Yves Rocher Arnica Essentiel, SOS Mains Propres (Żel oczyszczający do rąk)

suzeta
    24 kwietnia 2013 o 16:57
    fajny ale....
    myśle że takie produkty i tak nie zastąpią mycia rąk . Tylko wtedy czuje 100% świeżości. Uważam że jest dużo lepszy niż carex. Ma ładniejszy zapach i nie czuć w nim tak alkoholu. Ręce są dużo świeższe . Jedyny minus to cena. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 4-5
  • 13 marca 2013 o 14:13
    Bardzo przydatny żel
    Zawsze mam ten żel w torebce :) Świetnie ratuje nas z "brudnych" opresji, szczególnie w podróży. Dezynfekuje i świetnie cytrusowo pachnie. Po użyciu żelu ręce przez chwilę mogą się kleić, ale to uczucie szybko mija. Jest wydajny. Polecam bo to użyteczny gadżet! Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 2 sierpnia 2012 o 12:14
    Niezbędny w każdej torebce
    Jako osoba wyczulona na punkcie higieny koniecznie postanowiłam zakupić ten żel. Jestem z niego bardzo zadowolona: -jest wydajny -małe opakowanie zmieści się do każdej torebki -po nałożeniu pozostawia piękny zapach, brak spirytusowej woni -szybciutko się wchłania -ręce nie kleją się po jego zastosowaniu -po nałożeniu daje uczucie świeżości i czystości Dla mnie jest niezbędny na wszelkie wycieczki albo imprezy plenerowe, gdzie jak wiadomo o wc dość trudno, a o bieżącej wodzie z mydłem można zapomnieć. W takich sytuacjach to prawdziwa pomoc Polecam wszystkim, na pewno będzie stałym punktem na mojej liście zakupów w YR.
  • 16 lutego 2012 o 21:59
    Całkiem niezły
    Jak dla mnie jest niczego sobie: -przyjemny, świeży zapach; - nie klei się; - przezroczysta tubka (bardzo to cenię); - szybko wysycha; - nie wysusza dłoni; - mały, poręczny; - starcza na długo. Mankamentem jest cena, bo za tyle samo mogę kupić nawet kilka tańszych i równie skutecznych specyfików tego rodzaju. Mimo to jestem pod pozytywnym wrażeniem zarówno jego działania, jak i zapachu:) Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: Jestem wtrakcie pierwszego
  • 21 listopada 2011 o 21:53
    Uwielbiam!
    Ten żel jest cudny :) Świetnie pachnie, nie wysusza rąk, szybko się wchłania, jest poręczny - zmieści się do najmniejszej torebki ;) No i oczywiście skutecznie oczyszcza skórę ! Plusy: -zapach -opakowanie -oczyszczanie -konsystencja Minusy: -niewydajność Mimo tego minusa nie zniechęca mnie to do tego kosmetyku i myślę że przy nim pozostanę i będę kupować go jeszcze bardzo długo :) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: prawie 3