Tusze i tinty do brwi

Oriflame The ONE, Browcara Tusz do brwi

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 2:01
    Polubiłam ten produkt, pięknie podkreśla brwi
    Tusz do brwi od marki Oriflame kupiłam w jednej z internetowych drogerii i od razu zaznaczę, że mam dosyć ciemne i gęste brwi i zależało mi na znalezieniu takiego kosmetyku, który je ładnie podkreśli, ale w taki sposób, żeby brwi dalej wyglądały naturalnie. Wybrałam odcień Dark Brown i u mnie idealnie wpasował się kolorystycznie, także posiadaczkom ciemnych brwi poleciłabym właśnie ten odcień. Produkt od Oriflame prezentuje się bardzo estetycznie, opakowanie jest niewielkie o pojemności 5 ml i charakteryzuje się małą, zgrabną i wygodną w użyciu szczoteczką. To, co od razu można zauważyć już po pierwszej aplikacji tego produktu to na pewno to, że jest świetny w układaniu brwi i nie można mu odmówić skuteczności w utrwalaniu kształtu brwi, ponieważ efektywnie ujarzmia włoski, układając je i utrzymując nadany przez nas kształt przez całkiem długi czas (konkretniej, przez co najmniej kilka godzin, bez poprawek). Moim zdaniem efekt osiągany dzięki temu tuszowi do brwi jest jak najbardziej naturalny. Moje brwi po aplikacji tego tuszu zawsze prezentują się niezwykle naturalnie, ale z takim lekkim pazurem. To jest dla mnie szczególnie istotne, gdyż nie jest to efekt przesadzony, tylko brwi są estetycznie podkreślone i nie ma tego "nachalnego", zbyt dominującego wyglądu brwi, za którym osobiście nie przepadam. Aplikacja kosmetyku jest niezwykle prosta, a przy tym umożliwia uzyskanie naturalnego efektu brwi w szybkim czasie. Kosmetyk długo pozostaje trwały na brwiach, co jest niewątpliwie dużym atutem, ponieważ nie są tu konieczne już żadne poprawki w ciągu dnia. Tusz nie skleja brwi, a wręcz przeciwnie i muszę tu szczerze pochwalić produkt, gdyż pięknie rozdziela brwi i nadaje im atrakcyjny kolor, co daje satysfakcjonujący efekt. Choć szczoteczka jest stosunkowo krótka, stanowi to z pewnością zaletę, ponieważ umożliwia precyzyjną aplikację tuszu. Trwałość kosmetyku jest na zadowalającym poziomie, a brwi wyglądają ładnie praktycznie przez cały dzień. Warto również zauważyć, że jest to kosmetyk niezwykle wydajny. Przy codziennym użytkowaniu jedno opakowanie tuszu do brwi wystarczyło mi na ponad trzy miesiące, co zasługuje na szczególne uznanie. Szczerze mogę polecić ten kosmetyk przede wszystkim ze względu na jego działanie i praktyczną szczoteczkę, dzięki której aplikacja jest niezwykle prosta. Zdecydowanie polecam ten tusz także za jego trwałość oraz wydajność.
    • Świetnie ujarzmia włoski
    • Nadaje naturalny wygląd i brwi prezentują się bardzo estetycznie
    • Zgrabna i praktyczna szczoteczka
    • Zgrabne, niewielkie opakowanie mieszczące się w każdej torebce
    • Łatwa aplikacja
    Ganette
    1 stycznia 2023 o 18:11
    Bardzo fajny do naturalnych gęstych brwi...
    Kupiłam z ciekawości, ogólnie mam ciemne, prawie czarne, gęste brwi. Nie uzywam na codzien żadnych produktów do ich stylizacji, bo nie bardzo potrzebuje ale chciałam wypróbować więc kupiłam. Mam najciemniejszy kolor. Fajne małe i poręczne opakowanie, mała szczoteczka, dość precyzyjna. Tusz przyjemnie się nakłada, nie brudzi skóry dookoła brwi, dobrze układa włoski i utrwala je na długo w ulozonej pozycji. Nie rozmazuje się, brwi są podkreślone, ale bardzo delikatnie, taki naturalny efekt. Bardzo wydajny, używałam kilka miesięcy i chyba po pół roku zaczął zasychac więc zamówiłam kolejne opakowanie. Będę do niego wracać, polecam. Dzięki temu produktowi nabrałam ochoty żeby wypróbować też inne tego typu kosmetyki, ale do tego będę na pewno często wracać.
  • 12 grudnia 2022 o 16:00
    Zawiera odżywczy olejek z awokado
    Mam go w nowej szacie graficznej. Żel do brwi jest wodoodporny. Dobrze wyprofilowana szczoteczka dociera nawet do najkrótszych włosków. Tusz The One utrzymuje się i dyscyplinuje brwi. Jest to mój pierwszy kosmetyk od marki Oriflame i okazał się trafionym produktem. Efekt końcowy podoba mi się. Żelowa formuła sprawia że brwi są gęstsze i bardziej pełniejsze. Reasumując - dzięki BROWCARA mogę nadać modny trend i kształt w parę chwil.
    Zalety:
    • Aplikacja
    • Szczoteczka
    • Pojemność
    • Kolor
    • Efekt
    • Zawiera olejek z avocado
    • Zgodny z opisem producenta
    Wady:
  • 1 sierpnia 2022 o 19:25
    Fajny
    Produkt mam w dwóch wersjach kolorystycznych. nadaje się do brwi, ale też do odrostów włosów oraz do brody i wąsów. Ma naturalne odcienie, które nie są zbyt ciepłe, nadają się do chłodnego typu urody. Tusz jest wydajny, bardzo tani, ogólnie trwały po wyschnięciu.
    • trwałość
    • pigmentacja
  • 11 marca 2022 o 23:29
    Oriflame Browcara
    Bardzo fajny tusz do brwi. Łatwa aplikacja która pozwala na uzyskanie naturalnego efektu brwi. Kosmetyk długo utrzymuje się, co jest dużym plusem,.ponieważ na drugi dzień wystarczą lekkie poprawki. Brwi wyglądają bardzonnaturalnie co jest wielkim plusem.
    Zalety:
    • Bardzo fajny produkt, łatwa i dość precyzyjna
    • aplikacja przez krótką szczoteczkę. Bardzo dobrze trzymajacy się makijaż. Polecam wszystkim.
    U konsultantki

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi