Tusze do rzęs

Loreal Tusz do Rzęs Air Volume Mega Black 9ml
E-Glamour.pl
notino.pl
Loreal Paris Paris Air Volume Mega Mascara tusz pogrubiający odcień Black 9 ml

Nasi użytkownicy zostawili 141 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2024 o 19:46
    Objętość bez obciążenia
    Maskara daje mega objętość bez obciążenia rzęs. Ma bardzo lekką formułę. Dobrze rozprowadza się na rzęsach. Jej intensywny czarny kolor pięknie podkreśla rzęsy. Szczoteczka z włosia jest dość duża, zdecydowanie preferuję silikonowe szczoteczki,gdyż pozwalają na wydobycie mniejszej ilości tuszu i lepsze dotarcie do krótkich rzęs. Ta radzi sobie z rozdzieleniem rzęs jednak nie do końca mi odpowiada jej wielkość i kształt. Pod koniec dnia maskara zaczyna się osypywać. Plus za to, że tusz nie odbija się na powiekach.
  • 30 marca 2024 o 16:52
    Jest w porządku
    Tuszu pierwszy raz używałam bardzo dawno temu. Przeleżał kilka miesięcy zapomniany w szufladzie. Kilka dni temu odwiezylam go kroplami do oczu i woila! Nadal maluje. Podoba mi się wielka szczoteczka, dzięki której szybko można nałożyć produkt na rzęsy, nie trzeba się namachać by coś było widać. Jednak trzeba trochę uważać bo lubi sklejać rzęsy. Daje efekt otwartego oka, nawet przy pomalowaniu powiek ciemnym cieniem widać że rzęsy są też umalowane - nie gubi się. Pogrubia, podkręca, minimalnie wydłuża. Jest ok, choć miałam tusze po których byłam bardziej zadowolona. Raczej nie kupię ponownie.
    Drogeria Super-Pharm
  • 14 lipca 2023 o 15:56
    Bardzo dobry
    Zaintrygowało mnie jego opakowanie, inne niż standardowych tuszy, Tusz ma super gęsta szczoteczkę, nie silikonową. Jednak trzeba uważać, przy malowaniu, żeby nie przesadzić z ilością tuszu, bo czasami tak jakby za dużo się tuszu na szczoteczkę nabierze i wtedy potrafi zrobić nóżki pająka. Bardzo ładnie rozdziela rzęsy, pokrywa każdą rzęsę głęboką czernią, unosi je, podkręca i pogrubia. Mam długie rzęsy, tusz dodatkowo je pięknie podkreśla. Nie osypuje się.
    Yanka99
    27 kwietnia 2023 o 10:29
    Dlaczego tak wiele pozytywnych opinii?
    Naturalnie mam dość długie, dość jasne rzęsy. Zazwyczaj kupuje któryś z tuszów drogeryjnych i nie zastanawiam się długo nad wyborem, ten który akurat jest w promocji. Nie wiem czy u innych się to sprawdza ale w moim przypadku gdy pierwszy raz korzystam z nowego tuszy, jego formuła jest dość zadka i jestem z niego bardziej zadowolona po kilku dniach. W tym przypadku się to nie sprawdzili. Formuła produktu jest za gęsta. Oblepia i skleja rzęsy, zamiast je pogrubić. Produkt się kruszy i osypuje. Protestowałam go kilka dni i postanowiłam się pozbyć. Brak zalet
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja rzesy
    • Kruszy się
  • 19 listopada 2022 o 11:29
    Nie lubi moich rzęs
    Liczyłam, że ten produkt pomoże moim cienkim rzęsą (nie mam długich rzęs). Jedyne, co dostałam to nóżki pajączka. Zawiedziona jestem, ponieważ ten tusz kosztuje dużo a daje efekt tuszu za 12 zł lub nawet gorszy. Będzie idealny dla rzęs, które naturalnie są ładne
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • ładnie będzie wyglądał na rzęsach, które naturalnie są ładne
    Wady:
    • duża cena
    • sklejają się rzęsy
    • nie daje mi efektu pogrubienia