Płatki pod oczy

Sersanlove Vitamin C Blood Orange Eye Mask Płatki pod oczy z ekstraktem z pomarańczy

3 na 51 opinię

• 1 lipca 2024 o 20:30
    Cena skłoniła mnie do zakupu, ale...
    Płatki nabyłam rok temu w lidlu do czego skłoniła mnie cena - za 60 sztuk zapłaciłam około 25 zł. Były ładnie zapakowane, a w słoiczku pod nakrętką można znaleźć łyżeczkę pomagającą w rozdzielaniu płatków. Producent obiecywał, że produkt zmniejszy cienie pod oczami, nada skórze koloryt, złagodzi obrzęki oraz usunie zmarszczki. Niestety jedyne co ten produkt robi to rozświetla okolice oczu i delikatnie je nawilża. Same płatki są źle wycięte przez co nie da się ich dobrze dopasować w okolice pod oczami. Produkt ma również tendencję do przesuwania się przez co trzeba go ciągle poprawiać, aby nie spadał. W dodatku w połowie użytkowania w środku opakowania zauważyłam coś na kształt małych odłamków plastiku, jednak nie wiem czy w każdym opakowaniu one występują, czy po prostu mam wadliwy produkt. Mimo wszystko płatków już niestety nie kupię, choć cena zachęca.
    Zalety:
    • ilość
    Wady:
    • nie spełniał zapewnień producenta
    • źle dopasowane