WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Tusze do rzęs

Golden Rose Wonder Lash 12 x Volume & Lash Lift Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

• 30 grudnia 2019 o 15:26
    Bardzo dobry
    To jest naprawdę bardzo dobry tusz, nie wiem czy wart swojej ceny, bo w tej cenie można mieć lepsze, ale w ramach testów nowości i poszukiwania dla siebie produktu idealnego - warto. Ładne opakowanie, poręczne, szczotka relatywnie szybko pokrywa dużą powierzchnię rzęs. Minimalnie są sklejone, czego bardzo nie lubię, ale w porównaniu do innych drogeryjnych tuszów radzi sobie świetnie. Rzęsy są mocno podkreślone, nie jest to efekt wieczorowy, ale subtelny też nie. Dla mnie na co dzień, a nawet i na większe wyjścia jest wystarczający. Rozmazuje się, ale u mnie robią to prawie wszystkie tusze, odbija się na górnej powiece i na dolnej.
    Zalety:
    • piękne opakowanie,
    • bardzo poręczny,
    • szybko pokrywa wiele rzęs,
    • ma jakieś dodatkowe pielęgnacyjne składniki w składzie,
    • ładny efekt, rzęsy są podkreślone i to konkretnie
    Wady:
    • Golden Rose kojarzy się z tańszymi kosmetykami i myślę, że za ten tusz policzyli sobie trochę za dużo, jasne, jest dobry, a nawet bardzo dobry, ale są na rynku lepsze w niższej cenie,
    • trochę skleja rzęsy, ale do przeżycia,
    • rozmazuje się, odbija się na górnej powiece i na dolnej
    U konsultantki
  • 13 listopada 2019 o 18:46
    Spodziewalam sie czegos lepszego
    Patrze zeby moje kosmetyki byly firm nie testujacych produktow na zwierzetach wiec mam mniejszy wybor. Kupilam ten tusz zeby sprawdzic czy naprawde jest taki fantastyczny ( uwazam produkty Golden Rose za bardzo dobre i w przystepnej cenie) Volume & Lift czyli pogrubienie i podniesienie to cos na co zawsze patrze przy wyborze tuszu poniewaz mam rzesy proste i sztywne i niezbyt dlugie. Ten tusz sprawdzil sie ok, ale zlepia rzesy i nie sa zbyt podkrecone. Wracam do mojego tuszu ktorego raczej w Polsce nie ma a jest swietny ,nie testowany i tanioszka https://www.superdrug.com/Make-Up/Eye-Makeup/Mascara/Collection-Lash-Surge-Mascara-Ultra-Black-2/p/745021
    Wady:
    • zlepia rzesy robia sie grudki, na koniec dnia nie wyglada dobrze wcale
  • 13 lutego 2019 o 12:40
    Nie polecam
    Jest to jeden z droższych tuszy Golden Rose, dlatego spodziewałam się, że będzie dobry, no chociaż nie najgorszy. Niestety rozczarowała mnie jakość produktu. Już podczas pokrywania rzęs tuszem zostają grudki. Nałożenie drugiej warstwy, która wyglądałaby estetycznie jest niemożliwe. Trwałość produktu zostawia również wiele do życzenia. Już w ciągu dnia jest konieczność zmywania tuszu z dolnej powieki. Produkt nie jest wodoodporny, ale w przypadku wzruszenia się, można być pewnym że spłynie razem z łezką, dlatego nie polecany również w przypadku wysokich temperatur.
    Zalety:
    Wady:
    • Zostawia grudki na rzęsach
    • Bardzo szybko się kruszy
    • Zostawia efekt pandy po kilku godzinach
    carlax
    10 lipca 2018 o 18:59
    Szału nie ma.
    Na ten tusz trafiłam przypadkiem na stoisku Golden Rose. Kupowałam kilka kosmetyków i wybrałam sobie przy okazji jakiś tusz, bo właśnie mi się kończył i padło na ten. Na początku myślałam, że będzie okey, ale jednak nie jestem z niego do końca zadowolona. Na początku był strasznie mokry i bardzo mocno sklejał rzęsy, nie wyglądało to efektownie. Później było w miarę okey i w tedy pomyślałam sobie, ze nie będzie tak źle. Rzęsy wyglądały na ładnie pogrubione i wydłużone. Potem szybko zrobił się suchy. Zaczął się wykruszać i wokół oczu pojawiało się wiele czarnych kropeczek w ciągu dnia co jest bardzo uporczywe. Uważam, że jak na taką jakość i trwałość, to cena jest mocno wygórowana.
    Zalety:
    • rzęsy było mocno pogrubione i lekko wydłużone
    • całkiem łady design
    Wady:
    • wygórowana cena
    • wykrusza się w ciągu dnia
    • na początku był zbyt mokry a potem zbyt suchy
  • 27 marca 2018 o 13:09
    Dla mnie najlepszy
    Ciągle szukam czegoś tańszego, ale mimo to zawsze do niego wracam. Inne tusze z tej firmy jakoś mi nie odpowiadają, ale ten jest super. Mam cienkie, długie rzęsy. Ten tusz pogrubia mi je i nie skleja. Nie kruszy się i nie rozmazuje. I zawsze jak eksperymentuję z innymi tuszami to zauważam pogorszenie kondycji rzęs, więcej mi ich wypada, są jakieś rzadsze, bardziej kruche, cieńsze. Więc ciągle skruszona wracam do tego. Nie wysycha szybko co zdarza mi się przy większości innych firm, znanych, reklamowanych i niewiele tańszych od tego ;p Chyba zmienili mu lekko szczoteczkę bo wydawała mi się trochę cieńsza ostatnio, ale działa nadal tak samo i może mi się tylko wydawało. I zgodzę się z jedną z poprzednich recenzji, że na początku po zakupie trochę gorzej się nim pracuje, ale potem jest super :D
    Zalety:
    • ładne pogrubione rzęsy
    • nie skleja
    • nie kruszy się
    • rzęsy są po nim w dobrej kondycji
    Wady:
    • cena nie jest nieosiągalna, ale jakby był troszkę chociaż tańszy byłoby miło :)