Żele pod prysznic dla mężczyzn

Nivea Men, Sensitive Pro Ultra-Calming Shower Gel 3 in 1 Odprężający żel pod prysznic 3w1

Nivea Żel pod prysznic Sensitive Pro 500 ml
NIVEA MEN Sensitive Pro Ultra-Calming Żel pod Prysznic 500ml
Nivea SHOWER Żel p/p 500ml MEN SENSITIV PRO ULTR&

Elvetie
    8 lipca 2024 o 13:32
    Wysusza
    Kupując ten żel liczyłam na produkt o męskim zapachu, który nie wysusza skóry - niestety zdecydowana większość takich żeli mocno obdziera moją skórę z naturalnej bariery. W tym przypadku produkt reklamuje się jako "sensitive", ale wysusza tak samo, jak inne żele tej marki. Żel jest wydajny, ma dużą pojemność. Bardzo dobrze się pieni i dzięki temu skutecznie myje. Ładnie pachnie, bardzo intensywnie. Nie czuję, żeby różnił się jakoś od innych męskich produktów myjących Nivea, ale robi swoją robotę. Ogólnie jest w porządku, ale więcej go nie zakupię, bo tańsze odpowiedniki są równie skuteczne.
  • 29 kwietnia 2024 o 9:45
    Żel pod prysznic Nivea 3w1
    Nivea, Men, Sensitive Pro Ultra-Calming Shower Gel 3 in 1 Odprężający żel pod prysznic 3w1 to świetny produkt do pielęgnacji skóry podczas mycia. Duża poręczna butelka 400 ml z zamknięciem typu klik. Świetnie się pieni, nawilża skórę,a do to ma odświeżający relaksujący zapach. Gęsta konsystencja pozwała zrobić świetną pianę. Żel jest w 100% roślinny ,bogaty w olej z konopi oraz witaminę E, dzięki czemu pomagają zniwelować oznaki stresu i zmęczenia, zapewniając widocznie zdrowo wyglądającą skórę. Odpowiednie do wegańskiego stylu życia. Dostępny w drogeriach stacjonarnych i internetowych za ok 15 zł. Serdecznie polecam ☺️
    Zalety:
    • Świetnie się pieni, ładnie pachnie, niedrogi
    Wady:
  • 17 lutego 2023 o 22:20
    Wegański
    Namówiłam swojego męża do wypróbowania. Żel pod prysznic do ciała, twarzy i włosów z olejem z nasion konopi w 100% pochodzenia naturalnego oraz witaminą E, mówię będzie idealny do podrażnionej skóry. Opakowanie w kolorze butelkowej zieleni przypadło mi do gustu zwłaszcza że odróżnia się od innych męskich kosmetyków. A może ja po prostu lubię kolor zielony... Żel jest gęsty, przyjemny męski zapach, dobrze się pieni, nie podrażnia skóry. Podoba mi się jego wegański skład i to że ma 98% biodegradowalną formułę.
    Zalety:
    • wegański
    • skład
    Netili
    1 lutego 2023 o 7:14
    Super
    Żel pod prysznic Nivea Men Sensitive Pro używa mój chłopak i bardzo sobie chwali, chodź nie ma jakiś dużych problemów skórnych, to ten produkt przypadł mu do gustu, może zacznę od tego że kosmetyk ten jest gęstej konsystencji koloru białego, pachnie typowo męsko, dla mnie prawie wszystkie kosmetyki przeznaczone dla mężczyzn pachną tak samo więc ciężko mi jest opisać ten zapach, co do działania jest ok, dobrze się pieni i oczyszcza nie wysuszając przy tym skóry, po użyciu tego żelu skóra jest gładka i nawilżona, ponad to nie uczula ani nie podrażnia jest bardzo delikatny, plus także za wydajność i za to że nadaje się do mycia twarzy i włosów, jak najbardziej polecam.dobrxe
    Zalety:
    • Dobrze się pieni i oczyszcza
    • Nie wysusza
    • Nie podrażnia
    • Nie uczula
    Wady: