Spraye do włosów

John Frieda Luxurious Volume, Thickening Blow Dry Lotion Mgiełka zwiększająca objętość włosów

John Frieda Luxurious Volume Mgiełka do włosów 125 ml
John Frieda Volume Lift Spray Zwiększający Objętość Włosów 125ml

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 maja 2023 o 13:14
    Jest ok
    Przyznam, ze oczekiwałam lepszego efektu. U mnie nie daje jakiejś większej objetości ale może dlatego, ze mam dłuższe włosy :) U mojej siostry, która ma włosy krótkie daje swietny efekt. Zużyję ale raczej nie kupię ;) Szczególnie, ze cena nie jest taka niska.
  • 31 marca 2023 o 17:40
    Używam od lat
    Produkt do którego regularnie wracam. Super unosi włosi, a do tego włosy zupełnie inaczej się układają, są jak po wyjściu od fryzjera. Ważne, aby spray był stosowany na mokre włosy, które następnie są suszone suszarką. Mam wrażenie, że jest to luksusowy produkt, więc stosunek jakości do ceny jest dla mnie jak najbardziej ok.
    Zalety:
    • unosi włosy
    • wygładza
    • włosy się lepiej układają
    Wady:
    • Raczej nie nadaje się do korzystania bez suszarki
  • 14 marca 2022 o 22:06
    Taki sobie
    Mgiełka pomaga tylko na chwile, na 1-2h lub pare minut jeśli jest wilgotno… zdecydowanie lepiej sprawdza się pianka czy lakier bo za wiele ten produkt nie wnosi.
  • 16 września 2020 o 7:09
    Spełnia swoje zadanie
    Kupiłam go w jakieś cenie na dowidzenia w rossmanie. Mam włosy cienkie i bardzo delikatne wiec potrzebuje produktu który pomoże mi unieść je od nasady a dodatkowo rozczesać włosy po umyciu. W tej kategorii sprawdza się napawde dobrze ale mam wrażenie ze ta mgiełka jest wymieszana z lakierem do włosów gdyż włosy są bardzo sztywne po wysuszeniu. Spełnia obietnice producenta jeśli chodzi o zwiększenie objętości. Metoda prób i błędów mgiełkę stosuje od nasady aby dodać swoim włosom objętości. Pięknie się układają optycznie wydaje się ich więcej. Na reszte włosów stosuje coś nawilżającego gdyż efekt tapiru na całej długości wyglada na nie co przesuszony. Czy kupie ponownie myśle ze nie bo dla mnie za bardzo przesusza włosy.
  • 14 marca 2019 o 9:35
    Jest dobry
    Jest dobry chyba najlepszy jaki używałam jeśli chodzi o objętość.Pogrubia i efektownie dodaje dużej objętości.Utrzymuje się cały dzień.Minusem jest zapach dla mnie śmierdzi potrafi skleić włosy trzeba dobrze rozczesać po użyciu ,inaczej włosy nie bedą efektowne i zrobią się brzydkie strąki.Nie zawsze dostępny w sklepach.
    Zalety:
    • Duża objętość,pogrubia włosy.
    Wady:
    • Zapach,sklejone strąki włosòw.Nie zawsze dostępny w sklepie.