Żele pod prysznic

Sense of Pleasure Rytuał piękna, Sensualny żel pod prysznic `Talizman młodości`

• 11 kwietnia 2025 o 15:23
    Przyjemność z mycia
    Sensualny żel pod prysznic to świetna odskocznia od zwykłych żeli pod prysznic. Produkt ma bardzo ciekawy, orientalny zapach, który poprawia doznania podczas kąpieli. Fajnie pielęgnuje skórę, pozostawiając ją nawilżoną. Skład jest bardzo dobry - nie ma mocnych środków myjących, a mimo to bardzo dobrze domywa skórę. Zawiera 96% składników pochodzenia naturalnego. Cena jest ok - standardowo 15 zł, a czasem w promocji za 12 zł.
    Zalety:
    • dobry skład
    • piękny zapach
    • delikatne mycie
    katrak
    26 lutego 2025 o 20:34
    Miłe zaskoczenie, będę do niego wracała
    Do zakupu tego żelu pod prysznic skłoniła mnie chęć zmiany i próbowania czegoś nowego i nie zawiodłam się! To jest faktycznie sensualny żel pod prysznic, zapach orientalny, otulający, ciepły i ciut pobudzający. Konsystencja kosmetyku odpowiednio gęsta tworząca przyjemną pianę. Darowałabym sobie info, że ten żel może ujędrniać skórę (tego nie zauważyłam), ale faktycznie pielęgnuje jednocześnie dobrze myje i nie wysusza skóry, z chęcią przetestuje pozostałe kosmetyki tego producenta. Cena przystępna, na promocji zapłaciłam mniej niż 20 zł, opakowanie trwale - etykieta mienaruszona i wszystkie napisy czytelne a butelka stała cały czas pod prysznicem. Produkt wydajny, używałam go około 2 miesięcy, czego chcieć więcej. Jedyny mały minus jak dla mnie to mało trwały zapach, chciałabym żeby został ze mną na dłużej :) Po zmianie tego żelu na inny praktycznie od razu zauważyłam wysuszenie szczególnie na łydkach więc ten kosmetyk pielęgnował i nawilżał moją skórę.
    Zalety:
    • Pielęgnuje skórę
    • Nawilża
    • Pięknie pachnie
    • Ładne i trwałe opakowanie
    Wady:
    • Jak dla mnie zbyt ulotny zapach
    Her666
    13 grudnia 2024 o 21:32
    Ciekawy produkt, ale zapach zbyt męski
    Produkt zamknięty w ciemnej plastikowej butelce i elegancką szarą graficzną w stonowanych kolorach beżu i brązu z zamknięciem z zapadką . Żel jest wydajny, w kolorze perłowym o średnio gęstej nie spływającej konsystencji. Skóra po jego używaniu przez dłuższy czas jest dobrze nawilżona i gładka. Niestety zapach nie przypadł mi do gustu i nie poczułam się jak w spa , ponieważ zapach jest typowo męskim zapachem i jedyne o czym myślę przy jego używaniu to o moim mężu i jego perfumach.
    Wady:
    • Męski zapach
  • 6 listopada 2024 o 14:27
    Pachnący i pielęgnujący - bez wad
    Sense of Pleasure Rytuał Piękna, Sensualny żel pod prysznic "Talizman Młodości" to produkt, który wyróżnia się przede wszystkim pięknym, otulającym zapachem. Aromat jest przyjemny i naprawdę dodaje przyjemności każdemu prysznicowi – działa relaksująco, a jednocześnie odświeżająco, co sprawia, że z przyjemnością sięgam po niego codziennie. Dodatkowym plusem jest fakt, że żel jest łagodny dla skóry. Nie powoduje podrażnień ani uczucia przesuszenia, co jest ważne dla osób z wrażliwą skórą, zwłaszcza przy codziennym stosowaniu.
    Zalety:
    • zapach, nie podrażnia
    Catit_
    3 października 2024 o 9:06
    Jeden z drogeryjnych pewniaków.
    Produkt zwrócił moją uwagę dość elegancką szatą graficzną, wyróżniał się minimalizmem wśród kolorowych krzykliwych produktów do mycia ciała na półkach w Rossmannie. Jako że był w promocyjnej cenie ok. 12 zł i miał całkiem przyzwoity skład, zdecydowałam się na zakup. Żel jest dość delikatny, nie zawiera SLSów, ma dobry skład, w tym całkiem ciekawe składniki odżywcze (między innymi ekstrakt z cantella asiatica). Jeśli chodzi o wrażenia z mycia to oczyszcza dobrze, nie wysusza, chociaż nie daje też tak dobrego uczucia nawilżenia podczas mycia jak na przykład żele Holify. Konsystencja średnio-gęsta, produkt tworzy delikatną pianę i jest naprawdę wydajny, więc zakup na promocji jest bardzo opłacalny. Rzeczywiście jest to ciekawe doznanie dla zmysłów ze względu na elegancki wyróżniający się zapach, powiedziałabym, że bardziej unisex niż typowo kobiecy, ale to jak najbardziej zaleta, bo wyróżnia go wśród słodkich kobiecych zapachów. Jeśli znajdę go jeszcze na promocji, chętnie go kupię, chociaż częściej sięgam po żele, które mimo wszystko dają lepsze odczucie nawilżenia podczas mycia.