Odżywki do włosów

Nature Box Nadająca blasku odżywka do włosów z olejem z moreli

Nasi użytkownicy zostawili 117 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 grudnia 2024 o 16:42
    Lubię ją
    Odżywka ma przyjemny, delikatny zapach i lekką konsystencję, przez co łatwo się ją rozprowadza. Włosy po niej są miękkie, gładkie, ale nie obciążone. Produkt dobrze się zmywa, a efekt jest widoczny – włosy są łatwiejsze do rozczesania i nabierają elastyczności. Cena jest bardzo przystępna, więc warto wypróbować.
  • 8 czerwca 2021 o 15:46
    Skusił mnie i polecam
    Skusiłam się na nią kiedyś na zakupach w drogerii, ciekawe opakowanie i jej popularność sprawiły, że ją kupiłam. Spore opakowanie, nazwa zachęcająca naturalnością. Nigdy wcześniej nie miałam kosmetyku z olejem z moreli. Zapach przyjemny, delikatny, konsystencja lekka dość rzadka. Stosowanie dzięki temu bardzo proste, nie trzeba użyć dużo, odżywka jest na tyle rzadka, że łatwo ją rozprowadzić na włosach. Spłukuje się natychmiastowo, następnie włosy dość szybko się suszą i są delikatne i miękkie, lekko puszyste, brak efektu dociążenia, ale nadal warty uwagi produkt. Jej cena jest przystępna i to jak najbardziej warta odżywka.
    Zalety:
    • nawilża
    • lekka
    lergie
    1 czerwca 2021 o 12:37
    Dla niewymagajacych
    Odżywka stoi i się kurzy od jakiegoś czasu, bo choć pięknie pachnie owocowo (morelowo) to nie robi kompletnie nic. Może nie jest to całkiem zero, jak w przypadku maski Syoss'a (która nawet szkodziła), ale naprawdę nie robi nic wielkiego. Delikatnie (wręcz minimalnie) odżywia, ale wcale nie ułatwia rozczesywania, ani nie nadaje blasku mojemu "gniazdku". Po prostu uważam ją za zbędny element mycia głowy, z resztą nawet maska z tej serii też nie jest wystarczająco nawilżająca dla mnie. Raczej ładnie pachnący gadżet, ale do mieszania z innymi, bo solo nie działa - ale jak nadmieniłam w tytule, mam włosy dość wymagające, włosy normalne, lekko suchawe matowe mogą być zadowolone. Dla mnie za mało. Chociaż kupiłam ją za dyszkę w Biedrze, więc też nie była to zła cena za taką pojemność, gdy inne odżywki są po 200ml.
    • Cena promocyjna
    Wady:
    • Seria morelowa wypadła z obiegu - dostępność
    • Nie robi nic
    • Nie nadaje blasku
    • Nie odżywia
    • Nie nawilża
  • 26 maja 2021 o 11:19
    Nawet spoko
    To moja druga odżywka z serii nature box po kokosowej z której byłam niezadowolona. Ta bardzo przyjemnie pachnie, jest wydajna. Nie obciąża ani nie wysusza włosów. Warto spróbować. Włosy dobrze się rozczesuja, nie są przyplaskane, myśle ze nie zauwazylam wad.
  • 2 maja 2021 o 14:38
    Straszny zapach
    Odżywkę dorwałam w bardzo atrakcyjnej cenie w Rossmanie, to był mój pierwszy wybór z kosmetyków marki Nature Box i bardzo chciałam go przetestować. Dla mnie ten zapach jest zbyt intensywny, duszący, strasznie mi się nie podobał. Konsystencja jest gęsta i nie spływa z włosów przy nakładaniu, co jest sporym plusem. Przy dłuższym stosowaniu mogę stwierdzić, że odżywka jest wydajna. W moim wypadku ta odżywka się sprawdzała średnio, obciążała moje włosy i nie zauważyłam efektu blasku. Przy regularnej cenie nie zdecydowałabym się na ten produkt.
    Zalety:
    • wydajna
    Wady:
    • brak efektu blasku