WIZAŻ logo

4,2 (20)
2 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    20 kwietnia 2026 o 12:36
    Sprawdzony korektor, do którego zawsze wracam
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Produkt, który towarzyszy mi od lat. Mimo że w międzyczasie testowałam wiele innych korektorów, do tego wracam najczęściej - i to mówi samo za siebie. Na początku jego największym minusem było opakowanie, które po pewnym czasie potrafiło się psuć - pękało i kruszyło się, przez co nie dało się go dobrze zamknąć. Na szczęście z czasem zauważyłam poprawę w tej kwestii i obecnie jest zdecydowanie lepiej. Jeśli chodzi o działanie, korektor sprawdza się świetnie. Doskonale kryje wszelkie niedoskonałości, a przy tym daje bardzo naturalne wykończenie. Jest trwały i długo utrzymuje się na twarzy, nawet bez konieczności przypudrowania. Dodatkowym plusem jest jego wydajność - jedno opakowanie wystarcza na długo. Mam jasną karnację, a mimo to najlepiej sprawdza się u mnie odcień 02 - 01 jest dla mnie zbyt jasny. Dużym atutem jest także obecność SPF 25, co stanowi dodatkową ochronę skóry. To jeden z tych kosmetyków, które mimo upływu czasu wciąż mają stałe miejsce w mojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • bardzo dobre krycie niedoskonałości
    • naturalne wykończenie
    • trwałość, długo utrzymuje się na skórze
    • przystępna cena (szczególnie na promocjach)
    • SPF 25
    Wady:
    • wcześniejsze problemy z opakowaniem (obecnie poprawione)
  • 4 kwietnia 2026 o 15:21
    Super korektor z SPF
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Korektor zakupiłam na promocji w Hebe, zaciekawiona filtrem SPF 25 w produkcie, jakim jest korektor pod oczy. Kosztował ok. 20 zł, mam kolor numer 5, jest jasnoróżowy. Sam korektor jest zapakowany w typowe opakowanie, jak klasyczny korektor lub błyszczyk, z gąbkowym aplikatorem. Opakowanie jest raczej krótkie i szerokie, aplikator jest większy niż standardowe. Przy zakupie zapakowany jest dodatkowo w kartonikowe pudełeczko. Konsystencja jest dość rzadka. W opakowaniu się rozwarstwia, więc przed każdym użyciem konieczne jest wstrząśnięcie. Możliwe, że jest to właśnie zawartość SPF, który tak rozdziela formułę. Produkt nakładam bezpośrednio na skórę, następnie wklepuję gąbeczką. Bardzo ładnie kryje cienie pod oczami, daje satynowy efekt. Nie jest to typowy mat, nie robi też efektu maski. Utrwalony pudrem utrzymuje się cały dzień, nie wchodzi zbyt mocno w zmarszczki i nie roluje się. Po całym dniu nadal wygląda nienagannie. Krycie korektora z nr. 5 jest średnie, gdy potrzeba mocniejszego krycia, dokładam odrobinę innego korektora. Jako, że ten jest jasnoróżowy, raczej wyrównujący tylko koloryt, ładnie i naturalnie wygląda też na skórze bez reszty makijażu. Jest nawet wydajny. Pierwsze opakowanie wystarczyło mi na jakieś pół roku. Produkt nie uczula i nie podrażnia wrażliwej skóry pod oczami, nadaje się dla osób noszących soczewki. Nie wysusza, rzeczywiście jest jakby serum. Jak dla mnie jest to świetny korektor, w super cenie. 30 zł cena standardowa za produkt, który dodatkowo chroni też przed słońcem, to bardzo dobry deal. Na pewno kupię ponownie, jeden z lepszych produktów drogeryjnych. Polecam :)
    Zalety:
    • Utrzymuje się cały dzień, Średnie krycie, Wydajny, Filtr SPF 25, Cena, Nie roluje się
    Wady:
    • Rozwarstwia się w opakowaniu
  • 29 stycznia 2026 o 19:22
    Lekki korektor pod oczy z dodatkiem SPF
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Serum Concealer SPF 25 od Pierre René to korektor, po który sięgam głównie na co dzień. Mam cerę normalną z tendencją do przesuszenia w okolicy oczu i zależało mi na produkcie, który nie będzie obciążał skóry. Konsystencja korektora jest lekka, kremowo-serumowa i bardzo łatwo się rozprowadza, zarówno palcem, jak i gąbeczką. Krycie określiłabym jako lekkie do średniego – wystarczające do rozjaśnienia okolicy pod oczami i delikatnego zakrycia cieni. Dużym plusem jest obecność SPF 25, co jest rzadkością w korektorach pod oczy. Produkt nie wysusza, nie zbiera się w załamaniach i wygląda bardzo naturalnie. To dobra opcja dla osób, które stawiają na świeży, niewymuszony efekt.
