Kremy na noc

Nuxe Merveillance Lift, Firming Powdery Cream Krem liftingujący do skóry normalnej i mieszanej

e-ZikoApteka.pl
Nuxe Merveillance Lift krem liftingujący do skóry mieszanej 50 ml + masażer do twarzy GRATIS !
Nuxe Merveillance Lift Krem Liftingujący do skóry mieszanej 50 ml
notino.pl
NUXE Merveillance Lift Krem Liftingujący do Skóry Mieszanej 50ml

• 6 lutego 2025 o 20:02
    przyjemny
    Krem zamknięty jest w szklanym słoiczku. Lubię tego typu opakowania. Zapach jest bardzo przyjemny, nie jest zbyt mocny więc nie powinien być denerwujący. Krem stosowałam głównie na noc ponieważ dla mojej skóry był on dosyć ciężki i pozostawiał na niej delikatny film. Pod makijaż u mnie się nie sprawdził z uwagi na pozostawianie właśnie tego filmu. Jeżeli chodzi o działanie to skóra była ładnie nawilżona i sprężysta. Najczęściej stosowałam go jako krem do rak i tutaj sprawdzał się bardzo dobrze. Krem zaliczam do kategorii przyjemnych w stosowaniu ale nie zachęcił mnie niczym na tyle żeby do niego wrócić.
    Zalety:
    Wady:
    • pozostawianie "filmu" na skórze
    carly_m
    22 maja 2022 o 12:28
    Odżywczy krem
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo trafny opis produktu ze strony producenta, w zasadzie ze wszystkim mogę się zgodzić. Krem używałam na noc, ponieważ mam tłustą cerę i na dzień byłby za ciężki. Konsystencja kremu bogata, umiarkowanie gęsta. Po nałożeniu na skórę czuć ukojenie, odżywienie, pomaga się pozbyć uczucia ściągnięcia czy przesuszenia. Szybko się wchłania i nie wyświeca. Zapach jest oryginalny i kojarzy mi się z zapachem dla starszych pań, ale w gruncie rzeczy podoba mi się. Mam cerę trądzikową, skłonną do zapychania - ten krem pod tym kątem nie pogorszył stanu skóry, nic złego się nie działo. Na plus naturalny skład w przeważającej ilości.

Zobacz także inne Kremy na noc