślad na powiekach i pod oczami. Wogóle nie trzyma mi się na rzęsach odbija się wszędzie gdzie może. Jedynie co daje to efekt rozmazanego oka. Nie jestem w stanie nic dobrego powiedzieć o tym tuszu, mega rozczarowanie.
    Zalety:
    Wady:
    • Nietrwały
    • Nie pogrubia
    • Odbija się wszędzie gdzie może
    dhajka
    7 kwietnia 2024 o 19:48
    Dodaje objętości, ale szczoteczka jest za gruba zbiera za dużo tuszu.
    Maskara ma bardzo lekką konsystencję. Dodaje rzęsom objętości i nie obciąża rzęs. Niestety jak dla mnie szczoteczka jest zbyt grubą. Zbiera przez to dużo tuszu i przez to produkt jest mało wydajny. Szczoteczka przez swój kształt i wielkość nie dociera do każdej rzęsy. Dobrze że nie skleja ich. Jest bardzo trwała. Nie kruszy się w ciągu dnia nie osypuje się ani nie odbija na powiekach.
  • 23 września 2023 o 16:57
    Tusz na rzęsach lekki jak piórko
    Ten tusz jest niesamowicie lekki na rzęsach. Nie czuję żadnego obciążenia. Dobrze rozprowadza się. Dociera do każdej rzęsy nawet tej najkrótszej. Ma dość dużą szczoteczkę. Nie skleja rzęs. Nie odbija się na powiekach w ciągu dnia. Nie wykruszą z rzęs. Uważam, że jest naprawdę długotrwały. Bezproblemowy w demakijażu płynem micelarnym. Opakowanie jest wygodne i dobrze wykonane.
  • 3 września 2023 o 15:02
    Super objętość rzęs a do tego lekka formuła
    Maskara do rzęs Air Volume od L'Oréal Paris ma bardzo lekką, nieobciążającą rzęs formułę. Posiada intensywnie czarny kolor. Pięknie podkreśla rzęsy, dodaje im mega objętości. Maskara posiada grubą szczoteczkę, która dociera do każdej rzęsy i je pogrubia. Objętość jest niesamowita. W ciągu dnia maskara nie osypuje się ani nie odbija na powiekach. Jest świetna!