WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Sole do kąpieli

Isana Sunset Beach Badesalz Sól do kąpieli

• 9 listopada 2023 o 21:33
    Jak najbardziej ok.
    Uwielbiam produkty do kąpieli od isany. Uważam, że pod tym względem to chyba wszystko mają świetne. Tą sól uwielbiam używać w sezonie zwłaszcza letnim, gdyż ona tak pięknie orzeźwiająco pachnie i o dziwo po kąpieli czuje ten zapach na swojej skórze. Sól tej marki jest wydajna, wystarczyła nawet na kilka kąpieli. Zabarwia lekko wodę na pomarańczowo, ona jest również w tym kolorze. A jeśli chodzi o opakowanie to mimo iż jest to saszetka, to jest wygodna w użyciu. Niska cena. Z chęcią do niej wracam.
  • 5 października 2023 o 20:40
    Powrót do ciepłych wakacji
    Kryształki zamknięte zostały w letniej saszetce o pojemności 80 g, mają pomarańczowo - żółte zabarwienie oraz cudowny, tropikalny zapach . Sól wsypana do wody zabarwiła ją na swój kolor po chwili uwydatniają pianę . Kryształki szybko się rozpuściły pozostawiając relaksujaco- pobudzający , śliczny zapach . Kąpiel z tym unilaczem była bardzo miła. Kosmetyk mnie nie zapchał ani nie uczuli . Świetnie odprężył ciało jak i ukoił zmysły pobudzając je do życia . Po kąpieli skóra ciała była gotowa do dalszych czynności pielęgnacyjnych.
  • 4 maja 2023 o 7:54
    Typowa sól do kąpieli
    Sól kupiłam bardziej z ciekawości niż potrzeby ;) Po wsypaniu do wody barwi ją na pomarańczowy kolor, po spienieniu prysznicem daje lekką choć nietrwałą pianę. Zapach jest ładny, tropikalny z nutą kokosa. Kąpiel jest przyjemna i relaksująca, ale nie zauważyłam żadnych właściwości pielęgnacyjnych. Ot, typowa sól.
  • 3 lutego 2023 o 23:32
    Dobrze że to tylko sól do kąpieli na chwilę bo gdyby to był balsam nie wytrzymałabym tego zapachu
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Uwielbiam a wręcz kocham wszelakie dodatki relaksacyjne do kąpieli. Używam ich często i w różnych formach by choć troszkę odprężyć się po ciężkim dniu. Sole do kąpieli kojarzą mi się zwykle z całkowicie innymi zapachami niż te do stosowania na co dzień no w formie balsamu, chodzi mi tu bardziej o intensywność ale i pomysł na jakikolwiek zapach owoców. Saszetkę tej soli zakupiłam w promocyjnej cenie oraz po powąchaniu opakowania stwierdziłam że się nada. Kryształki rozpuściły się bardzo szybko nadając pomarańczowy kolor wodzie oraz przepiękny zapach. Podczas należenia jeszcze wody na jej powierzchni wytworzyła się biała pianka. Zapach słodki aż momentami za bardzo, nawet mdlący, trochę odprężający, ale nie wyczułam tutaj konkretnych owoców, bardziej mieszankę tropikalną. No i w zasadzie tyle. Sama woda się nie kąpię, używam dodatkowo żelu, olejku, jednak po półgodzinnej kąpieli mogę stwierdzić że na pewno zmiękczania skórę oraz pozostawia na szczęście tylko lekki zapach. Dobrze się spłukuje z powierzchni wanny, nie pozostawia plam. Po zastosowaniu pomyślałam że zostawię opakowanie gdyż jeszcze pachniało by zapach unosił się w innym pomieszczeniu ale nie mogłam go już znieść, jak dla mnie jest za mocny i mdli. ZALETY: dobra cena tylko w promocji ładny zapach ale tylko na chwilę ( później wydaje się zbyt mocny i mdli) odpręża i relaksuje nie brudzi wanny WADY: zbyt ciężki i słodki zapach który aż mdli
  • 16 listopada 2022 o 23:15
    Bardzo spoko
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Testowałam już kilka soli do kąpieli z Isany i ta jest jedną z tych, które bardziej mi odpowiadają. Nadaje wodzie intensywny, żółty kolor i ma przyjemny, tropikalny zapach. Nie odczułam specjalnych właściwości pielęgnacyjnych, ale sole z Isany traktuję bardziej jako uprzyjemnienie kąpieli zapachem i kolorem niż coś, co w jakiś specjalny sposób wpłynie na skórę. Ogólnie przyjemny produkt!
    Zalety:
    • Kolor
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Brak właściwości pielęgnacyjnych

Zobacz także inne Sole do kąpieli