Topy do paznokci

Sunone Top No Wipe Top hybrydowy

Iccgk
    22 stycznia 2024 o 16:05
    Kiepski
    Top używam od mniej więcej 4 miesięcy, więc zdążyłam użyć go już kilkukrotnie. Prawdę mówiąc stosuję go regularnie tylko dlatego, bo szkoda mi go wyrzucić. Niestety sprawdzil się u mnie średnio i pomimo niskiej ceny, nie kupię go ponownie. Spowodowane jest to przede wszystkim słabą trwałością. Paznokcie już następnego dnia od zrobienia mają widoczne ślady i zarysowania. Po dwóch tygodniach Paznokcie wyglądają conajmniej nieestetycznie.
  • 12 grudnia 2023 o 18:56
    Cudeńko za grosze
    Bardzo dobry top jak dla mnie siennik tego z neonail lub semilac . Jest dostępny w Dealz za jakieś 10 zł a naprawdę dobrze trzyma i utwardza paznokieć . Jest wydajny , dobrze się aplikuje . Bardzo polecam mój hit ulubionych
    Zalety:
    • Dobrze utwardza
    • Dobrze się rozprowadza po paznokciu
    • Nie kruszy się na brzegach
    Wady:
    • Dostępność
  • 1 listopada 2022 o 21:26
    Polecam
    Wygodna butelka i precyzyjny pędzelek ułatwia aplikację. Top łatwo się nakłada i zabezpiecza hybrydę przy czym nie zmienia odcienia nałożonego koloru. Prawdę mówiąc miałam już kilka tego typu produktów różnych marek i praktycznie większość jest po prostu dobra i działa tak jak powinna. Dodatkowo nie odchodzi podczas noszenia stylizacji więc jest długotrwały i bardzo wydajny. Poza tym jest bardzo przystępny cenowo. Polecam.
  • 2 września 2022 o 22:49
    Nie ma się do czego przyczepić :)
    Top dołączony był do zestawu startowego, który kupiłam. Nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń. Bardzo dobrze się nim maluje, dobrze zabezpiecza lakier, nie zmienia odcienia koloru. I sprawdza się też dobrze pod pyłki :) Produkt do kupienia w dość niskiej cenie, także polecam :)
    Zalety:
    • wygodna butelka i dobry pędzelek
    • niska cena
    • dobrze zabezpiecza lakier bez zmiany odcienia
    • świetny do wcierania pyłków
    Wady:
    • Brak :)

Zobacz także inne Topy do paznokci