Cienie do powiek

IsaDora Eyeshadow Quartet Poczwórne cienie do powiek

IsaDora Eye Shadow Quartet poczwórne cienie do powiek 7,2 g

Nasi użytkownicy zostawili 244 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 stycznia 2023 o 9:12
    Mała ale wydajna praktyczna paletka
    Polecam ten zestaw cieni mały kompaktowy a można nim zrobić makijaż całego oka nie osypuja się są bardzo trwałe jedyny minus to dość wysoka cena ale ze względu na dobrą jakoś produktu cena mocno nie odstrasza
    Zalety:
    • Dzialanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 maja 2022 o 11:58
    Prawie ideał
    Zacznę może od pierwszego przeze mnie zakupionego zestawu cieni: "Amethyst Crystal - nr 27". Moim zdaniem są dobre dla osób, które chcą uzyskać perłowy i bardzo błyszczący efekt. Polecam łączyć je z innymi kolorami cieni. Ich wielką zaletą jest duża trwałość. A do wad mogę zaliczyć to, iż drobinki kolorowego brokatu obsypują się przy nakładaniu. "Pearls - nr 35" - to następny zestaw, który osobiście wypróbowałam i z czystym sumieniem mogę go polecić. Cienie są perłowe, zawierające subtelne i bardzo malutkie, świecące drobinki (znacznie mniejsze niż w przypadku "Amethystu"). Pragnę jeszcze raz podkreślić, że ich wielką zaletą jest trwałość (tak jak w przypadku wszystkich cieni "IsaDory"). Nie wymagają poprawek w ciągu dnia, co dla mnie jest bardzo ważne, a kolorki na oczku prezentują sie niezwykle atrakcyjnie. Ponadto cienie tej marki nie zużywają się szybko - ja mam oba zestawy już ponad rok, stosuje je do codziennego makijażu i jeszcze jest ich sporo w pudełeczku:) Bardzo gorąco polecam te produkty, sama właśnie mam zamiar nabyć kolejną paletę - zwłaszcza, że jest weekendowa obniżka (20-sto %-owa) w jednej ze znanych Galerii ;)
  • 16 grudnia 2021 o 15:37
    Moje kochane :)
    Bardzo lubię te cienie , ponieważ makijaże wykonane nimi są piękne :) Dobrze napigmentowane. Kolory w 4 dobrze do siebie dobrane. Przyjemnie się nimi maluje... To cienie po które najczęściej sięgam i chętnie zakupię kolejne. Nie lubię cieni matowych a tutaj cała trójka taka nie jest. Są bardziej perłowe.
    Zalety:
    • Piękne iskrzące kolory
    • łatwe w cieniowaniu
    • trwałe
    • dobrze napigmentowane
    Wady:
    • Bardzo trudna dostępność , szkoda :(
  • 9 stycznia 2021 o 17:50
    Mój absolutny faworyt wszechczasów!!
    Zacznę od tego że cienie mam już chyba 9 miesięcy, więc mam już wyrobioną opinię na ich temat. Cienie kupiłam po tym, jak je zeswatchowałam w rossmanie. Co chwile sprawdzałam na dłoni różne swatche - cień na nadgarstku, który pocierała bluzka, nie schodził po całym dniu, ale nie był to powód, dla którego wzięłam tą czwórkę, a dodatkowa zaleta. Kolorystyka boho browns przykuła moją uwagę wyjątkowym blaskiem, właśnie takiej formuły akurat szukałam, nie miałam cieni nude, dopiero zaczynałam przygodę z tą kolorystyką. Zakup okazał się strzałem w 10, zakochałam się w tej czwórce, mając te cienie na powiekach, co chwile sprawdzałam w lusterko, przechylając głowę w różnych kątach, by złapać jak najlepszy błysk w słońcu. Miłość od pierwszego noszenia. Po jakimś czasie moja kolekcja cieni nude wzrastała, mam cienie np. od Pat Mcgrath, czy Natashy Denony, a IsaDora jednak dorównuje innym markom jakością. Ba, nawet wielce kochana Born This Way od Too Faced (która notabene ma jedne z najlepszych formuł matów na rynku, przyznaję bez bicia) chowa się błyskami przy tej czwóreczce. Błyski są luksusowe, wysublimowane, ale jednak mają tego powera, który sprawia, że musisz wciąż się powstrzymywać przed patrzeniem lusterko w siebie samą przez cały dzień. Boho browns to taki "timeless classic". Nic tylko brać.
    Wady:
    • Opakowanie.
    domkep
    2 listopada 2020 o 5:36
    Bardzo dobre
    Cienie sprawdziłam na wrażliwych oczach. W mojej ocenie są świetne. W żaden sposób nie uczulają ani nie podrażniają oczu. Wygodnie się nakładają. Mają znakomitą pigmentację. Przy nakładaniu nie obsypują się. Kolory mają piękne. Po nałożeniu dają elegancki, estetyczny efekt. Na oku utrzymują się cały dzień. Jedyna ich wada to wysoka cena, ale za jakość się płaci...