    Zalety:
    • lekka, serumowa konsystencja
    • naturalny efekt pod oczami
    • nie wysusza i nie obciąża skóry
    • zawiera filtr SPF 25
    • łatwy w aplikacji
    Wady:
    • krycie może być zbyt słabe przy mocnych cieniach
    • nie dla osób szukających mocnego kamuflażu
    • wymaga przypudrowania, by zwiększyć trwałość
    • ograniczona trwałość w porównaniu do korektorów kryjących
  • 28 maja 2025 o 13:39
    Lekki korektor, delikatnie kryjący, idealny do codziennego stosowania.
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Na korektor od marki Pierre Rene zdecydowałam się tak naprawdę z braku laku, ponieważ w drogerii, w której robiłam zakupy nie było wówczas nic wiele ciekawszego z tej kategorii. Najczęściej wybieram dla siebie propozycje, których do tej pory nie miałam okazji stosować, ponieważ uwielbiam testować nowości i szukać dla siebie kosmetyków idealnych. Sama marka Pierre Rene nie gości jakoś wybitnie często w moich makijażowych zbiorach, niemniej jednak jak już się pojawi, to potrafię mieć do niej mieszane uczucia, nie zawsze wszystko mi się idealnie sprawdza. Korektor zamknięty został w opakowaniu w formie małej, wykonanej z przeźroczystego plastiku buteleczki o pojemności wynoszącej sześć mililitrów. Opakowanie jest matowe co moim zdaniem zawsze dodaje elegancji. Za pomocą białej czcionki umieszczono na nim wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta oraz skład. W rolę aplikatora wciela się działające bez zarzutu kopytko, które jest dość miękkie i elastyczne. Cena regularna korektora wynosi około trzydziestu złotych. Spośród kilku dostępnych odcieni finalnie zdecydowałam się na ten najjaśniejszy, czyli 01. Po skończonym opakowaniu jestem jednak w stanie stwierdzić, że nie była to najlepsza decyzja. Korektor okazał się za jasny nawet przy mojej bardzo bladej cerze, jednak nie traktuję tego absolutnie jako jego wadę, po prostu jest to mój błąd przy wyborze odpowiedniego odcienia. Produkt wedle opisu ma mieć formułę serum. Owszem, jest dość lekki, ale nie powiedziałabym od razu, że jest to serum. Mimo to nie wchodzi w zmarszczki po przypudrowaniu. Posiada w swoim składzie także ochronę SPF 25, co zdecydowanie lubię w tego typu kosmetykach. Poziom krycia określiłabym jako lekki z możliwością budowania do średniego. Korektor jest dość trwały, nie roluje się i daje lekko rozjaśniające wykończenie. Kosmetyk od marki Pierre Rene jest całkiem dobry w swojej kategorii. Przede wszystkim jest niesamowicie lekki, zaś poziom krycia nadaje się bardziej dla osób lubiących bardzo naturalne wykończenie. Mimo to mogę śmiało ten kosmetyk polecić, chociaż nie spełnił on wszystkich moich oczekiwań.
    • Aplikator
    • Konsystencja
    • Dostępne odcienie
    • Poziom krycia
    • Rozświetlające wykończenie
  • 30 marca 2025 o 13:30
    Idealny korektor z słabym opakowaniem
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Na początku byłam sceptycznie nastawiona do korektora w formie serum, ale po pierwszym użyciu zmieniłam zdanie. Konsystencja jest rzeczywiście bardzo lekka i przyjemna w aplikacji. Rozprowadza się bezproblemowo, nie tworząc smug ani efektu maski. Krycie jest na tyle dobre, że skutecznie maskuje cienie pod oczami i drobne niedoskonałości, ale jednocześnie wygląda bardzo naturalnie. Nie zapycha porów i nie podrażnia skóry, co jest dla mnie bardzo ważne. Dodatkowy filtr SPF 25 to ogromny atut, szczególnie w okresie letnim. Produkt utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie ścierając się i nie wymaga poprawek. Niestety opakowanie jest tragiczne pęka niemal odrazu i ciężko go zabrać ze sobą gdziekolwiek ponieważ wylewa się z opakowania. Jestem jednak w stanie mu to wybaczyć ze względu na to, że jest to najlepszy korektor jaki miałam.
    Zalety:
    • Lekkość
    • SPF 25
    • Formuła
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

Zobacz także inne Korektory pod oczy

szukaj