Mydła

Linda Delikatne mydło w płynie (różne rodzaje)

• 30 czerwca 2024 o 16:10
    Mój wielokrotny zakup
    Mydełko od marki Linda znam już bardzo dobrze, ponieważ udało mi się przetestować praktycznie wszystkie jego warianty. Chętnie sięgam po ten produkt podczas zakupów spożywczych w supermarkecie, gdyż dobrze mi się go użytkuje. Preparat skutecznie oczyszcza skórę, nie podrażniając jej, ani nie powodując wysuszenia. Pielęgnacja jest delikatna, wzbogacona o naturalne ekstrakty i witaminy oraz zawiera pH neutralne dla skóry. Ostatnią wersją jaką właśnie skończyłam stosować jest ta z mango. Konsystencja jest żelowa, co jest bardzo wygodne i komfortowe podczas mycia dłoni. Aplikacja jest bezproblemowa, formuła transferuje się gładko po skórze i dobrze się pieni. Według mnie zawartość opakowania mogłaby być nieco bardziej zwarta, ponieważ jest nieco zbyt płynna, jak na moje preferencje. Zapach jest bardzo przyjemnie owocowy, szkoda tylko, że ta woń nie utrzymuje się zbyt długo po osuszeniu rąk. Lubię kiedy ten obszar otulony jest piękną, intensywną i rześką wonią, a tego mi troszkę brakuje. Opis na etykiecie jet konkretny i rzetelnie skonstruowany, a także zawiera najbardziej istotne informacje. Kosmetyk występuję w dwóch pojemnościach: 500ml i 1l, u mnie w łazience gościły oba warianty. Mniejsze podanie zawiera pompkę dozujące pożądaną ilość, a większe jest w postaci wkładu, który należy przelać do odpowiedniego pojemnika. Bardziej ekologiczna i ekonomiczna jest większa wersja, ponieważ zawiera 77% mniej plastiku i wychodzi korzystniej cenowo. Wydajność oceniam pozytywnie, uzupełnienie zapasu jednak zawsze mam pod ręką. Jest to z pewnością produkt, którego przyszłe zakupy są u mnie pewne.
  • 29 kwietnia 2024 o 21:07
    super zapach jak i dobra cena
    Odkąd pamietam kupuję mydło marki Linda, jest śliczny zapach, opakowanie jest wydajne, mydło dobrze oczyszcza skórę, a co najważniejsze bardzo tanie. Polecam serdecznie ❤️
    Zalety:
    • formuła
  • 25 kwietnia 2024 o 22:12
    Super mydełko
    Bardzo łatwo dostępne mydło . Jest bardzo przyjemne , po umyciu odczuwalny zapach na dłoniach . Tanie przez co bardzo plusuje. Od dłuższego czasu gości w moim domu i zostanie jeszcze na długo .
  • 13 kwietnia 2024 o 15:27
    Dobrze oczyszcza i nie wysusza skóry.
    Delikatne mydło w płynie marki Linda w wersji mango kupiłam w opakowaniu uzupełniającym o pojemności aż 1 litra w jednym z marketów w bardzo niewygórowanej cenie. Opakowanie jest bardzo ładne, w energetyzującym odcieniu pomarańczy. Ma też wlot, który idealnie się dopasowuje do mojego pojemnika na mydło, więc przelewanie jest łatwe i szybkie. Produkt można też zakupić w klasycznej butelce z pompką o pojemności 500ml, ale cenowo bardziej się opłaca wziąć opakowanie uzupełniające. Samo mydło ma żelową konsystencję, pomarańczową barwę i ładny, owocowy zapach. Do tego całkiem dobrze się pieni i świetnie sobie radzi z oczyszczaniem skóry nawet z większych zabrudzeń, przy okazji nie powodując jej przesuszenia, a dla mnie to wiele znaczy. Mydełkiem tym często mył rączki także mój niespełna 3-letni synek i u niego również nie było żadnych podrażnień, więc produkt sprawdził się nawet na wrażliwszej, dziecięcej skórze. Biorąc pod uwagę fakt, że to mydło jest tanie, wydajne i dające przyjemność z mycia dzięki ładnemu zapachowi, a do tego dobrze oczyszcza i nie wysusza, naprawdę warto je kupić. Polecamy całą rodziną!
    Zalety:
    • dokładnie myje dłonie
    • nie wysusza skóry
    • nieźle się pieni
    • owocowy zapach
    • żelowa konsystencja
    • wygodne w użytkowaniu opakowanie
    • korzystna cena
    • dostępność w wielu wersjach zapachowych
    • możliwość zakupu zarówno w butelce z pompką, jak i w opakowaniu uzupełniającym
  • 6 kwietnia 2024 o 15:02
    Bardzo lubię mydła marki Linda i często kupuję je podczas zakupów w B. Dużo wariantów zapachowych, spora pojemność i korzystna cena to ich niewątpliwe zalety. Delikatne mydło w płynie miałam w różnych wariantach, ale moja ulubioną wersją jest marakuja oraz mango. Mydełko bardzo dobrze się pieni, dokładnie oczyszcza, ma ciekawy zapach, sprawdza się w codziennej pielęgnacji. OPAKOWANIE Zwykle kupuję to mydło w formie zapasu, czasem sięgam po wersje z pomoką, która jest jednak mniej ekonomiczna, dlatego preferuję zapas, który jest klasyczną saszetką. Ciekawa, kolorowa grafika prezentuje się bardzo ładnie. Saszetkę wyposażono w dzióbek, który pomaga na przelać zawartość do właściwego pojemnika. Zapas ma aż 900 -1000 ml pojemności, co przekłada się na większą wydajność i jest bardziej przyjazne dla środowiska (zapas zawiera ponad 70% mniej plastiku). MYDŁO Mydełko ma przyjemną, żelową konsystencję, jest jednak dość rzadkie, więc przy aplikacji należy być uważnym, bo lubi przeciekać przez palce i przelewać się przez dłonie podczas nakładania. Posiada ciekawą barwę i umilający stosowanie zapach. Jest on świeży, orzeźwiający, mocno owocowy, szczególnie w przypadku zapachu mango, oj uwielbiam ten soczysty aromat. Zapach utrzymuje się chwilę po myciu. Mydło bardzo dobrze się pieni oczyszczając dłonie w delikatny sposób. Nie wysusza ich przy codziennym stosowaniu. Kosmetyk jest wydajny, wystarczy mała ilość na jedno zastosowanie, więc możemy cieszyć się nim przez dłuższy czas. Plusem jest korzystna cena i dobra dostępność, gdyż kupimy ten produkt w każdej B. bez większych problemów. PLUSY + ładny zapach + oczyszcza bez wysuszania + praktyczne opakowanie + korzystna cena