Cienie do powiek

Wet n Wild Color Icon, Rose in the Air, Eyeshadow Palette Paleta 10 cieni do powiek

notino.pl
Wet 'n' Wild WnW Color Icon Paleta 10 cieni Rosé in the Air
E-Glamour.pl
Wet 'n' Wild WnW Color Icon Paleta 10 cieni Rosé in the Air

• 17 sierpnia 2020 o 22:41
    Oj super, super
    Paletę zakupiłam na jednej drogeryjnej promocji, a że cena była kusząca bo ok 14zł grzech by było nie zakupić. Pierwsze użycia i już wiedziałam, że stanie się moim ulubieniec (w między czasie szybciuteńko pobiegłam zakupić w jeszcze innych odcieniach,coby promocja się nie skończyła, ale zdążyłam) *Opakowanie Jak wiadomo nie jest to metal, szkło czy papier, a najzwyklejszy plastik, który trudno się otwiera, trzeba trochę się namęczyć, by dostać się do środka, u mnie paletka już miała zderzenie z podłogą, przeżyła... ja też :) Przód przezroczysty, widać jakie są cienie, lubię takie puzderka, a nie zamazane i weź się człowieku decyduj w ciemno czy pasować będą kolory cieni. Z tyłu natomiast oprócz daty produkcji i takie tam, mamy rysuneczek przedstawiający wykonanie makijażu oka poszczególnymi numerami cieni, wersja ta jest na dzień, jak i na wieczór. Sama z ciekawości wypróbowałam, no i nawet spoko to wyglądało. Przydatne dla osób zaczynających swoją przygodę z makijażem oka. *Cienie Jeśli chodzi o same cienie, mają bardzo dobrą pigmentację, ładnie prezentują się na oku, nie są jakieś krzykliwe, dobrze się blendują, nie ścierają się szybko i nie rolują, cały czas są na swoim miejscu. Cienie większości są matowe, ale mamy też cienie z połyskiem, czyli taka różnorodność, dobrze, bo możemy się nimi pobawić. Ogólnie jakoś mi nie po drodze było z cieniami w odcieniach fioletu, zawsze unikałam ich bo bałam się, że z moimi podkówkami będę wyglądać jakbym się z kimś biła, ale ryzyk fizyk zaryzykowałam i teraz fiolet to jedno z moich ulubionych cieni z tej palety. Jestem zachwycona i mam nadzieję, że mój zachwyt nad tą paletą będzie cały czas.
  • 22 czerwca 2020 o 22:13
    Bardzo dobra paleta
    Paleta zwiera dziesięć cieni. Dwa z nich są błyszczące reszta to maty. Prawie wszystkie mają masełkową konsystencję, oprócz różu, który jest nieco suchy. Żadnemu cieniowi jednak nie można odmówić pigmentacji i dobrego rozcierania się bez plam i prześwitów. Cały dzień dobrze się utrzymują na bazie pod cienie i nie bledną do wieczora. Nie wchodzą również w załamanie powieki. Makijaż wygląda schludnie i ładnie.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Utrzymywanie się bez blednięcia i plam podczas pracy z cieniami
    • Kolory
    • Dobre rozcieranie
    • Kolory się nie znikają podczas rozcierania
  • 28 maja 2020 o 18:56
    Na co dzień
    Paletę Rose in the Air z marki Wet n Wild kupiłam kiedyś jako część zestawu świątecznego w którego skład wchodziła oprócz palety jeszcze kosmetyczka, pomadka i rozświetlacz. Cenowo wyszło super bo za wszystko zapłaciłam jakieś około 20zł, gdzie sama paleta kosztuje bez promocji ok 36zł. Paleta jest mała, plastikowa, bez lusterka. W środku znajdziemy w sumie 10 cieni, 8 małych wśród których są 2 błyszczące i 6 matowych oraz 2 duże cienie, oba matowe. Kolorystyka to brązy, beże, bordo i delikatny fiolet. Przy użyciu tej palety można stworzyć zarówno dzienny makijaż, jak i bardziej wieczorowy. Idealnie nadaje się w podróż tylko trzeba mieć dodatkowe lusterko do malowania się. Jakość cieni jest całkiem dobra, mają dobrą pigmentację i łatwo się nimi pracuje, zarówno matami jak i cieniami błyszczącymi. Z tyłu palety znajduje się również instrukcja jakie przykładowe makijaże można wykonać tymi kolorami zarówno na dzień jak i na wieczór. Lubię tę paletę za to, że łatwo się z nią pracuje i dlatego, że jest taka poręczna. Zmieści się nawet do torebki :)
    Zalety:
    • Duża ilość cieni za dobrą cenę
    • Idealna w podróż
    • Ładna kolorystyka cieni
    Wady:
  • 4 sierpnia 2019 o 19:57
    Lekki zawód
    Nr 1 - fajny tranzytowy kolor, Nr 2 - biel, której nie widać na ręce, a co dopiero oku Nr 3 - przyjemny brokatowy cień, ale za ciemny na rozjaśnienie kącika Nr 4 - mój ulubiony, pięknie podkreśla szarozielone oczy Nr 5 - przyjemny, ciemny brokatowy cień Nr 6 - bez zarzutu Nr 7 - j.w. Nr 8 - ten buraczkowy cień niesamowicie ciężko się nakłada i blenduje, formuła wydaje się być inna. To ma uzasadnienie w tym, że ten kolor trudniej jest uzyskać stabilny, Nr 9 - jest ok, bez szału Nr 10 - dobrze napigmentowany Wszystkie cienie mają spory osyp. Przy nakładaniu lepiej uważać. Opakowanie tanie, w torebce rozwaliło się po 2 tygodniach. Niby zamiennik Modern Reneissance, ale jednak nie do końca, jakość jest "so-so".
  • 6 kwietnia 2019 o 11:23
    Bardzo dobre
    Cienie kupiłam pod wpływem impulsu- spodobały mi się kolory i to, że akurat były w promocji. Zacznę od opakowania, które niestety nie do końca mi się podoba. Ciężko się otwiera, łatwo o jego uszkodzenia. Kolorystyka jest dla mnie genialna. Ta jedna paleta umożliwia cieniowanie na wielkie wieczorne wyjścia, kiedy chcemy zaszaleć c kolorami, a takze,kiedy chcemy wykonać delikatny nude i make up w naturalnych odcieniach. Super- jestem minimalistą i lubię mieć wszystko w jednym, pod ręką:) Pigmentacja jest naprawdę bardzo dobra, na poziomie drogich cieni. Konsystencja sprzyja dobremu blendowaniu, łatwości w nanoszeniu, a także "przyczepności". Niestety zdarza im się osypywać i to dość mocno. Trwałość jest bardzo dobra. Choć jak wychodzę na dłużej i zależy mi na efektywności makijażu, to zawsze aplikuje bazę, ale aby je sprawdzić niezobowiązująco nakładałam je solo- dobrze się utrzymywały. Ogólnie bardzo interesująca i przydatna paleta, która z całą pewnością jeśli chodzi o jakość dorównuje niektórym, nawet sporo droższym :)