Bazy do paznokci

NeoNail Full Color Base Baza hybrydowa 2 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 109 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 sierpnia 2024 o 8:45
    Ogólnie na plus
    Baza hybrydowa jest na duży plus. Nie odpryskuje, nie zapowietrza się, utrzymuje się długo na paznokciach. Ja pod żel stosuje i jest mega efekt. Za taką cenę super jakość produktu. Jest bardzo wydajna mega polecam
  • 28 stycznia 2024 o 23:50
    Piękny czerwony kolorek - 2in1!!!
    Podoba mi się bardzo piękny czerwony kolorek Full Color Base. Mam odcień Sexy. To krwista czerwień. Lakier jest połączeniem bazy i lakieru hybrydowego czyli produktem 2in1. Przez to nie tracę czasu na nakładanie bazy przed lakierem hybrydowym. Z Full Color Base mogę nadbudować paznokcie nawet o kilka milimetrów i błyskawicznie stworzyć stylizację. Lakier ma dość rzadką konsystencję. Z początku trudno było mi opanować manicure z jego udziałem. Jednak z perspektywy kilku miesięcy stwierdzam, że łatwo się aplikuje. Pędzelek jest szeroki, wygodny. Do pełnego krycia potrzeba trzech cienkich warstw. Polecam!
    Ariana8
    6 grudnia 2023 o 17:03
    Super
    Baza jest dość gęsta, więc trzeba uważnie rozprowadzać ją na paznokciach. Ale dzięki temu, hybrydy z nią wykonane są bardzo mocne i trwałe. Lakier utrzymuje się bardzo długo, nie ma żadnych uszkodzeń czy naruszeń na powierzchni. Po zdjęciu paznokcie są zauważalnie mocniejsze i twardsze - nie łamią się ani nie rozdwajają. Dobrze sprawdzi się przy krótkich paznokciach - jest możliwość lekkiego przedłużenia płytki. Można zastosować bazę również solo kiedy nie mamy za dużo czasu i efekt jest też fajny - taki delikatny, estetyczny manicure. Używałam bazy zarówno solo jak i pod lakier i w obu przypadkach jestem całkowicie zadowolona z efektów. Polecam!
    Drogeria Natura
  • 1 sierpnia 2023 o 7:39
    Krótszy czas wykonywania hybryd!!
    Hybrydy to nieodłączny element moich codziennych stylizacji. Robię je regularnie od 3 lat. Full Color Base ma jedną najważniejsza zaletę - skraca czas wykonywania hybryd. Wystarczą mi trzy cienkie warstwy. Full Color Base jest połączeniem bazy i lakieru hybrydowego. Moja ma piękny czerwony kolorek. Pędzelek jest szeroki, pozwala na wygodną aplikację lakieru.
  • 3 lipca 2023 o 14:14
    Dużo szybsze wykonanie hybrydy! Super wyrazisty kolor. Dla mnie bomba!
    Manicure i pedicure hybrydowy to nieodłączny element mojej codziennej stylizacji. Wykonuje go zawsze sama, jednak jest to czasochłonne i chciałam poprawić sobie komfort, dlatego zakupiłam piękny czerwony kolorek Full Color Base. Lakier jest połączeniem bazy i lakieru hybrydowego czyli produktem 2w1. Nie tracę dzięki temu czasu na nakładanie bazy przed lakierem hybrydowym. Produkt ten ma piękny, sexy kolorek ognistej czerwieni. Dzięki Full Color Base mogę nadbudować paznokcie i błyskawicznie stworzyć trwałą stylizację. Lakier ma dość rzadką konsystencję. Łatwo się aplikuje. Pędzelek jest szeroki, wygodny. Do pełnego krycia potrzeba 3 cienkich warstw.

Zobacz także inne Bazy do paznokci