WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Isana Aromatherapie, Aromadusche Glücksbote Żel pod prysznic `Chwile szczęścia`

a ga ta
    5 kwietnia 2025 o 20:52
    Fajny
    Żel był bardzo miły w użytkowaniu. Miał śliczny zapach-Owocowy, a jednocześnie słodki. Dobrze mył i nie podrażniał skóry. Był wydajny i tani. Chętnie kupiłabym go ponownie. Niestety, nie jest obecnie dostępny(a szkoda...)
  • 12 marca 2024 o 15:27
    Zapach piękny
    Mycie sie nim to sama przyjemność dla mnie. Idealny żel na wieczorną kąpiel po ciężkim i intensywnym dniu . Zapach mandarynki w połączeniu z wanilią pozwala mi się zrelaksować i odprężyć . Konsystencja żelu jest dosyć gęsta , produkt jest średnio wydajny jeśli używamy go na co dzień. Super sprawdza się u mnie na wyjazdy weekendowe kiedy nie chce targać ze sobą większej pojemności. Serdecznie polecam fanom rześkich zapachów.
  • 23 lipca 2023 o 16:17
    Mandarynka i wanilia
    Wersja Mandarynka- Wanilia to chyba moja ulubiona ze wszystkich 3 zapachów. Wygodna butelka z widoczną zawartością i zamknięciem na klik. Niestety zapach nie utrzymuje się zbyt długo. Może pierwsze wrażenia zapachowe są takie średnie, ale już za 2 czy 3 razem się polubiliśmy. Przyjemna konsystencja, delikatnie się pieni. Nie podrażnia i nie wysusza skóry. Cena przystępna. Fajnie było wypróbować, ale raczej ponownie nie kupię.
    Wady:
    • trwałość zapachu
  • 2 czerwca 2023 o 10:35
    Pozytywne zaskoczenie o świetnym zapachu !
    Nie pamiętam czy i kiedy używałam jakiegokolwiek żelu pod prysznic od Isany. Ten spróbowałam i jestem bardzo pozytywniej zaskoczona. Największy plus za zapach - żel nie pachnie jak tanie myjadło tylko coś z lepszej półki. Opakowanie dosyć estetyczne, plus za to że widać stan aktualny produktu, konsystencja jest w porządku, dobrze się pieni i spełnia najważniejsza funkcję czyli myje ;) Osobiście nie mam większych potrzeb i nie oczekuję pielegnacji od żelu pod prysznic, od tego są inne produkty jeśli ktoś ma potrzebę/ chęć z nich korzystać. Żel nie wpłynął niekorzystnie na stan mojej skóry. Rzadko chcę kupić powtórnie jakiś żel a tutaj raczej to zrobię. Polecam wyprobowac póki jest na półce :)
  • 14 maja 2023 o 15:58
    Aroma ale bez therapie. :D
    Liczyłam na fajny relaksujący zapach, który otuli zmysły i uprzyjemni prysznic. Niestety bardziej mi on przeszkadzał niż wzbudzał jakieś miłe doznania. To jedyne co mi się w nim nie podoba. A poza tym: * lejąca konsystencja bezproblemowo dozuje się * żel pieni się bardzo dobrze * oczyszczanie skóry idealne * kosmetyk jest neutralny dla mojej wrażliwej skóry - nie podrażnił mnie i nie wywował przesuszenia * niska cena, a przynajmniej ja upolowałam go za kilka zł na promocji Reasumując, robi to co żel do mycia ma robić.

Zobacz także inne Żele pod prysznic