Odżywki do włosów

Syoss Oleo Intense Intensive Conditioner Intensywna odżywka do włosów suchych i cienkich

notino.pl
Syoss Syoss 250Ml Tuba Odżywka D/Wł. Oleo Intense /537
Syoss Intensywna Odżywka do włosów Oleo Intense 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 99 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 sierpnia 2024 o 18:41
    Bardzo dobra odżywka
    Odżywka zapakowana jest w miękkiej, plastikowej tubie o pojemności 250 ml. Tuba zamknięta jest nakrętką typu klik, która przez cały okres użytkowania działała sprawnie, łatwo się otwierała, dobrze się zamykała i nie odbijała. Lubię takie opakowania, bo dzięki temu, że tuba stoi na nakrętce, to zawartość opakowania cały czas spływa na dół i bardzo łatwo pobierać taki kosmetyk, aż do samego końca opakowania. Odżywka ma biały kolor, idealną konsystencję (ani za gęsta, ani zbyt rzadka) którą łatwo i szybko można rozprowadzić na włosach, a dodatkowo pięknie pachnie. Aplikuje się ją z prawdziwą przyjemnością. Moje włosy to włosy długie, przetłuszczające się u nasady, suche na pozostałej długości włosa, puszące się, ze skłonnością do plątania. Właśnie z powodu tej suchości, przy wyborze odżywek kładę szczególny nacisk na nawilżanie i odżywianie. Wszelkie zawartości olei są mile widziane. Odżywka Oleo Intense zawiera w swoim składzie kompozycję japońskich olejów oraz skoncentrowane aminokwasy i według deklaracji producenta przywraca gładkość i blask włosów bez ich obciążania. Przyznaję, że deklaracje producenta zostały spełnione. Odżywka skutecznie odżywia włosy, zauważalnie je wygładzając. Włosy nie są obciążone, są przyjemnie miękkie i sypkie. Wyglądają bardziej zdrowo. Dodatkowo odżywka w znaczącym stopniu zmniejszyła skłonność do plątania się włosów. Jestem bardzo zadowolona z tej odżywki. Na pewno sięgnę po nią ponownie.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • idealna konsystencja
    • piękny zapach
    • odżywia i wygładza włosy
    • zmniejsza skłonność do plątania
    • włosy stały się miękkie
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 14 sierpnia 2024 o 13:13
    Sprawdza się dobrze
    Odżywka o lekkiej konsystencji nie obciąża włosów, już po pierwszym użyciu, a trzymałam na włosach kilka minut- włosy stały się lekkie, nawilżone, przeszły aromatem kosmetyku. Nie powoduje efektu przetłuszczonych włosów. Konsystencja w porównaniu do innych odżywek czy masek jest dość rzadka, nie spływa z ręki i dobrze rozprowadza się na włosach. Dzięki niej rozczesują się o wiele lepiej. Opakowanie w czarnej tubie oceniam jako wydajne po ok. 2 miesiącach stosowania. Jeszcze trochę w niej zostało kosmetyku i na pewno zużyje je do końca.
  • 6 lutego 2024 o 10:55
    Duet na wagę złota
    Razem z szamponem to ostatnio mój ulubiony zestaw. Doskonale się dopełniają. Odżywka jest w tubie. Otwierana na klik. Zapach piękny. Stosując odzywkę pogłębiamy wrażenie zapachowe po szamponie. Zostaje z nami na dłużej za sprawą odżywki a i po włosy cudnie pachną. Odżywka jest w idealnej konsystencji, która nie spływa nam z głowy. Składniki prawie w 100% naturalne za co wielki plus. W zdecydowany sposób poprawia stan naszych włosów po myciu a to za sprawą zarówno wygładzenia jak i pewnego odbicia włosów od nasady. Pojęcia nie mam jak ona to robi :) Zawsze myślałam,że te dwie czynności się wykluczają ;) Włosy lepiej się rozczesują. Wydają się być mocniejsze i elastyczne, nie mam problemów z ich łamliwością. Jak dla mnie ostatnio numer 1 razem z szamponem. Skoro działa jak dużo droższe specyfiki to po co przepłacać?
  • 27 lipca 2023 o 1:25
    Jedna z lepszych w tej cenie
    Oleo Intense od Syoss to linia która która kusiła mnie od dawna i dlatego zdecydowałam się na zakup odżywki z tej sekcji. Mam włosy poniszczone i przesuszone rozjaśnianiem. I szczerze powiem, że jestem bardzo zadowolona! Odżywka naprawdę robi robotę, mega fajnie pielęgnuje włosy nie obciążając ich. Skład ma bardzo dobry, nie mam się do czego przyczepić. Prawdę mówiąc radzi sobie niesamowicie w stosunku do innych odżywek w jej przedziale cenowym. Szata graficzna jest zwykła, nie intryguje mnie ani nie zachwyca. Dla przesuszonych, wymagających odżywienia włosów - idealna na początek porządnej regeneracji. Bardzo polecam! Śmiem nawet twierdzić, że daje ona nawet polączenie odżywki i maski, przez swoje mocne działanie.
    Zalety:
    • Porządne działanie
    • Odżywienie
    • Brak ciężkości
    • Dopielęgnowanie” włosa
    Wady:
  • 14 czerwca 2023 o 21:10
    Odżywka bardzo dobra do przesuszonych włosów
    Konsystencja bogatsza od odżywki i bardziej wydajna. Bardzo przyjemny zapach,a gdy dłużej się ją potrzyma na włosach-stają się one śliskie i łatwe do rozczesywania. Na pewno będę ją jeszcze długo używać. Idealna do włosów farbowanych.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl