Spraye do włosów

Nivea Curl Forming Spray Modelujący spray podkreślający skręt loków

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2022 o 16:35
    Utrwala loki
    Stosuję ten produkt, gdy jest duża wilgotność na dworze i chcę utrzymać ich skręt. Mam naturalnie kręcone włosy i w deszczowe dni lubią się puszyć - wtedy wchodzi stylizacja na żel plus spryskanie włosów tym specyfikiem. Na codzień preferuje moje miękkie naturalne delikatne loki. Spray jest troszkę jak pianka w sprayu i lakier w jednym. Wygniatamy go włosy, i faktycznie trzyma loki. Brakuję mi w nim troszkę blasku. Mam czasem wrażenie, że matowi moje włosy. Na koniec dnia preferuję odrazu umyć włosy po tym produkcie, ponieważ włosy na kolejny dzień nie wyglądają już po nim świeżo. Jest to ciekawa alternatywa dla lakierów dla kręconowłosych. U mnie się sprawdza. Zapach jest przyjemny, nie drażniący. Mechanizm spray jest bezproblemowy - łatwo nakłada się go na włosy. Nie zauważyłam też podrażnienia lub łupieżu na skórze głowy.
  • 22 kwietnia 2022 o 1:02
    Jest dobry.
    Dobry spray utrwalający na długo moje loki. Stosuję go zawsze na wysuszone i ułożone loki, spryskując włosy od dołu. Czekam chwilkę aż wyschnie i wtedy lekko go jeszcze wygniatam. Trzyma włosy dość mocno i to przez cały dzień. Jak dla mnie trochę zbyt mocno skleja włosy i później ciężko je rozczesać, wole trochę delikatniejsze produkty dlatego stosuję go głównie na większe wyjścia. Jednak nie przeszkadza mi to zbytnio w używaniu sprayu, plusy przeważają minusy :) A plusy to także brak alkoholu w składzie i dodatek suchego olejku. Kręcone włosy z natury mają tendencję do przesuszania więc to duża zaleta. Co poza tym? Lubię zapach tego sprayu. Ma przyjemna cenę i dobrą wydajność.
    Zalety:
    • Utrwalenie,
    • podbija skręt,
    • nie wysusza włosów,
    • pięknie pachnie
    Wady:
    • Trochę skleja włosy.
    julanq
    17 czerwca 2021 o 11:32
    Okropny
    Strasznie skleja włosy, rozczesanie ich potem graniczy z cudem, użyłam dwa razy, Tworzy efekt hełmu, a włosy stają się matowe. Mimo, ze tani, to szkoda mi wydanych pieniędzy.
    Zalety:
    Wady:
    • skleja włosy
    • nie da się rozczesać włosów
  • 25 stycznia 2021 o 9:20
    Beznadzieja
    Nie polecam tego sprayu miał ładnie podkreślić loki a było odwrotnie..całkowicie prostu włosy. Pokładałam w nim wielkie nadzieje.. Próbowałam dwa razy i już mu podziękuję za uwagę.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Nie urtwala tylko prostuje loki
  • 6 maja 2020 o 20:55
    Podkręcony skręt przez cały dzień
    Z natury mam cienkie włosy, pozbawione objętości, oklapnięte i na dodatek zniszczone końcówki... Lubię z nimi eksperymentować, tzn wymyślać nowe fryzury. Naturalnie mam tak, że po wyschnięciu lekko się lokują. Lubię ten skręt włosów. Czasami wygląda jakbym używała lokówki. Do utrwalenia tych sprężynek używam tego sprayu modelującego. Jestem bardzo zadowolona z tego sprayu. Utrwala fryzurę na bardzo długo. Nie tworzy efektu "hełmu" na głowie... Włosy nie są sztywne jakbym nałożyła tonę lakieru. Są naprawdę delikatne, utrwalone, loki trzymają wiele godzin. Czasami pozwolę sobie na szaleństwo i dodatkowo je podkręcę prostownicą, czy lokówką i utrwalę sprayem. No efekt WOW! Wszystko jest na swoim miejscu i nic się nie rozwala. Jestem bardzo zadowolona. Aplikacja produktu jest banalna, to tak jakbym używała lakieru do włosów. Dodatkowo śliczny zapach, który zostaje na włosach jeszcze przez jakiś czas. Polecam serdecznie
    • utrwalenie
    • nie skleja włosów
    • łatwo je potem umyć i rozczesać
    • łatwa aplikacja
    • poręczne i ładne opakowanie