Żele pod prysznic

Apart Natural, Hipoalergiczny żel pod prysznic (różne rodzaje)

• 5 września 2019 o 13:49
    taki sobie
    Nie wiem z której strony żel nawilża, chyba że w kontakcie z wodą :D haha Żel jest fatalny, szybko się kończy, poza tym miałam po nim suchą skórę. Nie polecam. Plus za zapach.
  • 20 lutego 2018 o 23:45
    Baaardzo przyjemny
    Miałam okazję uzywać produktu w wersji z jedwabiem&noni. Na produkt zwróciłam uwagę w lokalnej drogerii, a jako ze nie przywykłam dos tosowanie jednego żelu, postanowiłam wyprobować i ten. Do zakupu zachęciła mnie niska cena i zapach sprawdzony w drogerii przed zakupem. Plusy: *poręczne i wygodne opakowanie, nie wyślizguje się z rąk, można postawić do góry nogami gdy produkt jest na wyczerpaniu, *konsystencja - taka pośrednia raczej, choć bardziej w kierunku wodnistej, ale nie jest to dla mnie minusem, koloru mlecznego, *ZAPACH- dla mnie bardzo delikatny i przyjemny, uwielbiam ten żel właśnie głównie z racji zapachu, który utrzymuje się dość długo na mojej skórze po kąpieli, w trakcie kąpieli zapach cały czas wyczuwalny, mnie on np odpręża i relaksuje :) *produkt się nawet dobrze pieni, jakiejś super piany na pewno nie ma, ale nie jest źle, chociaż trochę go na rękę trzeba wylać żeby się pienił *produkt mnie nie podrażnił ani nie uczulił, skóra też mnie nie swędziała *po kąpieli moja skóra była delikatnie nawilżona, jednak balsam do ciała i tak trzeba zastosować *niska cena, ja go kupiłam za jakieś zawrotne 5 zł *duża pojemność, bo 400ml Minusy: *trochę mało wydajny- z racji tego że super się nie pieni, to trzeba go troszeczkę wiecej wylać na rękę żeby ta piana się wytworzyła *dla niektórych konsystencja może być za mało gęsta *SLS w skłądzie, ale to chyba jak w większosci tego typu produktów - jednym nic nie zrobi, innym może zaszkodzić Ogólnie produkt polecam z racji niskiej ceny i przyjemnego zapachu :) Ja się w tym żelu zakochałąm i jest to juz któreś z kolei moje opakowanie ;)
    303ss
    12 stycznia 2018 o 14:19
    Lubię
    Normalny, łagodny żel, który ma za zadanie jedynie oczyścić skórę. To co go wyróżnia to intensywny zapach, całkiem ładny i oczywiście bardzo niska cena. Ogólnie jestem na tak.
    Zalety:
    • Oczyszczenie
    • Dostępność
    • Konsystencja
    Wady:
    • Brak nawilżenia lub odżywienia skóry
    • Słabe opakowanie, w torbie z innymi zakupami często pęka pokrywka.
  • 5 lipca 2017 o 15:33
    Jedwab i noni.
    Kupiłam (chyba jak większość użytkowniczek), ze względu na niską cenę i jako, że służy do skóry suchej i wrażliwej. Zachwytu żel u mnie nie wywołał. Cena niska więc jako tako zakupu nie żałuję, ale na pewno drugi raz się już nie skuszę. Żel myje i nic poza tym, pieni się średnio - przez co trzeba dużo produktu zużyć, więc jest mało wydajny. Wcale nie nawilża. Pachnie dla mnie mocno chemicznie, nic przyjemnego. Ogólnie nie polecam.
  • 26 marca 2016 o 10:33
    Jedwab i noni
    Do zakupu skusił mnie opis i niska cena. Mam dosyć delikatną skórę, wrażliwą. Miało być pięknie, ale niestety nie było. Konsystencja kremowa, fajnie się myje, trochę pieni. Zapach też całkiem niezły, delikatny. Niestety po umyciu się swędziała mnie skóra. Okrutnie! I to nie kwestia przyzwyczajenie, bo myłam się nim kilka razy pod rząd i nie widziałam poprawy, a czułam się po umyciu jakby chodziły po mnie mrówki. Co do nawilżenia, niestety nie przypominam sobie aby skóra była nawilżona, może trochę gładka. Ocena tak niska, ponieważ żel miał być delikatny, hipoalergiczny, a jednak mnie podrażniał, więc ten opis produktu trochę jak gruszki na wierzbie. W moim przypadku.