Płatki pod oczy

SunewMed+ Lifting For Eyes

Bea_1
    21 kwietnia 2025 o 10:43
    Rewelacyjne płatki!
    Właśnie skończyłam opakowanie płatków i jestem absolutnie zachwycona efektami. Skóra pod oczami jest wyraźnie bardziej napięta, nawilżona i wygląda na wypoczętą. Dużym atutem jest też to, że można je stosować nie tylko pod oczy, ale również na bruzdy nosowo-wargowe – świetnie ujędrniają i wygładzają te okolice. Sam produkt jest bardzo komfortowy w użyciu, płatki dobrze przylegają do skóry i nie zsuwają się. Czuję, że skóra po ich użyciu naprawdę “odżywa”. Polecam!
    Zalety:
    • działanie (widoczne efekty: nawilżenie, lifting i wygładzenie)
    • bogaty skład
    • uniwersalność
    IvanaLi
    19 kwietnia 2025 o 12:19
    Idealne na wyjazdy
    Uwielbiam zabierać te płatki pod oczy na wyjazdy. Świetnie nawilżają i odświeżają okolice oczu. Skóra po użyciu płatków wygląda na zdrową i wypoczętą. W opakowaniu jest dużo esencji, a płatki są żelowe więc z jednej strony to plus a z drugiej minus. Plus dlatego, że płatki są mocno nasączone więc dobrze nawilżają okolice oczu, a minus niestety dlatego, że płatki ciągle się zsuwają na policzek i trzeba je poprawiać.
    Zalety:
    • super na wyjazdy
    • nawilżają i odświeżają okolice oczu
    • wydajne
    Wady:
    • zsuwają się
  • 14 kwietnia 2025 o 21:42
    Fantastyczne!
    Zacznę od tego, że mam skórę pod oczami suchą, z widocznymi cieniami oraz tendencją do opuchlizny. Jest bardzo wymagająca. Do tej pory używałam wyłącznie płatków pod oczy tanich marek i to dosyć sporadycznie i szczerze nie widziałam praktycznie żadnych efektów. Te dostałam w prezencie, a opakowanie ma 60 sztuk i wykorzystałam prawie caOpakowanie jest przepiękne i bardzo wygodne. W wyciąganiu płatków pomaga specjalna łyżeczka. Dzięki niej można wyjąć precyzyjnie 1 lub 2 sztuki bez wkładania palców do środka, co jest niehigieniczne. Płatki nie rwą się mają przepiękny brokat w sobie i są bardzo komfortowe, coś w konsystencji żelki. Nie przemieszczają się, nie spływają, jako nieliczne. Kształt mają idealny, dopasowują się do obu kącików oka. Ja nakładam je codziennie rano. Bardzo pomagają mi w walce z opuchniętą okolicą pod oczami. Moim zdaniem naprawdę mocno nawilżają skórę. Mam wrażenie, że jest bardziej napięta. Jedynym minusem jest cena. Podsumowując polecam każdemu, kto chce zadbać od samego rana o okolicę oka.
    Zalety:
    • działanie nawilżające
    • wygładzenie
    • przepiękne, higieniczne opakowanie
    • dobrze zaprojektowane płatki
  • 8 kwietnia 2025 o 13:45
    Ekspresowe efekty.
    Intensywnie odmładzające płatki pod oczy i na bruzdy nosowe od SunewMed+ bez problemu spełniają obietnice producenta. Widocznie odświeżają, wygładzają i rozświetlają skórę po pierwszej aplikacji. Stosowane regularnie pomagają poprawić jej jakość długotrwale. Wśród produktów o działaniu anti-ageing wyróżniają się nie tylko widocznym i natychmiastowym efektem. Płatki są niezwykle wygodne w użyciu. Pokrywają spory obszar pod dolną powieką oraz całą długość bruzdy nosowo-wargowej. Bardzo dobrze przylegają do skóry i nie "spływają" w dół. Dzięki temu kuracja odmładzająca z ich użyciem nie będzie wiązała się z dużym wydatkiem czasowym. Ja nakładam je podczas gotowania, sprzątania czy czytania książki. Polecam, bo nieczęsto możemy osiągnąć tak dobre efekty poza gabinetami kosmetycznymi.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 10 grudnia 2024 o 15:06
    Cudowne działanie produktu przykrywa jego mankamenty..
    Płatki nie ukrywajmy są drogie ( 100 zł ), ale zaznaczę, że warte swojej ceny. W słoiczku jest 60 szt co za tym idzie 1 miesiąc codziennego stosowania. A jeżeli ktoś nie używa ich codziennie - to starczają na bardzo długi okres czasu. To jest mój must have przed większym wyjściem. Płatki znajdują się w ekskluzywnie wyglądającym złotym słoiczku, w opakowaniu jest malutka szpatułka, dzięki której możemy wydobyć produkt bez większego wysiłku oraz na plus jest to, że nie musimy grzebać palcami w słoiczku tylko jest to przemyślane jak za te 100 zł- higienicznie ???? Produkt jest bardzo mocno nasączony i tutaj żeby się doczepić to jest to dla mnie plus i minus, ponieważ na samym początku nie są w stanie utrzymać się na okolicy oka tylko migrują po całej twarzy .. ale po czasie kiedy produkt już osiądzie na twarzy ładnie "przyklejają się" i już nie ma tego problemu. Kiedy zdejmuje się te cuda z okolicy pod okiem, czuć że skóra jest fajnie nawilżona, rozświetlona, wypoczęta... Ja polecam trzymać je w lodówce, wtedy dają cudowne uczucie ukojenia! Z wielkim bólem niestety muszę to powiedzieć. .. produkt jest WARTY SZTÓWKI!
    Zalety:
    • Pięknie nawilża, rozświetla, koi skórę pod okiem
    Wady:
    • Wysoka cena