WIZAŻ logo
Serum do włosów

NaturalME Hair Oil Line, Serum na końcówki włosów

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
4,7 (12)

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full

• 3 maja 2025 o 23:04
    Polecam
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Poręczna, ciemna butelka z pompką. Serum ma olejową formułę i bardzo delikatny, ale cudowny słodki zapach. W składzie znajdziemy olej abisyński (regeneruje), olej arganowy i plantsil (naturalny zamiennik synetycznych slikonów). Kosmetyk jest bardzo wydajny. Jego zbyt wielka ilość może obciążać włosy i sprawić, że będą tłuste więc trzeba się nauczyć dozować odpowienią ilość. Świetnie zmiękcza, wygładza, nawilża i regeneruje kosmyki. Polecam.
  • 1 lipca 2021 o 17:29
    Bardzo dobre
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Serum przepięknie pachnie i ma cudowny skład (jest to mieszanka różnych olejów). Włosy po użyciu tego serum są lśniące, gładkie, a końcówki nie rozdwajają się. Jedynym minusem jest to, że dość mocno obciąża włosy. Łatwo przesadzić z jego ilością, a wtedy włosy robią się po prostu tłuste. Oprócz stosowania jako serum na końcówki używam tego również do olejowania włosów i efekty są świetne!! Polecam :)
  • 16 maja 2021 o 19:46
    Bardzo przydatny na kosmetycznej półce. Zdecydowanie wart uwagi produkt który spełnia obietnice producenta.
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Super-Pharm
    Do tej pory do końcówek włosów używałam zwykłych olejków. Jednak ze względu na zaufanie do marki postanowiłam skusić się na zakup serum na końcówki włosów które akurat było w bardzo zachęcającej promocji. Opakowanie jest wygodne, jednak jeśli chodzi o pompkę – trzeba bardzo uważać. Jednorazowo dozuje spore ilości serum, a jeżeli wetrzemy jego nadmiar w końcówki włosów, to otrzymamy efekt tłustych włosów. Dlatego lepiej nakładać kosmetyk z umiarem bo niecała jedna pompka może wystarczyć, W moim przypadku nawet dwie pompki tworzą niechciany efekt, nie mówiąc już o tym że w trakcie pierwszego użycia kosmetyku ochoczo nałożyłam sobie na dłoń jego spora ilość. Nie polecam. Na szczęście następnego dnia nie musiałam nigdzie wychodzić, więc wieczorem z ulgą umyłam włosy. Zapach serum jest piękny i zahacza, według mnie, o ideał – jakby delikatnie perfumowany, ale bez przesadzonego efektu, delikatnie owocowy. Efekt jest wart polecenia. Od kiedy zaczęłam używać serum, a było to trzy miesiące temu, moje końcówki nie rozdwajają się, nie puszą się a z drugiej strony serum ich nie obciąża i ogólnie są w bardzo dobrej kondycji. Ja nakładałam serum głównie po umyciu włosów, kilka razy w tygodniu. Zaznaczę również że mam włosy naturalne, nigdy nie farbowane i nie poddaję ich żadnym zabiegom stylizacyjnym. Są średnioporowate w kierunku niskoporowatych.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • nie obciąża
    • wydajny
    • regeneruje końcówki włosów
  • 9 lutego 2021 o 20:22
    Zadbane, zdrowe włosy
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Super-Pharm
    Serum jest bardzo wydajne, nie należy nakładać zbyt dużo na końcówki, bo przeciążymy włosy/będą tłuste. Zapach jest bardzo przyjemny, olejek łatwo zmyć. Po umyciu końcówki są miękkie i delikatne. Po około miesiąca stosowania 2 razy w tygodniu zauważyłam zdecydowane wzmocnienie końcówek, zdrowy wygląd włosów. Wyglądają teraz na zadbane, są przyjemne w dotyku, łatwiej się rozczesują i modelują. Skład jest naturalny, co pozytywnie wpływa na włosy. Jedyną wadą jest stosunkowo duża pojemność, bo olejku nie zużywam dużo na jeden raz, a termin przeważnie nie jest długi.
    • odżywione włosy
    • zdrowy wygląd
    • miękkie, delikatne włosy
    • naturalny skład
    Wady:
    • regularna cena
    • krótki termin ważności
  • 9 grudnia 2020 o 22:53
    wygładzenie + objętość
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Super-Pharm
    Kupiłam ten produkt z ciekawości - było to jedno z pierwszych bezsilikonowych serum do końcówek na naszym rynku. Produkt ma bardzo przyjemny zapach, nieco słodki. Jest w moim odczuciu dosyć tłusty, nie jest to typ "suchego oleju". Na moje włosy wystarczyło pół pompki (albo i mniej), większa ilość powoduje ogromne obciążenie i niemożliwy do zlikwidowania przetłuszcz. Za to odpowiednia ilość sprawiała, że włosy uzyskiwały miękkość, wygładzenie oraz co mnie pierwszy raz spotkało przy produkcie do końcówek - objętość i mięsistość. Zakładam, że wygładzenie to zasługa frakcji oliwy z oliwek a objętość to olej abisyński, który solo robi mi lekki puch. W każdym razie dwa idealnie dobrane składniki i rezultat, który ciężko mi było osiągnąć innymi produktami.
    Zalety:
    • objętość, mięsistość
    • wygładzenie
    • ładny nienachalny zapach
    • naturalny skład
    Wady:
    • duża pojemność i krótki termin przydatności
    • pompka dozuje więcej produktu niż potrzeba na przeciętne włosy
    • trzeba się nauczyć dozować go tak aby nie obciążyć włosów

szukaj