Tusze do rzęs

Rouge Bunny Rouge Endless Miracles, Swift Length Mascara

Bezik51
    27 kwietnia 2014 o 22:36
    Świetny! Jestem przy pierwszym opakowaniu, ale na pewno kupię następne
    Moim zdaniem jest to świetny tusz! Poleciła mi go sprzedawczyni w Douglasie i nie żałuję. Mam z natury ładne rzęsy :), ale po pomalowaniu tym, moje rzęsy są długie prawie że do nieba i bez zalotki - pieknie podkręcone. Naprawdę nie widzę żadnych minusów, no może poza ceną, ale na dobry tusz i dobry podkład jestem w stanie głodować, a kupic najlepszy produkt ;) Używam tego produktu od: około dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno normalne, nie próbkę
  • 24 marca 2013 o 15:34
    Okropny!
    Lubię markę RBR za dobrą jakość produktów. To znaczy- lubiłam, dopóki nie kupiłam tego "tuszu". Jestem maskaromaniczką - kupuję tusze w ilościach hurtowych, zarówno te z wyższej, jak i niższej półki. I szczerze muszę przyznać, że ten jest chyba najgorszy spośród wszystkich, jakie miałam. Nie robi nic z rzęsami. Mam dość długię i gęste, więc nie mam jakichś wielkich wymagań. Ale po użyciu "Endless Miracles" nie odnotowałam żadnej różnicy. Odniosłam wręcz wrażenie, że opakowanie jest puste w środku. Tusz był bardzo wysuszony- mimo że dostałam nowiutkie opakowanie. Używałam go max. 2 tygodnie i dałam sobie spokój. Szczoteczka służy mi czasem jako grzebyk do brwi. Niestety- pieniądze wyrzuciłam w błoto. :( Używam tego produktu od: używałam ok 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno
    aoifee
    20 stycznia 2013 o 19:29
    nieporozumienie
    tusz nie wydłużał moich rzęs ani trochę, nie pogrubiał - w zasadzie nie było widać różnicy pomiędzy pomalowanym, a niepomalowanym okiem. znakomicie natomiast nadawał się do malowania brwi - naturalny kolor, nie sklejał :D Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 czerwca 2011 o 16:20
    Panda !
    Nie, nie, nie i jeszcze raz nie ! Kupiłam tusz w Douglasie za ponad 100 zł i jestem rozczarowana ! Ponieważ mam swoje długie rzęsy zależy mi jedynie na zagęszczeniu ich, ten tusz tego nie robi. Ciężko się nim maluje, jak już koleżanka niżej wspomniała, jest strasznie mokry. Brudzi powiekę za każdym razem! Na dodatek muszę dodać, że po godzinie tak niemiłosiernie rozmazuje się na dolnej powiece, że jest to wręcz bulwersujące. Nie wiem czy to ja mam taką felerną wersję, czy jak... Moja mama miała również tusz tej firmy i byłam zachwycona gdy pomalowałam się nim po raz pierwszy. Niestety nie pamiętam czy był to ten, czy inny... Coś tam daje... u mnie jednak o wiele lepszy efekt dają inne tusze. + po 6 miesiącach dalej nie wysechł ! [nie wiem czy dobrze odmieniłam -.- ] *** Dla porównania dodaję zdjęcia: pierwsze - 2 warstwy RBR drugie - inny tusz trzecie - moja wersja tuszu (są jeszcze inne a widzę, że na KWC jeszcze ich nie ma :)) Używam tego produktu od: grudnia 2010 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    frg
    13 maja 2011 o 12:04
    Nie polecam
    Tusz, mimo starannego nakladania, brudzi powieki, jest zbyt mokry a efekt jak po zwyklej maskarze. Z niecierpliwoscia czekam kiedy mi sie skonczy. Cena absolutnie nieadekwatna do jakosci. Zdecydowanie nie polecam.