Korektory pod oczy

Bell Vege, Moist Concealer Korektor pod oczy i do twarzy

• 28 października 2024 o 10:14
    Za te pieniądze można śmiało
    W tej cenie jest dobry korektorem. Nie wysusza, nie podrażnia i ma ładne kolory, polecam ten z lekkim różem w odcieniu ( nie pamiętam nr kupowałam z kilka msc temu). Ten z różem właśnie ładnie ukrył cienie. Wyglądał na twarzy ładnie z 3- 4 godziny. Gdyby nie trwałość ( niestety) bym wykupiła cały zapas.
    • krycie
    • kolory
  • 14 grudnia 2023 o 23:09
    Najlepszy jaki do tej pory kupiłam z kolekcji limitowanej
    Korektor kupiłam jakiś czas temu gdy kolekcja Vege była dostępna w biedronkach. To był jedyny kosmetyk kolorowy z tej kolekcji na który się skusiłam. Wybrałam odcień nr 2 po tym jak słyszałam opinie w internecie że kolor nr 1 był bardzo jasny. Korektor znajduje się w plastikowym opakowaniu, na nim widoczna jest papaja oraz awokado (motyw przewodni kolekcji). Aplikator to zwyczajne malutkie kopytko. Ilość znajdująca się na aplikatorze była idealna aby nałożyć ją pod oczy. Kolor był neutralny, może z leciutką przewagą koloru żółtego. Korektor bardzo ładnie krył, nie zbierał się, wyglądał pięknie pod okiem. Według mnie jest to najlepszy korektor jaki do tej pory Bell wypuściło (w porównaniu do innych kolekcji limitowanych). Jeżeli szukacie idealnego korektora na co dzień, to polecam się nim zainteresować i przetestować. Na promocji można go złapać za niecałe 10 zł. Uważam że za taką cenę warto sprawdzić, a nóż, uda się znaleźć ideał.
  • 21 grudnia 2022 o 20:32
    Uwielbiam
    Z ulgą odkryłam że na stronie producenta można nadal go kupić. Niestety nie pamiętam który odcień miałam. Produkt jest fantastyczny. Ma ładny kolor, ani na różowy ani za pomarańczowy za to pięknie neutralny, może z domieszką oliwki. Jest to jeden z niewielu korektorów które pasują do mojego odcienia ceryw. Nie używam wgl podkładu, jedynie korektor więc zależy mi na. Perfect machu xd. Korektor jest przyjemnie kremowy, średnio kryjący, ładnie wygląda pod oczami i na twarzy. Może nie jest najbardziej długotrwały czy kryjący ale z doświadczenia takie korektory szybko ważą się na mojej cerze. Trochę przypomina mi w formule produkt od Anastazji BH, różnią się jedynie kolorem, moja Anastazja jest bardziej różowa i może minimalne bardziej zastygająca. Podsumowując mam zazwyczaj w kosmetyczce ok 10 korektorów na raz a i tak chcę wrócić do tego. A i po upływie daty przydatności od otwarcia faktycznie się psuje, mój musiałam wyrzucić bo zaczął śmierdzieć
    nat_kor
    21 maja 2022 o 14:41
    Jeden z lepszych korektorów
    Jeden z lepszych, jak nie najlepszy jaki używałam. Super nawilża, nie wchodzi mi w zmarszczki i super wygładza. Na pewno to nie jest najbardziej kryjący, ale super sprawdził mi się na większe wyjście. Testowałam wiele korektorów min. kultowy z Lovely Liquid camouflage, Catrice Liquid camouflage, Nyx Born to glow, jednak ten z Bell Vege, Moist Concealer jest moim ulubionym.
    Zalety:
    • Dobre krycie jak na moje preferencje.
    • Nie wysusza.
    Wady:
    • Mógłby być trochę bardziej wydajny.
    lergie
    12 marca 2022 o 22:15
    Ehh... najsłabszy zawodnik
    Posiadam wszystkie korektory z Bell z Biedry. Na poprzednich recenzjach wrzucałam swatche, ale bez Vege jeszcze. Ogólnie uwielbiam korektory z Bell, także Hypoallergenic, ale nie oszukujmy się, te z Biedronki są tańsze i nieco bardziej zachęcające do zakupu, bo trzeba na nie polować (limitki) ;))) Więc i Vege (kolor 01 Light) też musiał się znaleźć u mnie, bo jakże to tak ;) Opakowanie jest ładne, nieco inne. Mając je wszystkie, ten się wyróżnia zieloną skuwką. I może lepiej, bo nie lubię po niego sięgać. Po pierwsze jeśli to jest 01 Light to ja chciałabym 00 Fair. Nie jest to zbyt jasny kolor na tle swoich "braci". Po drugie - krycie ma najsłabsze ze wszystkich. Się wydaje na swatchu, że całkiem spoko, ale po rozblendowaniu jest naprawdę najmniej kryjący. Wręcz lekki. Konsystencja jest leciutka i przyjemna jak i przy pozostałych korektorach Bell. Co prawda błyszczyki z tej serii lekko i owocowo pachniały, to ten gagatek nie pachnie wcale, a szkoda, bo opakowanie tak sugerujące. Ale to w sumie korektor pod oczy głównie, więc może lepiej, że nie ma substancji zapachowych. Nie osadza się w zmarszczkach i nieźle się trzyma, ale niestety dla mnie ciut za delikatne krycie.
    • Wygodny aplikator
    • Miłość do korektorów Bell
    • Bezpieczny
    • Nie wysusza
    • Nie osadza się w załamaniach skóry
    • Przyjemna lekka konsystencja
    Wady:
    • Najlżejsze krycie wśród korektorów Bell
    • 01 nie jest zbyt jasny
    • Limitka

Zobacz także inne Korektory pod oczy