Korektory pod oczy

Inglot Peptide Lifting Eye Concealer Liftingujący korektor pod oczy z peptydami

Inglot
INGLOT Liftingujący korektor pod oczy z peptydami ROSE BEIGE 206
Inglot Peptide Lifting Eye Concealer

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kinant2
    23 września 2024 o 19:25
    Uwielbiam
    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona produktami od Inglot. Doceniam za trwałość kosmetyków kolorowych. Idealnie wtapia się z moją skórą, która jest z natury problematyczna.
  • 23 września 2024 o 7:35
    Delikatne krycie i pielęgnacja w jednym
    Używa od:próbka
    Inglot Peptide Lifting Eye Concealer to świetny produkt dla osób szukających połączenia makijażu z pielęgnacją. Korektor ma lekką konsystencję, która dobrze rozprowadza się pod oczami, nie obciążając delikatnej skóry. Daje naturalne, średnie krycie, które skutecznie maskuje cienie, a jednocześnie nie zbiera się w zmarszczkach mimicznych. Dzięki peptydom skóra wygląda na bardziej napiętą i wygładzoną, co jest zauważalne po dłuższym stosowaniu. Produkt zamknięty jest w poręcznym opakowaniu z aplikatorem, co ułatwia precyzyjne nakładanie. Polecam osobom z delikatną skórą, szukającym lekkiego, a zarazem pielęgnującego korektora.
  • 20 września 2024 o 15:00
    Fantastyczny - lekki, fajnie kryjący i wprost stworzony dla suchej skóry!
    Mam spore cienie pod oczami i bardzo suchą, wrażliwą skórę. Dotychczas chwaliłam sobie korektory Maybelline, Rimmela czy Tarte, jednak ostatnimi czasy zrobiły się dla mnie trochę za ciężkie - cóż, 31 lat na karku, to i potrzeby skóry inne, niż jeszcze pięć lat temu ;). Korektor Inglota idealnie wpasowuje się w moje aktualne potrzeby i jestem nim dosłownie oczarowana! Moim zdaniem to must have dla suchej skóry, nie tylko tej dojrzałej zresztą. PLUSY: + Wygodne, minimalistyczne opakowanie. Gąbeczka jest miękka i spora, zdecydowanie ułatwia aplikację kosmetyku. + Bardzo delikatny zapach. + Ładne i twarzowe kolory - do testu otrzymałam 205 Natural Beige, który jest neutralny i ładnie wygląda na mojej ciemniejszej karnacji. Nie posiada on różowych tonów, za co plus. + Leciutka formuła - tego korektora naprawdę nie czuć i niemal nie widać na skórze. + Bardzo dobrze współpracuje z innymi kosmetykami - łatwo się blenduje i dosłownie wtapia w skórę. Lubi się z każdym moim pudrem, nie warzy się. + Krycie średnie w stronę mocnego, można je stopniować. + Naturalny efekt - okolice oczu są rozświetlone, wygładzone i promienne, a cienie są skutecznie zakryte. + Nie wysusza! Naprawdę jestem tym pozytywnie zaskoczona, bo jednak większość moich dotychczasowych ulubieńców zaczęła powodować u mnie dyskomfort w trakcie dnia, ale Inglot mi tego nie robi ♥️ + Dobra trwałość - zagruntowany pudrem wytrzymuje cały dzień, bez konieczności poprawek. + Wydajny i w fajnej cenie. Minusów brak. Serio ;). Ogólnie rzecz biorąc, uważam, że ten korektor to must have dla posiadaczek suchych i/lub dojrzałych cer. Jest lekki i jednocześnie fajnie kryjący, do tego komfortowy w aplikacji i noszeniu. Delikatny dla wrażliwej skóry, nie wysuszający i jednocześnie bardzo trwały. Uwielbiam efekt, jaki daje - wypoczęte spojrzenie, gładka skóra, brak zasinień. Dziewczyny, bierzcie i kupujcie - to naprawdę rewolucyjny kosmetyk, z fajnym składem i uwzględniający potrzeby suchej i delikatnej skóry w okolicach oczu. Polecam z całego serducha! ♥️
  • 20 września 2024 o 9:35
    Bardzo Polecam!
    Liftingujący korektor pod oczy z peptydami od INGLOT to produkt, który zdecydowanie zasługuje na uwagę. Jego lekka formuła sprawia, że aplikacja jest niezwykle łatwa, a efekt krycia jest naprawdę imponujący. Już niewielka ilość korektora skutecznie maskuje cienie i oznaki zmęczenia, a skóra pod oczami wygląda świeżo i promiennie. Jednym z największych atutów tego korektora jest to, że nie podkreśla zmarszczek ani nie zbiera się w załamaniach, co jest kluczowe dla wrażliwej skóry w tej okolicy. Dodatkowo, zawartość peptydów sprawia, że produkt nie tylko kryje, ale również pielęgnuje skórę, nadając jej elastyczność i gładkość. Korektor doskonale łączy się z innymi produktami, jak podkład czy puder, co pozwala na uzyskanie spójnego i naturalnego efektu. Używając go na co dzień, zauważyłam również, że nie wysusza skóry, co czyni go idealnym wyborem na każdą porę roku. Podsumowując, Liftingujący korektor pod oczy z peptydami INGLOT to must-have dla każdego, kto pragnie uzyskać efekt wypoczętej i zdrowej cery. Zdecydowanie polecam go wszystkim, którzy szukają skutecznego i jednocześnie pielęgnującego produktu!
  • 20 września 2024 o 8:53
    Świetny korektor pod oczy z efektem liftingu
    Inglot Peptide Lifting Eye Concealer to idealny produkt dla osób szukających skutecznego krycia cieni pod oczami, jednocześnie dbającego o delikatną skórę. Konsystencja korektora jest lekka, ale daje doskonałe krycie, nie wchodząc w zmarszczki ani nie obciążając skóry. Korektor ma delikatny, niemal niewyczuwalny zapach, a opakowanie jest bardzo wygodne, dzięki czemu aplikacja jest szybka i precyzyjna. Produkt świetnie stapia się z podkładem, nie wysusza skóry i nadaje świeży, promienny wygląd. Idealny dla skóry normalnej i suchej. Gorąco polecam!