Odżywki do włosów

Kevin Murphy Hydrate - Me Rinse Nawilżająco - wygładzająca odżywka do włosów

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse Nawilżająco Wygładzająca Odżywka Do Włosów 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 stycznia 2025 o 11:43
    Wygładza
    Dostałam ta odżywkę wraz z szamponem tej samej serii w prezencie. Bardzo się ucieszyłam, ponieważ już dawno chciałam przetestować te produkty. Zarówno szampon i odżywka super się u mnie sprawdziły. Mam włosy rozjaśniane blond. Odżywkę używałam po umyciu włosów szamponem. Zostawiałam na kilka minut po czym zmywałam ciepłą wodą. Następnie włosy suszyłam. Włosy w dotyku stają się bardzo delikatne i miękkie. Bardzo dobrze ta odzywka wygładza włosy. Zawsze po użyciu tego produktu moje włosy wyglądały jakbym wyszła od fryzjera. Bardzo polecam :)
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Unikatowe opakowanie
  • 26 czerwca 2023 o 17:03
    Bez zachwytu
    Szampon z serii Hydrate Me zachwycił mnie, natomiast odżywka nie wyróżnia się na tle drogeryjnych wypustów. Nie jest to produkt dla wymagających włosów. Najpierw odżywkę używałam na farbowanych, ale nierozjaśnianych włosach. Wówczas sprawdzała się dobrze, włosy były wygładzone i zdyscyplinowane. Natomiast po nieudanym rozjaśnianiu (u fryzjera), gdy porowatość włosów podniosła się, a kondycja pogorszyła, odżywka nie poradziła sobie. Efekt taki sam jakby zastosowała odżywkę Elseve za 10zł. Odżywka intensywnie pachnie, tak samo jak szampon. Mi ten zapach się nie podoba, jest przytłaczający, kosmetyczny, trochę babciny. Używałam różnych produktów KM z różnych serii i nie przemawiają do mnie te zapachy. Dla osób nadwrażliwych na mocno perfumowane produkty i/lub alergików KM zdecydowanie odpada. Opakowanie ładne, ale nieporęczne. Plus za turbo wydajność. Nieco rekompensuje cenę. Zaspokoiłam ciekawość i cóż, KM cudów nie robi.
  • 22 marca 2023 o 19:57
    Najlepsza odżywka ever
    Tak, to zdecydowanie najlepsza odżywka z jaką się spotkałam. Od razu po pierwszym użyciu widać różnice na naszych włosach! Działa cuda! Włosy są znacznie odżywione, pachnące, odżywione i sypkie. Nie spodziewałam się aż takich efektów. Choć cena przeraża to uważam że warto w nią zainwestować i mieć ją chociaż na jakieś wielkie wyjścia ;) Napewno będę do niej wracać.
    Zalety:
    • Efekty po użyciu
  • 1 listopada 2022 o 22:47
    Top odżywka dla moich rozjaśnianych włosów :)
    Rok temu serię Hydrate Me (szampon i odżywka) wypróbowałam w salonie fryzjerskim po koloryzacji. Moje włosy były bardzo miękkie, mięsiste i dało się odczuć, że dostały to czego potrzebowały najbardziej (nawilżenie). Postanowiłam zakupić te produktu, aby na własnej skórze przekonać się czy to faktycznie jest to, czy jednak jest to tylko chwilowe ;) I jestem w stanie powiedzieć, że jest to najlepsza seria do moich (rozjaśnianych z tendencją do przesuszania się włosów). Konsystencja odżywki, jest dość gęsta, ale zarazem przyjemna i łatwo się z nią pracuje. Odżywkę przeważnie wczesuję na mokro i w miarę możliwości staram się pozostawić na co najmniej 5 minut co daje dla mnie najlepsze efekty, dzięki niej nie mam problemu z rozczesaniem włosów :) Szampon jak i odżywka są naprawdę wydajne, jedyne co mogę polecić to rozcinanie opakowania pod „koniec”, bo w środku przez kanciasty kształt opakowania zbiera się pełno produktu, którego nie można łatwo wydobyć :) *Aktualizacja* używam tego produktu naprawdę długo i szczerze polecam zaopatrzyć się w większe pojemności tego produktu - o wiele bardziej opłaca się je zakupić, ponieważ większe pojemności można o wiele łatwiej wydobyć ze względu na pompkę :) Zapach przypomina śliwkę z czymś słodkim a zarazem intrygującym, ale nie przesadnie).Jest to zapach, który bardzo długo utrzymuje się na włosach.
    • Konsystencja
    • Działanie
  • 7 października 2022 o 23:53
    Niestety nie sprawdziła mi się
    Popełniłam błąd kupując od razu duże opakowanie pod wpływem recenzji w Internecie. Polecam korzystać z próbek bo nie każdego wlosy lubią to samo. Jakie są moje włosy? Zniszczone i suche. Kevin ma jeszcze linie repair jednak moje włosy za bardzo nie lubią protein. Ta odzywka niestety też im nie podpasowala co mnie zdzwilo. Mam nadzieję, że nie trafiłam na podróbę, ale raczej nie. Przyciąga ciekawym opakowaniem charakteryatycznym dla tej marki. Opakowanie jedt dość twarde. Miałam już kiedyś do czynienia z nablyszczaczem Kevina, który był super, ale ma alkohol w składzie. Ta odżywka fenomenalnie pachnie. Nie czuje tu żadnego kadzidła ani kościelnej nuty. Zapach raczej slodki, ciężki. Trochę mi przypomina śliwkę z czymś słodkim. Konsystencja gęstsza, to treściwa odzywka. Niestety moje włosy po wysuszeniu plączą się, są lekkie a nawet sprawiają wrażenie jakby byly trochę bardziej suche. Podobnie jak po humektantowej odzywce z Rossmana. Odzywka miala maskować zniszczenia a u mnie tego nie robi. Zupełnie nie tego oczekuje po tak drogim produkcie. Po tym zakupie uświadamiam sobie, że nie ma sensu wydawać na fryzjerskie produkty przy moim typie włosów. Skład ma dobry. Biotyna, inne witaminy. Widocznie przy mocno zniszczonych włosach musze poszukać czegoś innego. Az żal mi to pisać bo oczekiwalam wiele. Dość wydajna jak to przeważnie jest w produktach fryzjerskich.
    Zalety:
    Wady:
    • Bardzo zniszczonym włosom nie pomogła