Serum do włosów

Hegron Haircare, Care & Oil Hair Argan Oil Serum Serum do włosów

• 5 maja 2025 o 11:19
    Nieziemskie
    Jest niedrogie kupione za grosze w Action, a zarazem skuteczne serum bez spłukiwania, idealne dla osób z suchymi i zniszczonymi włosami. Zawiera olej arganowy oraz silikony, które wygładzają, nabłyszczają i chronią końcówki przed rozdwajaniem. Wiele osób chwaliło jego lekką konsystencję, łatwość aplikacji oraz efekt miękkich, sypkich włosów bez obciążenia. To świetna opcja dla osób poszukujących budżetowego produktu do codziennej pielęgnacji włosów.
  • 26 stycznia 2025 o 19:53
    Rewelacyjne serum za grosze !!!
    serum kupiłam dzięki opiniom pewnej influ specjalizującej się we włosowych trikach a że kosztowało dosłownie kilka zł to raczej nie powinnam żałować prawda ? taaaak! cu-do-wne! why?! serum używam na włosy po umyciu i zazwyczaj jedną pompkę przed suszeniem włosów i jedną pompkę na wygładzenie po wysuszeniu. Serum jest silikonowe ale rewelacyjnie wygładza włosy a mam bardzo gęste bardzo grube , falowane ni to kręcone ni proste i bardzo podatne na pogodę / wilgoć. Przy użyciu tego serum włosy stają się automatycznie gładkie , jakby mniej gęste , prostsze (!) i pięknie pachną , uwielbiam ten efekt zwłaszcza że trzyma się on dosłownie do kolejnego mycia głowy i nie straszna im wilgoć , jestem pod ogromnym wrażeniem , rewelka .
    malazu
    26 stycznia 2025 o 19:39
    Świetna odżywka bez spłukiwania
    Według mnie ta odżywka bez spłukiwania jest świetna - jedna z lepszych, które miałam. Mam rozjaśnione, długie włosy, które potrzebują porządnej odżywki BS, żebym mogła je łatwo rozczesać po umyciu. Odżywkę kupiłam w Action za około 13 zł. Ma piękny zapach, który bardzo mi się spodobał. Natomiast najbardziej zachwyciło mnie jej działanie. Włosy po użyciu były zawsze mięciutkie i łatwe do rozczesania. Ma fajny skład i posiada termoochronę, co jest dla mnie niezbędne. Jest to super odżywka, którą chętnie kupię ponownie.
  • 3 czerwca 2024 o 12:50
    Polecam!
    Serum kupiłam, gdyż nasłuchałam się wielu dobrych opini na jego temat. Znalazłam go w Action i kosztował dosłownie pare złotych. Produkt jest zamknięty w najzwyklejszym ,w sumie klasycznym dla tego typu produktów opakowaniu z atomizerem, który całkiem dobrze rozpyla kosmetyk na włosy. Grafika jest dość zwyczajna, nie robi jakiegoś szału. Wszystkie napisy obecne na etykiecie są doskonale widoczne, a co za tym idzie - czytelne. Produkt ogólnie jest całkiem dobry, włosy po nim mniej się puszyły i o wiele łatwiej rozczesywały. Jednak działanie to nie jest jakieś bardzo zachwycające.
    morelki
    28 kwietnia 2023 o 18:04
    Serum
    W składzie głównie silikony i substancje 'oblepiające' (co oczywiście nie jest niczym złym, silikony mogą być pomocne w ochronie końcówek przed rozdwajaniem, odwodnieniem, urazami mechanicznymi itd.). Moim zdaniem to serum samo w sobie ani trochę nie odżywia włosów ani ich nie regeneruje, ale bardzo dobrze radzi sobie właśnie jako ochrona i 'ujarzmiacz' niesfornych końcówek. Włosy po użyciu po prostu lepiej się prezentują, mniej puszą, są dociążone i gładsze. Produkt wydajny i niedrogi.