Bazy do paznokci

NeoNail Revital Base Fiber Baza wzmacniająca paznokcie

Neonail Revital Base

Nasi użytkownicy zostawili 81 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

gosik79
    16 lutego 2025 o 12:14
    Świetna
    Mam wiele baz od Neonail, to jedna z moich pierwszych. Ma piękny, naturalny kolor, nakładam ją żeby pogrubić i wzmocnic moje mega słabe, łamliwe i cienkie pazury. Jak nie mam czasu, kładę na nią tylko top i mam piękny, naturalny manicure. Ładnie się poziomuje, nie ucieka poza paznokieć, trzyma się do ściągnięcia frezarką (a ja bardzo dużo sprzątam, bo lubię czystość, nie schodzi od środków czystości jak niektóre bazy). Polecam.
  • 26 czerwca 2024 o 15:00
    rozczarowująca baza
    Paznokcie robię sobie sama już od wielu lat i miałam okazję używać wielu produktów, w tym wielu różnych baz. Neonail to marka, która na stałe gości wśród moich paznokciowych produktów i z reguły jestem zadowolona z ich użytkowania, ale ta baza mocno mnie rozczarowała. Przyjemnie się nakłada, jest bardzo gęsta (to dla mnie akurat plus, bo lubię takie), szybko się utwardza i zaraz po użyciu wygląda ładnie, ale problem pojawia się bardzo szybko - baza odchodzi od paznokcia płatami, bardzo słabo trzyma się płytki. Zawsze przygotowuję płytkę tak samo i pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego... Zapowiadało się dobrze, a tu taki bubel.
    brendi
    13 czerwca 2024 o 17:51
    Turbo gęsta! Bardzo ciężko mi się z nią pracuje, ale jako nieliczna idealny, naturalny kolor
    Kupiłam ze względu na idealny kolor, który miał bardzo przypominać naturalny odcień paznokcia - ale sama konsystencja jest raczej dla wprawionych. Lubię tę bazę, stosuję ją do budowania paznokcia od zera u stopy - jest bardzo trwała. Ma krótszy pędzelek z tego co pamiętam i on ułatwia pracę tym produktem. Tak jak pisałam ta baza ma świetny odcień, który długo szukałam by wykonać rekonstrukcję paznokcia. Rozumiem, że taka gęsta ma być i służy mi już od 2-3 lat :) Więc polecam ten produkt
  • 2 lutego 2024 o 11:55
    Świetna baza wzacniająca
    Odkąd robię sobie paznokcie hybrydowe, szukam baz wzmacniających, żeby moje paznokcie nie były osłabione. Ta baza jest jedną z lepszych jakie używałam pod hybrydę. Co najważniejsze, wzmacnia paznokcie, ale też zauważyłam, że przedłuża trwałość lakieru. Wydajna, wystarczyła mi na długi czas. Na pewno będę do niej wracać.
    Zalety:
    • działanie
  • 14 czerwca 2023 o 15:10
    Świetny
    Baza jest naprawdę wspaniała, ale na początek muszę zaznaczyć, że nie używam jej do przedłużania paznokci. Stosuję ją jako bazę po lakier lub trzy cienkie warstwy dla mlecznego koloru. Jako baza pod zwykłą hybrydę sprawdza się znakomicie - trzy tygodnie bez odklejania od płytki a przy ściąganiu koloru ułatwia sprawę i lakier schodzi bez większego wysiłku. Jako lakier nakładam samą, bez dodatkowej bazy, trzy cieniutkie warstwy a na to top. Idealnie się nadaje do tzw. milk nails - piękny, mleczny manicure o chłodnym odcieniu. Wygląda bardzo schludnie aż do momentu do ściągnięcia. Co do aplikacji, rzeczywiście trzeba się nauczyć, ale ja przy drugim podejściu opanowałam sprawę, a nie jestem wybitnie uzdolniona. Jestem bardzo zadowolona i na pewno kupię inne kolory.
    Zalety:
    • kolor
    • trwałość
    • łatwo się ściąga

Zobacz także inne Bazy do paznokci