Serum do włosów

Dessange Reparation Gelee Royale, Elixir Nutri-Reparateur Eliksir naprawczy

Dessange Professional Hair Luxury Gelee Royale

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lutego 2024 o 7:54
    Polecam
    Eliksir znajduje się w buteleczce 100ml z pompka, która działa bez zarzutów, i „podaje” odpowiednia ilość produktu do pielęgnacji. Konsystencja pomiędzy średnio gęsta, lekka, i przepięknie pachnie. Posiadam włosy zniszczone, suche, rozdwajające się, farbowane, i ten eliksir to chyba jedyny lek na tak bardzo zniszczone włosy. Osobiście korzystałam z eliksiru, nakładając go po każdej pielęgnacji, od połowy włosów aż po końce. Włosy po nałożeniu eliksiru są miękkie i pięknie pachną, ale także maja zapewnione ochronę termiczną. Co oznacza, że eliksir chroni włosy przed uszkodzeniem w wyniku suszenia, czy prostowania. Włosy nie puszą się, są idealnie dociążone, ale nie przeciążone.
  • 4 lutego 2024 o 20:14
    Jestem na tak
    Mam suche, zniszczone zabiegami fryzjerskimi włosy. W szczególnie złym stanie są kruche, rozdwajające się końcówki. Z racji tego bardzo chętnie sięgam po produkty odżywiające i regenerujące. Zawierający mleczko pszczele eliksir mieści się w buteleczce z pompką o pojemności 100 ml. Ma białą barwę i intensywny, przyjemny zapach. Na włosy do ramion wystarczą 3 pompki dlatego produkt jest bardzo wydajny i wystarczy na długo. A teraz działanie: Włosy po jego użyciu są pachnące, miękkie i widocznie wygładzone. Można się pożegnać z puszeniem. Zazwyczaj na końcówki stosuję olejek ale przy eliksirze nie ma takiej potrzeby. Również końcówki wyglądają zdecydowanie lepiej.
  • 27 listopada 2023 o 7:22
    Pięknie utrwala
    Mam włosy cienkie, które stylizuje od czasu do czasu stylerem Dyson, więc nie mam zniszczonych włosów, tylko osłabione przez stres, złą dietę i niedoczynność tarczycy. Cała seria wspaniale nabłyszcza i nawilża ale z tym produktem polubiłam się najmniej, bo co prawda pięknie utrzymywał skręt ale jednak następnego dnia obowiązkowo musiałam myć moje cienkie włosy, natomiast jeśli ktoś i tak to robi albo ma jakieś ważne wyjście to produkt jest super do stylizacji. To coś więcej niż tylko ochrona przed ciepłem, bo pięknie utrwala fryzurę, która zachowywała kształt nawet po nocy, jakbym użyła pianki ale włosy nadal były miękkie i sprężyste. Piękny zapach calej serii. Ogólnie na plus ale osoby z cienkimi włosami mogą czuć, że włosy są już przeciążone.
  • 24 listopada 2023 o 9:12
    Nie sprawdził się
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    W moim przypadku niestety się nie sprawdził. Oblepia, tłuści włosy. Nawet przy użyciu 1 pompki na całą długość włosów - mam włosy długości do pasa, gęste, dlatego nigdy więcej go nie kupię. Może to nie kwestia samego kosmetyku, a rodzaju włosów, mimo wszystko nie mogę polecić.
    Nka2001
    23 listopada 2023 o 22:32
    Mocno obciąża włosy, nawet przy odrobinie użytego produktu
    Niestety ten produkt z całej linii tej marki, sprawdził mi się najgorzej. Mimo iż, stosowałam go dużo mniej niż "doradza" na opakowaniu producent, przy każdym zastosowaniu czułam, że moje włosy są bardzo obciążone i oklapnięte. Naprawdę starałam się dokładnie przetestować ten produkt, ale przy każdym użyciu odechciewało mi się po niego sięgać ponownie. Używanie tego produktu, niestety wiązało się dla mnie z obowiązkiem umycia moich włosów następnego dnia, co znacznie burzy wizję "idealnego produktu". Mogę tylko powiedzieć, że eliksir ma ładny zapach (typowy dla produktów z salonów fryzjerskich) i estetyczne opakowanie z pompką. Niestety to tylko dwa plusy jakie w nim dostrzegam.