Serum do włosów

Schwarzkopf Gliss Night Elixir, Overnight Repair for Heavily Damaged Hair Nocna kuracja do mocno zniszczonych włosów

Gliss Night Elixir Repair
Gliss Night Elixir Ultimate Repair 100 ml

• 4 września 2024 o 2:34
    jestem na tak!
    przeczytałam tyle opinii tutaj na stronie kwc że nie byłam w stanie się oprzeć i poleciało kupno :) nie pomyliłam się i jestem zadowolona z efektów. nakładam te serum mniej mokre aczkolwiek osuszone ręcznikiem włosy i zostawiam je do wyschnięcia na noc. rano włosy są miekkie, delikatne, sypkie, dociążone. na duży plus wydajność i zapach. ogólnie rzecz biorąc - jestem zachwycona tym serum.
    ItaNera
    2 września 2024 o 15:12
    Dobry
    Elixir używam od dłuższego czasu, zakupiłam już kolejne opakowanie. plusem jest bardzo wygodne opakowanie z pompką która dozuje ilość, dzięki czemu starcza na długo. Przy końcówce prawie nic nie zostaje na dnie słoiczka. Jeśli chodzi o działanie to powiedziałabym że jest dobry. W sumie nie tłuści, nie plami poszewki, ładnie pachnie ale nie do przesady aby czuć było zapach non stop. Jeśli chodzi o działanie to nie wiem. Mam wrażenie że nic mi nie pomógł ???? po prostu lubię nakładać na włosy na noc coś co mi „oklapnie” na włosach przez fochów będę mieć przyćmiony kręconych puchu gdy wstanę rano. Nie zauważyłam aby stały się mocniejsze, mniej wypadały albo się zregenerowały. Na obecną chwilę nie mam też problemu z regeneracją włosów bocznie prostuje często i mam podcięłam dużo końcówki. Kupię następne opakowanie ale inny elixir z serii.
    Zalety:
    • dociąża włosy
    • delikatny zapach
    • nie brudzi pościeli
    • starcza na długo
    • przyzwoita cena
  • 29 sierpnia 2024 o 18:58
    Produkt warty uwagi
    Do tej pory trochę bałam się takich produktów, ponieważ moje włosy są cienkie i bardzo mocno się przetłuszczają. Po otrzymaniu serum w ramach Top Recenzentki Wizaż, bardzo mile się zaskoczyłam tym jak produkt działa na moje włosy. Serum nakładałam codziennie (codziennie myje też włosy) na mokre lub podsuszone włosy. Ogromnym plusem tego serum jest to, że nie zostawia plam na pościeli i ma przyjemny zapach. Włosy po jego użyciu są przyjemnie w dotyku, nie pusza się, nie są naelektryzowane od pościeli i świetnie się rozczesują. Co bardzo dla mnie ważne, nie zauważyłam zeby włosy po jego użyciu bardziej niż normalnie się przetłuszczały. Dzięki niemu przekonałam się do produktów bez splukowania
    Zalety:
    • Wydajny, super działa, włosy miękkie i delikatne
  • 26 sierpnia 2024 o 13:56
    Dla mnie jest extra!!!
    Wspaniały produkt dla włosów mocno zniszczonych. Olejek używam na noc, tak jak jest to zalecane i jestem zachwycona jego działaniem i poprawą kondycji moich włosów. Kuracja ta fajnie wygładza włosy, nie obciążając ich. Ochrona, nawilżenie i regeneracja na 100%, a dodatkowo przyjemny zapach. Gliss Night Elixir świetnie sprawdził się na moich włosach. Włosy są lśniące oraz gładkie a do tego nawilżone. Produkt jest wydajny i łatwo się go nakłada. POLECAM!
    Wady:
    • BRAK
  • 24 sierpnia 2024 o 10:28
    Elixir do włosów
    Gliss Night Elixir świetnie sprawdził się na suchych włosach. Włosy są lśniące oraz gładkie a do tego nawilżone. Produkt jest wydajny i łatwo się go nakłada.